- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.614
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne cici bi konu Allah razi olsun ikinizden de,Allah daha buyuk dertler vermesin.Kedilere ben de hastayim. Yarali bi hayvan gorsem hemen yardim ederim. Erkek arkadasim da kedi delisi. Ya evlenicez yakinda zaten 5 kedimiz var bizim sokaktan hepsi. Ama mart oldu mu telasa dusuyorum. Kediler yavruluyor bi yarali veya hamile kedi gorse hemen eve getiriyor. 5 kedimiz var zaten. Korkuyorum gelen kalacak diye. Inanin ev musait olsa gelecekte ben 20 kediyle bile yasarim ama ileride kalacagimiz evde 5 kedi ve biz masraflari az degil. Her birine ayri sevgi sefkat ilgi gerek. Cocuk gibi. Ama maddi durumumuz buna yetmez. Onu nasil durduracagimi da bilmiyorum. Durumumuz yok deyince "zaten kalmayacaklar temelli ustelik yarali bir hayvana bakip gecmemi bekleyemezsin" diyor. O da hakli belki ama... Ben de hakliyim. Kediler de hakli (
Aynen öyle, o minicik şeker yumağı şeyler kendini öyle bir sevdiriyor ki dışarıya bırakılamıyor....yavru hasta bir kedi bulmuştum veteriner büyük ihrtimal ölür bu dedi ben de nasılsa ölecek bakayım bir süre dedim belki yaşar diye tedavisi yapıldı ama ölmedi. o kadar güzel bir kedi oldu ki kocaman patili kocaman gözlü...
8 sene beraberdik sonra vefat etti kedim... gidişi çok acı oldu ondan sonra hiçbir kedi alamadım...pati izlerini bıraktı kalbimde...yolda ona benzeyen kediler görünce içim burkuluyor
Oğlum öldüğünden beri eksik yaşıyorum, kedim öldü bile diyemiyorum, oğlum öldü. 4,5 yıl oldu nerdeyse ama hala uyandığımda bir aranıyorum, algılayamayıp salak salak bakıyorum etrafa. Bazen uykumda konuşuyormuşum onunla, eşim tırsıyorum bu hallerinden diyor, evlat kaybetmek çok büyük acı çookkk
Küçücükken göğsümde uyurdu büyüdüğünde de kocaman bedeniyle hala göğsümde yatmak isterdi, kendini yalarken benim de elimi yüzümü yalardı... bebekken annesiz kaldığı için kucağımda kazağımı kıyafetlerimi emerdi yavrum....çocuğum yok karşılaştıramıyorum ama annesi gibi hissediyorum ben de. kedim değil bebeğim yavrumdu o benim oğluşum diye severdim. güzel gözlü oğlum hasta olup gitti
Bunun çocuksuzlukla bir ilgisi var mı bilemiyorum, benim de bu düşkünlüğümü çocuğum olmamasına bağlıyorlar. Ancak sebebi ne olursa olsun çok acı çekiyorum. Yerine hiç bir şey koyamıyorum, doktora bile gittim bunun için, belki durulacak zamanla, kalp krizi geçirdi oğlum, ani ölüm travması yaşıyorsun dedi doktor ama 4,5 yıl oldu, gerçi ben onun acısını da seviyorum, Rabbime şükürler ediyorum bana öyle bir sevgi nasip ettiği için, insan kedisi ile diyaloğunu nasıl anlatır ki der eşim hep; ben onu, onunla geçirdiğim 10 yılı binlerce sayfa yazabilirim. Diyorum ya şükürler olsun, insanlar koca bir ömürde kendi cinslerinden olanlarla yaşayamıyor bizim yaşadığımızı, ben, sen ve bizim gibiler dilsiz, sözsüz de ömürlük sevgiler yaşayabilen nadir insanlarız
Küçücükken göğsümde uyurdu büyüdüğünde de kocaman bedeniyle hala göğsümde yatmak isterdi, kendini yalarken benim de elimi yüzümü yalardı... bebekken annesiz kaldığı için kucağımda kazağımı kıyafetlerimi emerdi yavrum....çocuğum yok karşılaştıramıyorum ama annesi gibi hissediyorum ben de. kedim değil bebeğim yavrumdu o benim oğluşum diye severdim. güzel gözlü oğlum hasta olup gitti
Bunun çocuksuzlukla bir ilgisi var mı bilemiyorum, benim de bu düşkünlüğümü çocuğum olmamasına bağlıyorlar. Ancak sebebi ne olursa olsun çok acı çekiyorum. Yerine hiç bir şey koyamıyorum, doktora bile gittim bunun için, belki durulacak zamanla, kalp krizi geçirdi oğlum, ani ölüm travması yaşıyorsun dedi doktor ama 4,5 yıl oldu, gerçi ben onun acısını da seviyorum, Rabbime şükürler ediyorum bana öyle bir sevgi nasip ettiği için, insan kedisi ile diyaloğunu nasıl anlatır ki der eşim hep; ben onu, onunla geçirdiğim 10 yılı binlerce sayfa yazabilirim. Diyorum ya şükürler olsun, insanlar koca bir ömürde kendi cinslerinden olanlarla yaşayamıyor bizim yaşadığımızı, ben, sen ve bizim gibiler dilsiz, sözsüz de ömürlük sevgiler yaşayabilen nadir insanlarız