erkek arkadasim ve onun kedi aşki

Biz de öyleydik hamileyim ve her kedi eve gelemiyor artık iki kedimiz vardı bir tane kaldı diğerini kuzene verdik. Hamile kal değil tabii önerim ama hayvan besliyorsanız bilmeniz gereken bir şey var ucuz mamanının veteriner masraflsrını iki katına çıkardığı biz proplandan aşağısını alamıyoruz iç dış parazitiydi traşıydı kumuydu haln yaparım öderim diyorsa helal olsun biz şubat ayında sade bir kediye 600 lira klinik parası ödedik kendimize gelemedik

5 kediniz hali hazırda var mı zaten :KK57:
Adam da nasıl iyi yürekli yaaa..
Çok tatlı bir dert olmuş bu :KK68:
Ama tabi çare bulmak gerek :KK64:
Muhakkak konuşmuşsunuzdur da ne bileyim apartmanda bile yaşıyorsanız bahçeye bir kulübe yaptırsanız (tabi apartman sakinlerinden izin alarak). Kediciklere orada baksanız? Ev üstüne ev olmaz derler ya o hesap olmuş sizinki. :KK70:

Erkek arkadaşınız tam anlamıyla benim erkek versiyonum. :)

Sokaklar, bakıma muhtaç, yaralı ve sakat kedilerle dolu ne yazık ki. Hele bir de iki pisi pisi yapıldığında insanın peşine takılmaları yok mu! Onu orada bırakıp, hiçbir şey olmamış gibi gitmek gerçekten çok zor. Sırf bu yüzden evimizde kedilerimiz olmasına rağmen, kedi getirdiğim çok olmuştur.

''iyileştireyim sonra bırakırım'' niyetiyle eve getirilen kedilere daha sonra çok alışıyor insan ve bakılması gereken kedi sayısı da artıyor haliyle. Erkek arkadaşınız, eve yaralı, bakıma muhtaç bir kedi getirdiğinde, getilrilen kediye çok kapılmamaya, onunla duygusal bağ kurmamaya dikkat edin. Onunla çok oynamayın, çok vakit geçirmeyin. Böylelikle hem sizin hem de arkadaşınızın ayrılması daha kolay olur. Ben bunu hiç beceremiyorum mesela. :)

erkek arkadaşınız gerçekten merhametli biri ve insana en çok yakışan özelliği vicdanıdır. Bizimde evimizde bir tarçınımız var gözbebeğimiz bizim. Bu akşam tarçın kucağında uyurken onunla konuşurken duydum eşimi,Allah sana uzuunn uzuun ömür versin oğlum,bebeğimizin olduğunu da gör,beraber okutalım,evlendirelim,sen abilik yap ona diyordu :) gerçekten birkez eve 4 patili bir evlat girdimi devamı geliyor,tarçın çok kıskanç eve alamıyoruz ama dışarıda yuva yapıp baktığımız kedilerimizden biri doğurdu,biri hamile eşim onlarla da pazarlık ediyor bakın kızlar size bakıyorum ama bebekleri alıp gelmek yok tamam mı diyor,sonra kendi kendine devam ediyor ben kedi sevmezdim ne oldu her tarafım kedi diye :) bizde yardıma muhtaç bir hayvan gördüğümüzde dayanamıyoruz alıp tedavi ettirip sahiplendirmeye çalışıyoruz onların şimdi sıcak yuvalarında olduklarını bilmek öyle güzel ki sizde sevgilinizle sahiplendirme yolunu deneyebilirsiniz. Merhametli vicdanlı insandan zarar gelmez,birbirinizi hiç kaybetmeyin inşallah

Ne kadar şanslısın aslında. Benim rahmetli annem sokağın bütün kedilerini doyururdu. O kedileri annemin vefatından sonra napsam getiremedim biliyor musun annemin mama koyduğu yere. İster inan ister inanma ne kumrular geliyo artık ne kediler. Annemin öldüğü günün ertesi geldiler daha da gelen giden yok çok ciddiyim.. Sorsan adları nankör. O yem verdiğimiz yerde kuşlar, mama/ yemek koyduğumuz yerde de kediler toplanmış herkes anlatıyo. Neler yaptım da bir türlü getiremedim onları geri. Hala içim cız eder anlatırken. "Hayvan" bile hatır sayıp yas tutuyor.. Bunca insan nankörken..

Sana gelince hak veriyorum ne yalan söyleyeyim. Kediyle yaşamak çok zor benim de vardı sokak kedim:) doğura doğura bi hal olurdu o kılları bi türlü temizleyemezdim:) bide ben uyurken gelip göğsüme yatması vardı ki gırtlağıma kadar yer kaplıyody nefes alamıyodum :KK70: itiyodum bi daha geliyodu :KK70: bazen yorganın altından girip ayak ucumdan sinsi sinsi geliyodu :KK70: ayy özledim valla ya:)

Bişey daha söyleyip susuyorum söz :KK70: benim eski erkek arkadaşım, adam kedilere mama vermiş allah razı olsun ya tarzı bişey dediğimde düşmandan bahseder gibi "sokakta bisürü insan aç" diye kinlenirdi. Tamam aç da insan isterse ekmeğini taştan çıkarır hayvana merhamet imandan bi kere be adam. Gaddar adam. Merhametsiz adam. Hep terslerdi beni. Hiç hoşuma gitmezdi. Bence sen de böylesindense, öyle şefkatli yüreği güzel bi insanla olduğun için şükret arkadaşım. Allah hayırlısıyla bir ömür geçirmeyi nasip etsin:)

Kedilere ben de hastayim. Yarali bi hayvan gorsem hemen yardim ederim. Erkek arkadasim da kedi delisi. Ya evlenicez yakinda zaten 5 kedimiz var bizim sokaktan hepsi. Ama mart oldu mu telasa dusuyorum. Kediler yavruluyor bi yarali veya hamile kedi gorse hemen eve getiriyor. 5 kedimiz var zaten. Korkuyorum gelen kalacak diye. Inanin ev musait olsa gelecekte ben 20 kediyle bile yasarim ama ileride kalacagimiz evde 5 kedi ve biz masraflari az degil. Her birine ayri sevgi sefkat ilgi gerek. Cocuk gibi. Ama maddi durumumuz buna yetmez. Onu nasil durduracagimi da bilmiyorum. Durumumuz yok deyince "zaten kalmayacaklar temelli ustelik yarali bir hayvana bakip gecmemi bekleyemezsin" diyor. O da hakli belki ama... Ben de hakliyim. Kediler de hakli :KK43:(
Ne cici bi konu :KK52:Allah razi olsun ikinizden de,Allah daha buyuk dertler vermesin.

Aynen öyle, o minicik şeker yumağı şeyler kendini öyle bir sevdiriyor ki dışarıya bırakılamıyor....yavru hasta bir kedi bulmuştum veteriner büyük ihrtimal ölür bu dedi ben de nasılsa ölecek bakayım bir süre dedim belki yaşar diye tedavisi yapıldı ama ölmedi. o kadar güzel bir kedi oldu ki kocaman patili kocaman gözlü...
8 sene beraberdik sonra vefat etti kedim... :KK43: gidişi çok acı oldu ondan sonra hiçbir kedi alamadım...pati izlerini bıraktı kalbimde...yolda ona benzeyen kediler görünce içim burkuluyor

Oğlum öldüğünden beri eksik yaşıyorum, kedim öldü bile diyemiyorum, oğlum öldü. 4,5 yıl oldu nerdeyse ama hala uyandığımda bir aranıyorum, algılayamayıp salak salak bakıyorum etrafa. Bazen uykumda konuşuyormuşum onunla, eşim tırsıyorum bu hallerinden diyor, evlat kaybetmek çok büyük acı çookkk

Saçma sapan yorumlar yazılmış, yok arkadaşın vicdanlı, şefkatli diye. Bir evde ikiden fazla kedi sağlıksız, doğru değil,

Arkadaşınıza söyleyin eve getirmesin, dışarda yardım etsin, yemek su versin, ama eve getirmesin, getirmezsem ölecek diyebilir, bunu bilemeyiz, hem hangi birine yetişeceksin de, sokakta aç susuz insanlar gördüğümüzde nasıl eve getirmiyorsak kedileri de getirmemeliyiz demelisin,

Ya da ayrılacaksın, küçük gibi görünen ama büyük bir sorun, bir evde en fazla iki kedi olmalı, bundan fazlası sağlıksız bir durum.

Oğlum öldüğünden beri eksik yaşıyorum, kedim öldü bile diyemiyorum, oğlum öldü. 4,5 yıl oldu nerdeyse ama hala uyandığımda bir aranıyorum, algılayamayıp salak salak bakıyorum etrafa. Bazen uykumda konuşuyormuşum onunla, eşim tırsıyorum bu hallerinden diyor, evlat kaybetmek çok büyük acı çookkk

:KK61:Küçücükken göğsümde uyurdu büyüdüğünde de kocaman bedeniyle hala göğsümde yatmak isterdi, kendini yalarken benim de elimi yüzümü yalardı... bebekken annesiz kaldığı için kucağımda kazağımı kıyafetlerimi emerdi yavrum....:KK61:çocuğum yok karşılaştıramıyorum ama annesi gibi hissediyorum ben de. kedim değil bebeğim yavrumdu o benim oğluşum diye severdim. güzel gözlü oğlum hasta olup gitti :KK43:

:KK61:Küçücükken göğsümde uyurdu büyüdüğünde de kocaman bedeniyle hala göğsümde yatmak isterdi, kendini yalarken benim de elimi yüzümü yalardı... bebekken annesiz kaldığı için kucağımda kazağımı kıyafetlerimi emerdi yavrum....:KK61:çocuğum yok karşılaştıramıyorum ama annesi gibi hissediyorum ben de. kedim değil bebeğim yavrumdu o benim oğluşum diye severdim. güzel gözlü oğlum hasta olup gitti :KK43:

Bunun çocuksuzlukla bir ilgisi var mı bilemiyorum, benim de bu düşkünlüğümü çocuğum olmamasına bağlıyorlar. Ancak sebebi ne olursa olsun çok acı çekiyorum. Yerine hiç bir şey koyamıyorum, doktora bile gittim bunun için, belki durulacak zamanla, kalp krizi geçirdi oğlum, ani ölüm travması yaşıyorsun dedi doktor ama 4,5 yıl oldu, gerçi ben onun acısını da seviyorum, Rabbime şükürler ediyorum bana öyle bir sevgi nasip ettiği için, insan kedisi ile diyaloğunu nasıl anlatır ki der eşim hep; ben onu, onunla geçirdiğim 10 yılı binlerce sayfa yazabilirim. Diyorum ya şükürler olsun, insanlar koca bir ömürde kendi cinslerinden olanlarla yaşayamıyor bizim yaşadığımızı, ben, sen ve bizim gibiler dilsiz, sözsüz de ömürlük sevgiler yaşayabilen nadir insanlarız

Yuh sorunu cozemezsen ayril falan diyen olmus. Habhaha

Arkadaslar destek olanlara guzel yapici yorumlar yapanlara tesekkur ediyorum. Dun disariya yuva yapma isini konustum ve anlastikkk:)))) cok sag olunn

Bunun çocuksuzlukla bir ilgisi var mı bilemiyorum, benim de bu düşkünlüğümü çocuğum olmamasına bağlıyorlar. Ancak sebebi ne olursa olsun çok acı çekiyorum. Yerine hiç bir şey koyamıyorum, doktora bile gittim bunun için, belki durulacak zamanla, kalp krizi geçirdi oğlum, ani ölüm travması yaşıyorsun dedi doktor ama 4,5 yıl oldu, gerçi ben onun acısını da seviyorum, Rabbime şükürler ediyorum bana öyle bir sevgi nasip ettiği için, insan kedisi ile diyaloğunu nasıl anlatır ki der eşim hep; ben onu, onunla geçirdiğim 10 yılı binlerce sayfa yazabilirim. Diyorum ya şükürler olsun, insanlar koca bir ömürde kendi cinslerinden olanlarla yaşayamıyor bizim yaşadığımızı, ben, sen ve bizim gibiler dilsiz, sözsüz de ömürlük sevgiler yaşayabilen nadir insanlarız

Onun eşyalarını oyuncaklarını tarağını mama kabını kaldırmak o kadar zor geldi ki, etrafta kıyafetlerimde aylarca tüyleri kaldı psikolojim alt üst oldu bir insanın bunu yaşaması çok acı...:KK61:o yüzden bir daha kedi alamadım, zaten başka bir kediyi de onun yerine koyamam ki o çok başkaydı sanki bir insan vardı içinde...O kadar akıllıydı ki ben ağlarken yanıma gelir yüzüme miyavlardı sanki neden ağlıyorsun diye sorar gibi bakışlarla. Konuştuklarımı anladığını dahi düşünüyorum.
Şefkati merhameti dostluğu yaşattı bana....herkese nasip olmuyor dediğiniz gibi.

Ben hamileyim bebeğim doğunca ne olacak bilmiyorum ama şu an ikisnin bir farkı yok oğlum vardı kızım olacak olacak diye seviniyorum

İkiniz de çok tatlısınız. Aşkınız daim olsun, kedi aşkınız da. Ben de öyleyim, eve alamıyoruz lojmandayım ama penceremin önü kedi kaynıyor.

Ay ne güzel ya:)) biraz temizlik takıntım olmasa bende doldururum evi kedilerle..

Bende kedi delisiyim daha evlenmedim ama evlenince kesin alicam merhamet cok yuce bi duygu Allah herkese nasip etsin cok sanslisin

X