erkek arkadasim ve onun kedi aşki

Ben bu şekilde bir yorum yapmak istedim, düşüncem bu yöndeydi ve düşüncemi paylaşırken zaten yorumumun başına da ekledim ''tek düşündüğüm'' diye ..
Bu benim yorumum beni ilgilendirir, siz evde kedi beslenmesiyle ilgili sayfalarca yorum yapabilirsiniz,
ben yorumumu bu yönde kullanmak istedim .
Tecrübe sahibi olmadığım, empati kuramadığım bir konuda ahkam kesmek yerine
bu karakterde başka insanlar da gördüğüm izlenimi konu sahibi ve erkek arkadaşına yakıştırıp
paylaştım, sorun mu oldu yani şimdi bu ..

benim yorumuma yorum yazmışsın cevap yazma gereği duydum.kimin ne düşündüğü benim için asla sorun olmaz.sadece evde hayvan besleyen bazı insanları tanıdım.merhametin zerresi yok bu yuzden bağdaştıramadım.tabii bunu açık açık yazmadıgım için siizn düşüncenizi eleştirmiş gibi olmuş olabilir

Benim yorumum evde besleyenlere değil kesinlikle, yolda sokakta yardıma muhtaç hayvanlara yardım edenlere .
Neyse çok da üzerinde tartışmaya değecek bir konu değil zaten .

Oyledir. Sadece kedilere degil kuslara da yem koyar hep. Kopeklere besleme yapariz beraber ama kediler geldi mi kaliyor gelen kaliyor :) gecici olsa tum hamile kedileri soguklarda eve toplardim ben de :)

Benim eşim de böylee... balkonun kenarına serçeler için darı bulgur vs. ve su koyar. evde kalan yemekleri sokak köpeklerine verir. Ev hayvanımız yok ama marketten mama alıp parklara köşelere bırakır. Sitemizin bir kedisi var onu kışın soğuklarda karda evde misafir ettik bir süre. Sanırım şimdilerde hamile o kedicik, alıp geleyim diye ısrar ediyor dışarda besliyoruz zaten ama evde cesaret edemiyorum... çünkü bir evlat gibi sorumluluk istiyor. Ben de çooooook severim kedileri, uzun zaman kedimle yaşadım ondan sonra bir kedi daha almadım bu yüzden.
Eşim yaşlılara çocuklara karşı da çok merhamet sahibidir, bu özelliğini çok seviyorum. Ama bıraksam durumum senden farklı olmayacak...

Bu sıkıntıyı yıllarca yaşadım ben
Hamile ya da yaralı bir kedi eve gelir ve iyileşince ya da doğurunca onu tekrar sokağa bırakmaya gönül elvermez
Kırk yıllık kediniz gibi alıştırır sizi kendisine hele yavrular, evde doğuyorlar azıcık bahçeye çıkarsam çimden bile ürküyorlar nasıl bırakılır ki, bazen şans eseri yer buluruz ama bende ablamda paranoyağa bağlarız, kimdir nedir, hayvana eziyet eder mi, eğri baktı, düz baktı, gözünde sevgi göremedim gibi onlarca bahane ile yavrucağı veremeyiz :)) Bunun tek çözümü almamak artık yaralı gördüğümüzde direk kliniğe götürüyoruz, tedavisi yapılıyor, veterinerimiz kendisi salıyor dışarı, hamileler için özel bir yer yaptık, giriş kat atölyemizin balkonunda orada doğuruyorlar sonra bebeklerini büyütüp, kendileri sokağa alıştırıyorlar. Bir kez evin içine adım attılar mı bizim oluyorlar. Bu şekilde gelip kalmış ablamın evinde ve atölyesinde toplam 14 taneler, sonu yok bu işin

ahahah çok güldüm ne kadar sevimli bir olay.
keşke bahçeli bir evde yaşama şansımız olsa da doldursak hayvanları bahçeye ne de güzel olmaz mı?

5 kedili bir ev ohhh mukemmel yaaa
Ben bazen misafirliğe gittiğimde sıkılıyorum kedisiz köpeksiz evmi olur diye
Zaten 2-3 yaşına geldiğinde duruluyor kediler, şimdiki şımarık hallerini özletiyorlar yaramazlık probleminiz olmaz.
Ama daha fazlası olmaması için sevgilinizle anlaşma yapın. Sokaktaki yaralı olanları yada cok kucuk annesiz olanları alın ve hemen ilan açın sahiplendirin. Sizin bakacağınızdan daha iyi bakılacağına ikna edin sevgilinizi.
Mama masrafı+kum masrafı gercekten belini büker insanın ben 2 tanenin b*kuyla başedemiyorum

ben de anlamadım ki, biz yatıyoruz o evin altını üstüne getiriyor sabaha kadar uyumuyor.
Hehehe bizimki de ilk bir iki yıl böyleydi, sabahları fosur fosur uyuyup geceleri kuduruyordu manyak Şimdi artık duruldu koca adam oldu, geceleri uyku vaktimizi anlıyor, ayağa kalktığımızda tin tin yatağa kadar eşlik ediyor, sonra da bizle beraber uyuyor. İnsan üzeri en kıyak yer onun için. Bazen sadece dann diye kafamın üstüne atladığı oluyor camdan

Aynen öyle, o minicik şeker yumağı şeyler kendini öyle bir sevdiriyor ki dışarıya bırakılamıyor....yavru hasta bir kedi bulmuştum veteriner büyük ihrtimal ölür bu dedi ben de nasılsa ölecek bakayım bir süre dedim belki yaşar diye tedavisi yapıldı ama ölmedi. o kadar güzel bir kedi oldu ki kocaman patili kocaman gözlü...
8 sene beraberdik sonra vefat etti kedim... gidişi çok acı oldu ondan sonra hiçbir kedi alamadım...pati izlerini bıraktı kalbimde...yolda ona benzeyen kediler görünce içim burkuluyor

Ne güzel bir dert
Erkek arkadaşın çok şefkatliymiş
Bir insanın şefkatli olması çok güzel bir şey bence

Benimkilerden 1ide kirpiklerime atlıyor ben uyurken. Kımıldıyor herhalde kirpiklerim oyun sanıyor

ayy çok tatlıymış. ilk defa duyuyorum kirpiklere atlayan kedi.
bazı yorumları okurken duygulandım, biraz gözümden yaş da aktı. kedicim farketti hemen kucağıma geldi yüzümü koklamaya başladı kuzucum.

Bence cok sanslisiniiz..
Ben de tam bir kedi hastasiyim..
Oyy benim yavruumm benim askiimm diye seviyorum
Sinirden kimseyi gozum gormedigi zamanlarda bile beni tek yatistirabilen varliklar..
Ne yazik ki erkek arkadasim evde asla istemiyor
Al kus besle balik besle diyor ama kedi olmazzzmiss

ben bu şekilde hasta kimsesiz yavruları bulursam tedavi edip köye dedemin yanına götürüyorum eve alıp besleyemem hepsini dediğin gibi hangi biri eve sığar, sokağa da salamıyorum , köyde rahatlar tosun gibi hepsi maşallah , erkek arkadaşın da haklı görünce bırakıp gidermiyorsun kaç kez rastladım vicdanın el vermiyo bıraksan kesin ölecek , napcan el mecbur.

Benim erkek arkadasimda ayni boyleydi ta ki tasinana kadar. Zemin kat bi daireye tasindik apartman bahceli. Kediler yaz kış martmis demeden tum gece uluyup, ciftlesip yavruluyor, evin balkonuna, apartman bahcesine pisliyorlardi. Normalde kediler üstünü kapatir diye biliriz ama bu kediler yapip kapatmiyordu. Yagmur yagar herkes toprak kokusu koklar biz kedi pisligi kokluyorduk. Yazinda sicaktan kokuyordu. Ne sesten uyuyabiliyorduk ne kokudan balkonda oturabiliyorduk. sonuc olarak kedi gormek bile istemiyor artik. Kedilerin sesinden, kokusundanda mi rahatsiz olmuyor erkek arkadasin? 5 tane bide az da degil

Çok ilginçmiş ya, hayatımda hiç pisliğini örtmeyen kedi görmedim...
Kedim vardı rahmetli oldu şimdi. Bebekken bulmuştum onu, arka ayaklarına basamıyordu o halde yavrum kumuna gitmeye çalışıyordu alıp koyardım ...hasta, ameliyatlı haliyle bile asla etrafa çiş kaka yapmadı.
Oturduğumuz sitede bir kedi var kar yağdığında onu eve aldık bir süre, banyoda duruyordu. Bir gün biz evde değilken tuvaleti gelmişgidip banyo giderine yapmış nereden akıl ettiyse. Tuvaleti gelince miyavlayarak kapıya gdiyordu dışarı çıkartıyorduk biz de :) Ertesi gün kum koyduk hemen gördü oraya yaptı...sokak kedisi bu normalde.
Çok ilginç gerekten de kediler asla görünür yere tuvaletlerini yapmazlar demek ki sizin apartman bahçesini ve balkonu fazla benimsemişler... kedi pisliği gerçekten de kötü kokar idrar kokularının hiç çıkmadığını duymuştum...

Kendim kedi beslemedim, bizim buradakiler böyle neden bilmiyorum. Anlattıklarınıza göre içgüdüsel bir durum toprağa yapıp üstünü kapatma ama bizimkiler bu güdüden mahrum sanırım. en son yöneticiyle konuştuk, toprağı kürekle altüst etti. haklısınız pisliği kokuyor sanırım idrarı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…