- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.005
Ayyy hayalimdeki es adayiiiiiKedilere ben de hastayim. Yarali bi hayvan gorsem hemen yardim ederim. Erkek arkadasim da kedi delisi. Ya evlenicez yakinda zaten 5 kedimiz var bizim sokaktan hepsi. Ama mart oldu mu telasa dusuyorum. Kediler yavruluyor bi yarali veya hamile kedi gorse hemen eve getiriyor. 5 kedimiz var zaten. Korkuyorum gelen kalacak diye. Inanin ev musait olsa gelecekte ben 20 kediyle bile yasarim ama ileride kalacagimiz evde 5 kedi ve biz masraflari az degil. Her birine ayri sevgi sefkat ilgi gerek. Cocuk gibi. Ama maddi durumumuz buna yetmez. Onu nasil durduracagimi da bilmiyorum. Durumumuz yok deyince "zaten kalmayacaklar temelli ustelik yarali bir hayvana bakip gecmemi bekleyemezsin" diyor. O da hakli belki ama... Ben de hakliyim. Kediler de hakli(
Sizin durum biraz problemli ama isin dogrusu kedileri sevmeyen insanlara nedense ben de sempati duyamiyorum. Boyle nasil desem itici geliyolar gozume.
Sorunuza cozum bulabilmemiz icin erkek arkadasinizin icinden merhamet duygusunu sokup atmamiz lazim :)
Yaw bu arada ne kadar kedi sevmeyen insan gorduysem hepsi kaprisli,problemli insanlardi. Sebebi ne ki?
bir evde 5 kedi daha üzerine daha fazla kedi bana biraz aşırı geldi. benim de evimde bir köpeğim bir akvaryum dolusu balığım ve 3 mandarin kuşum var geçen evimizin yakınında bir köpek yavruladı soğuklardan korunsunlar diye strafordan kulübemsi bir şey yaptık ama her bulduğumuz hayvanıda eve doldurmuyorz. yani hayvansever olmak güzel ama her şeyin fazlası zarar derlerya.. sokakta o kadar kağıt toplayan aç çocuk var o kadar yaşlı yalnız yaşayan insan var yetersiz tıbbi imkanlardan ölen lösemili çocuklar var...hayvansever olmadan önce bir tıkta hümanist olmak lazım bence.. belki sevgilinizi bu tür yardımlara yönlendirerek bu sorunu çözebilirisniz.
Bu disarida ev yapma fikri superrrr. Bunu yazdim bi kenara konusunu acicamBen biriyle basedemiyorum 5 tane maasallahuslu herhalde sizinkiler, ben bir tane daha istiyorum ama benim carmen parcalar onu...
cidden sonu yok bu sevdanin, ben de yarali hamile, zor durumda kedi kopek gorunce dayanamiyorum elimden geleni de yapiyorum ama eve alamam hepsini acikcasi bir iki tane olsun tam olsun diyenlerdenim. O yuzden onunu almaya bakin, hasta kedileri iyilestirip gonderin ya da disarda bakabileceginiz bir alan yaratin. Bizim sitede kedi evleri yaptik, civarda kopek populasyonu fazla oldugu icin kalabalik degiller herkes her gun artık yemeklerini sularini veriyor, hem sevecek birsürü patimiz var hem vicdanimiz rahat... siz de boyle seyler yapabilirsiniz yoksa yakinda eviniz 40 kedili evlere doner
böyle vicdanlı duyarlı olmak çok çok güzel.Aslinda onlara da ediyor. Losev'e akut'a vs. Bagis yapar hep. Zaten evlatlik almak istiyoruz ama 5 kediyle o da zor artik.
Bende de var bi tane, bütün gün sıkılıyo akşam canımızı cıkarıyomerhametli bir insanmış.
duyarlı valla tebrik ettim. ama geçici şekilde alsın.
bizde 1 tane var da başa çıkamıyoruz resmen geceleri canavara dönüşüyor :)
Ben de cok sakarim ben de eziyorum valla arada
Şu konuyu okuyunca tek bir şey düşündüm.
Erkek arkadaşın merhamet ve şevkat sahibi bir insanmış.
merhametli bir insanmış.
duyarlı valla tebrik ettim. ama geçici şekilde alsın.
bizde 1 tane var da başa çıkamıyoruz resmen geceleri canavara dönüşüyor :)
Ay hepsi mi böyleBende de var bi tane, bütün gün sıkılıyo akşam canımızı cıkarıyo
evde hayvan beslemek ve merhamet nedense bana pek ilişkili gelmiyor
Evde hayvan beslemekten bahsetmedim ben yorumumu iyi okuyun .
Sokaktaki zor durumdaki hayvanlara kıyamayan var gücü ile yardımcı olmaya çalışan bir kişilik var konu
sahibinde ve erkek arkadaşında ..
Ve bu yardımseverlik merhamet gerektirir, herkes yapamaz onların yaptığını .
Yorumu okuyan bir çok kişi anladı ama siz anlayamamışsınız .
Ay hepsi mi böyleGeceleri bi haller oluyor herhalde bu küçük canavarlara