erkek arkadaşım ve ailemin ihaneti :(

Ayrıca annenle babanı kaynanayla nasıl eşit tutarsın , kötü kıyaslama

Ayrıca annenle babanı kaynanayla nasıl eşit tutarsın , kötü kıyaslama
kimseyi Eşit tutmadım, ben burada kimseyi yerden yere vurmuyorum ama ÇOĞU gelin kaynanalarını yerden yere vuruyor. ben kimseyi kötülemezken bu kadar tepki almam yersiz.

İşin içinde anne ve baba olunca ki bu fedakarlık ömür boyu sürüyor , sen gelmiş anneni ve babanı yerden yere vurman hoş değil kim sana para yolluyor, seninle ilgileniyor başına bir şey gelse '' ağlarsa yine anan ağlar başkası yalan ağlar hem inan kimsenin anası veya babasıda mükemmel değil sen mükemmel anne olacağına inanıyormusun hem bu aile sırları öyle ulu orta erkek tarafına anlatılmaz , zararlı sen çıkarsın ,
kimseyi Eşit tutmadım, ben burada kimseyi yerden yere vurmuyorum ama ÇOĞU gelin kaynanalarını yerden yere vuruyor. ben kimseyi kötülemezken bu kadar tepki almam yersiz.

İşin içinde anne ve baba olunca ki bu fedakarlık ömür boyu sürüyor , sen gelmiş anneni ve babanı yerden yere vurman hoş değil kim sana para yolluyor, seninle ilgileniyor başına bir şey gelse '' ağlarsa yine anan ağlar başkası yalan ağlar hem inan kimsenin anası veya babasıda mükemmel değil sen mükemmel anne olacağına inanıyormusun hem bu aile sırları öyle ulu orta erkek tarafına anlatılmaz , zararlı sen çıkarsın ,

ama çok çıkmazdaydım yani destek olacak birine ihtiyacım vardı. tek Başıma çıkamıyordum Işın içinden. yakın arkadaşlarımda bir yere kadar anlatabildim..
o zaman şunu bil canım asla yapmaz deme
ileride evlendiğinizde "kendi anan baban ne ki sen ne olasın" veya
annesine babasına bişey deyip anlaşamadığın durumlarda
"kendi ailene bak öyle konuş, namussuzlar" gibi lafları yeme ihtimalin
%99.. soslu_makarna abla demişti dersin

Ortada söz yada isteme durumu olmadan ne diye tanışacaksın ki sevgilinin ailesiyle zaten.
Bence aileniz böyle düşüneceğine tersten düşünmüş.
Sevgilin ailenle tanışmış tam da olması gerektiği gibi.

ben zaten annemle babamın değerini sonuna kadar biliyorum aile içinde çok iyiyiz. bu kadar iyi olduğumuz için şu an hatalarını yüzlerine vurmadım zaten. ilerde problem yaşayacağımı pek zannetmiyorum.

Kusura bakma ama çok büyük bir hata yapmışsın, ailenin durumunu sevgiline anlatmakla. Böyle birşeyi nasıl anlatabildin. Ben en ufak sorunların bile anlatılmamasından yanayım. Ya benim arkadaşımın eşi sevgiliyken deli oluyordu koluna dövme yaptırmalar falan 3 kere istedi kızı. Her kavgasında ailesinde olan sorunları yüzüne vuruyormuş ona 50 kere anlatma demiştim. Yeri geliyor en yakının bile kötü olunca en zayıf yerinden vuruyor seni. Hata yapmışsın.

canım benim emin ol erkek arkadaşının ailesini tanıdığında onlarda da absürd birşeyler görürsün.doğanın kanunu bu.erkek arkadaşın lafını ilerde yaparsa emin ol senin de onun yüzüne vuracağın bir şey çıkar.burda kaçtane bayan var eşinin ailesine ölüyor.kıldan huylanan insanlarız.eğer karaktersizse ve yüzüne vurursa o zaman düşün.
erkekler ailelerinin kötü birşeyini eşlerine anlattığında beni seviyor herşeyini anlatıyor oluyor ama bizler anlatınca yüzüne vurur oluyor.yüzüne vurursa ayakta duracak kudrete sahip olur gidersin.ailenin hatalarını ört bas etmek senin görevin değil.ailesi de kızımız var bizim istenecek ileride biraz kendimize dikkat edelim deseydi

annenle babanın ilşkisini aklım almadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…