erkek arkadaşım ve ailemin ihaneti :(

erkek Arkadaşımın ihaneti var demiyorum zaten, ihanet olan annemle babamın birbirlerine karşı ihaneti sanırım Başlıkta karışıklık olmuş.. neyse sevgilime anlatmıştım çünkü ışın içinden çıkamaz hale gelmiş ve çok yorulmuştum bir yere kadar Arkadaşlarım destek olmuştu onlara fazla anlatamadım haliyle.. erkek arkadaşım ailesine bi şey demez bu konu hakkında ondan eminim ama benim bu konuda demek istediğim şey tam da sizin Dediğiniz gibi onun ailesi bunları bilse çok daha kötü olur, işler ciddiye biner de bunları ailemin yüzüne vurmak zorunda kalırım diye korkuyorum. çıkmazdaydım yani. erkek Arkadaşımın karakterinden ne kadar emin olsam da aileme karşı gelmek zorunda kalıcam, bunları yüzlerine vurmak zorunda kalıcam gibi geliyor.. o zaman da hiç bir şey eskisi gibi olmaz işte.

Yok onu anlamıştım zaten de hani bir daha söyle demek istemiştim.
Artık geldikleri zaman ön yargıları kırılır belki Zaten fazla birşey kalamamış şurda

Ben anne-babanızın birbirini insan olarak, arkadaş olarak halen çok sevdiğini ancak artık aşk anlamında, 'sevgi' anlamında bir şey kalmadığını düşündüm. Ev arkadaşı gibiler.

Ben anne-babanızın birbirini insan olarak, arkadaş olarak halen çok sevdiğini ancak artık aşk anlamında, 'sevgi' anlamında bir şey kalmadığını düşündüm. Ev arkadaşı gibiler.
evet HAKLI olabilirsiniz. birbirlerine çok iyiler, genelde anlaşıyorlar araları iyi ama eksiklikler olmasa eminim ki ihanet olmazdı.

valla sırf ailesi tanışmaya gelmedikleri için böyle yaptılar dan sonrasını okumadım.Aile düzenin bir tuaf.Ben düşünemiyorum anne babamı bana diyeceklerki sevgilinin ailesi senin yanına gelmiyorsa seni istemiyodur.Ya benim babam 30dan önce evlenme ne sevgilinle gez ailesini onu getirme diyen adam.Tuafıma gitti söz nişan varsa aranızda söylediklerimi geri cekerim :)

bidefa sevgiline ailende olan ihanet olaylarini sadakatsizligi filan kesinlikle bir daha dillendirme..ne olursa olsun bu konu hayatini paylasacagin insana anlatilmamali.
seni bu adami seviyorsun ve evlenmek istiyorsun diye silerlerse kendileri bilir.

Yahu neler oluyor insanlara. Artık ne duysam şaşıramaz oldum şok olamaz oldum yadırgayamaz oldum acaba bu kötü birşey mi

Arkadaşınıza annenizin babanızı aldattığını söylemişsiniz . Bu nedenle o aileden kız alınmaz . Oğlanın ailesi duyarsa o Yüzden gelmezler . Kız alırken aileyi de sorarlar . Şaka Yaptım deyin birdaha da annenizin yada Babanızın durumunu anlatmayın . Olay yayılırsa istemezler seni . Evlilik olmaz .

Neden annesi geliyor sizi görmeye sizinle tanışmaya? Sizin ona gitmeniz gerekmez mi? Yani bu kısmı anlayamadım ben. Bir de sevgiline gerçekten güveniyorsan, inanıyorsan, gerçekten eminsen ondan kimseye aldırma derim. Okuyorsun zaten, işini de eline aldıktan sonra kendi ayaklarının üzerinde durduktan sonra zaten insanın kendinden başka güvencesi olmuyor.

kusura bakmayın da o nasıl bir aile ilişkisi?? Daha sevgilisiniz hem ailesi neden sizinle tanışmaya gelsin. Kaldıki geçerli bahaneleri de varmış. Hem olmasa bile bu kadar sık boğaz etmek hoş mu? Ailenizin dedikleri çok göz önünde tutmayın derim. Sanki çok sağlıklı ilişkileri varmış gibi bir de size öğüt veriyorlar. İlginç.

sanki örnek anne ve baba...ikiside birbirinden beter..eğer gerçekten birbirinizi seviyorsanız dinlemeyin..bence olaylarıda anlatma içinizde kalsın..sonra ailesi sizle tanışmaya felan da gelmezler..sonu kötü olur..susmak en iyisi..

Önce kendi ayaklarının üzerinde durup yani mesleğini eline alıp sonra gerekirse ailene restini çekersin asla ve asla aile içi durumları sevgilinle paylaşma

aile arasındaki durumda bu konuyu karıştırma bence.iki ayrı konu.rest çekiceksen de ben sevgilime gveniyorum, benim için herşeyi bırakıp buralara geldi,ailesinin de değer verdiğini bilmiyorum vermiyosa da önemi yok benim için ben sevgilimle önüme bakarım diyerek çek.bu olayları deşersen içinden çıkamazsın.

Kimi kime anlatıcan canım benim zaten herkes durumundan memnun gibi, olan sana olur. Bence aşkına sahip çık ama onu buna şikayet ederek değil.

bu kadar geniş mezhep yuh yani...aklindakini yap bnce hic vakit kaybetme

sen dua ette annenle baban istemeye geldiklerinde vermezse ona anlattıgın aile sırlarını yüzlerine vurmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…