ya ben anlamıyorum gerçekten. annem babama deli oluyor yani hastalansa annem iki kat üzülür her şeyi yapar onun için falan ama görüyorum yani telle konuşmasını da duydum. ben çok çıkmazdayım ama çok şaşkınım. 21 yaşındayım kendimi 40 Yaşında gibi yorgun bitkin hissediyorum.üzgünüm ama birbirlerinin ihanetine ses çıkarmayan bir anne babanın çok da umurunda olmayacaktır sizin onlara karşı alacağınız tavır
Haklısınız..Gözündeki çöpü görmez, elaleme şaşı der olmuş tam.
Bence kararının arkasında dur, yani eğer gerçekten mutlu olacağına inanıyorsan kesinlikle kararının arkasında durya ben anlamıyorum gerçekten. annem babama deli oluyor yani hastalansa annem iki kat üzülür her şeyi yapar onun için falan ama görüyorum yani telle konuşmasını da duydum. ben çok çıkmazdayım ama çok şaşkınım. 21 yaşındayım kendimi 40 Yaşında gibi yorgun bitkin hissediyorum.
ama çok çıkmazdaydım yani destek olacak birine ihtiyacım vardı. tek Başıma çıkamıyordum Işın içinden. yakın arkadaşlarımda bir yere kadar anlatabildim..keşke sevgiline ailenin birbirini aldattığını anlatmasaydın.
işte ben de anlamıyorum. annem babama deli olur o hastalansa ondan çok üzülür çok Endişelenir.. babam çok borçlara girdi çıktı, evimiz elden gidiyordu Çocukken bir Sürü şey yaşadık annem kendi başına toparladı her şeyi. ama gene de bırakmadılar birbirlerini. şimdi de bi ihanet almış başını gidiyor Anlamadığım şey birbirlerine karşı da iyilerSizi geçtim de annenle baban neden boşanmıyorlar ?
Sen nasıl katlanıyorsun bu duruma?işte ben de anlamıyorum. annem babama deli olur o hastalansa ondan çok üzülür çok Endişelenir.. babam çok borçlara girdi çıktı, evimiz elden gidiyordu Çocukken bir Sürü şey yaşadık annem kendi başına toparladı her şeyi. ama gene de bırakmadılar birbirlerini. şimdi de bi ihanet almış başını gidiyor Anlamadığım şey birbirlerine karşı da iyiler
buraya gelmiyorlar diye bana değer vermediklerini düşünüyorlar çünkü ailem erkek arkadaşımla tanıştı ama kaç ay oldu hala onlar gelmedi seni görmeye diyorlar ama gerçekten durumları yok ondan gelemiyorlar. benim bunu anlatmakta kastım onlar bu kadar şeyden kötü bir sonuç çıkartırken erkek Arkadaşımın ailesi bunları bilse çok daha kötü olur.. ben şu an kimsenin tarafında Değilim hani aileme de karşı Değilim ancak çok bunalıyorum gerçekten artık açıklama yapmaktan bıktım böyle böyle bu yüzden gelemiyorlar diye. çok üzülüyorum her gün acaba bu ilişkinin sonu ne olacak diye düşünmekten yoruldum.. iş ciddiye binince beni silmeye kalkarlarsa bunları söylemeye hakkım var diye düşünüyorum..anne babanin arasindaki iliskiyi niye dillendirdin simdi anlamiyorum..
sanki sevgilinin ailesinin yaptiklarini kendi ailenin hatalariyla kapatmak ister gibi
tabi yaptiklari hos degil ailenin..
ama ailen senin iyiligini düsünüyor yinede ..yani sana deger vermiyorlar dediklerine göre
bir bildikleri vardir belki diye düsünüyorum
istemeye mi gelmiyorlar seni ? yani ailen niye öyle dedi
konuyu biraz daha acarmisin
çocukluktan beri bir ihanet içinde olduklarını biliyordum. o zaman da Aklım ererdi yani. alıştım diyelim ama çok zor bir durum gerçekten dışardan normal gözükse de normal bir ailenin olmaması içimde kopan fırtınalar çok zorluyor beni..Sen nasıl katlanıyorsun bu duruma?
Ben herhalde terkederdim onları.
ailenin içinde olanları anlatmamalıydın bence de yarın öbür gün sürekli başına kalkılma durumu olurçocukluktan beri bir ihanet içinde olduklarını biliyordum. o zaman da Aklım ererdi yani. alıştım diyelim ama çok zor bir durum gerçekten dışardan normal gözükse de normal bir ailenin olmaması içimde kopan fırtınalar çok zorluyor beni..
yok biliyor zaten durumu ona anlattım böyle böyle düşünüyorlar diye. annem nisanda gelecek dedem gidince diyor. şu var erkek arkadaşım bu zamana kadar ne diyorsa yaptı. Üniyi bitirip senin yanında iş bulcam dedi yaptı. ev almak ıcın ailemden yardım istiycem ev alcaz dedi ona uğraşıyor şimdi. hiç yalanı olmadı bu zamana kadar.. eminim annesi de gelir yakın zamanda. ama annemler bu saatten sonra gelse de bir şey değişmez diyorlar işte.Çok çok tuhaf anne babanın durumu ama , Sen yine de bence rest falan çekme. Sonuçta aile yani bir durum oldgu zaman en azından arkanızda olurlar.Erkek arkadaşın nasıl bir insan bilmiyorum ama güvenip inandıysan ailenize karşı pes etmemelisiniz.Zaman içinde bakarsınız yoluna girer herşey. Olmadı erkek arkadaşına söyle bir daha durumu gelebiliyorlarsa gelsinler kısa zamanda .
Kimse de çıkıp noluyo size demiyor mu? Ay ben şoklardayım. İnsan evladının yüzüne nasıl bakar.çocukluktan beri bir ihanet içinde olduklarını biliyordum. o zaman da Aklım ererdi yani. alıştım diyelim ama çok zor bir durum gerçekten dışardan normal gözükse de normal bir ailenin olmaması içimde kopan fırtınalar çok zorluyor beni..