erkek arkadaşım ve ailemin ihaneti :(

elperdon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
735
288
soruma başlarken ilk başta temennim Allah kimseye bu derdi vermesin.. benim bir ilişkim var 3 yıllık. annemle babamla tanıştılar. sevgilim Yanıma yerleşti yani Olduğum Şehire yerleşti. ünide okuyorum ben. ailesi yazdan beri oğullarının yanına gelemedi. çünkü işleri var, bir de yaşlı dedesi var ona bakıyorlar. annem buna takmış durumda, neden gelmiyor ailesi sana değer mi vermiyor kızımıza değer vermeyene biz de değer vermeyiz de bilmem ne babam da ayni şeyi diyor bizim için o iş bitti artık iyi çocuk olsa da ayrıl diyorlar. diyorum ailesi gelecek yaza doğru dedesi bir gitsin hele yok sana değer vermiyor diye taktılar. ben seviyorum inanıyorum kimse beni kandırmıyor diyorum anlamıyorlar. çok kavga ettik bu yüzden. normalde annemle babamla aram çok iyi ama. bunun dışında annemde babamda zamanında birbirlerine ihanet ettiler ve hala da ettiklerine eminim. ancak her şey çok normalmiş gibi davranıyorlar, birbirlerine sevgiyle davranıyorlar. ama annemin başka bir adamla iliskisi OLDUĞUNU biliyorum ama susuyorum. babama söyledim bunu babam neler neler var bu da bir şey mi dedi. kendisi de zamanıda aldatmıştı çünkü. neyse bana baskı yapıyorlar işte onunla evlenirsen yalnız evlenirsin bizim için bitti o iş falan.. sırf annesi henüz benimle tanışmaya gelmedi diye böyle diyorlar çok abarttılar. böyle giderse açık açık yüzlerine her şeyi vurmalı miyim sizce? siz bana böyle böyle diyorsunuz onun ailesini kötülüyorsunuz ama sizin rezilliklerinizi onlar bilse kim bilir ne der, ben sizi bu zamana kadar bunları bildiğim halde silmedim siz beni bu yüzden sileceksiniz buyrun ben sizi siliyorum desem çok mu ağır olur? elbette bu iş bu raddeye gelsin istemiyorum ikisini de çok seviyorum ama Sevdiğim insandan da ayrılmamam, birbirimiz için her şeyi yaparız o da biliyor annemin babamın bu durumunu ama ağzını açıp tek kelime etmedi benimle ağladı benimle üzüldü. npayım sizce akil verin bana

üzgünüm ama birbirlerinin ihanetine ses çıkarmayan bir anne babanın çok da umurunda olmayacaktır sizin onlara karşı alacağınız tavır
ya ben anlamıyorum gerçekten. annem babama deli oluyor yani hastalansa annem iki kat üzülür her şeyi yapar onun için falan ama görüyorum yani telle konuşmasını da duydum. ben çok çıkmazdayım ama çok şaşkınım. 21 yaşındayım kendimi 40 Yaşında gibi yorgun bitkin hissediyorum.

Bence kararının arkasında dur, yani eğer gerçekten mutlu olacağına inanıyorsan kesinlikle kararının arkasında dur

Sizi geçtim de annenle baban neden boşanmıyorlar ?
işte ben de anlamıyorum. annem babama deli olur o hastalansa ondan çok üzülür çok Endişelenir.. babam çok borçlara girdi çıktı, evimiz elden gidiyordu Çocukken bir Sürü şey yaşadık annem kendi başına toparladı her şeyi. ama gene de bırakmadılar birbirlerini. şimdi de bi ihanet almış başını gidiyor Anlamadığım şey birbirlerine karşı da iyiler

anne babanin arasindaki iliskiyi niye dillendirdin simdi anlamiyorum..
sanki sevgilinin ailesinin yaptiklarini kendi ailenin hatalariyla kapatmak ister gibi
tabi yaptiklari hos degil ailenin..
ama ailen senin iyiligini düsünüyor yinede ..yani sana deger vermiyorlar dediklerine göre
bir bildikleri vardir belki diye düsünüyorum

istemeye mi gelmiyorlar seni ? yani ailen niye öyle dedi
konuyu biraz daha acarmisin

Sen nasıl katlanıyorsun bu duruma?
Ben herhalde terkederdim onları.

buraya gelmiyorlar diye bana değer vermediklerini düşünüyorlar çünkü ailem erkek arkadaşımla tanıştı ama kaç ay oldu hala onlar gelmedi seni görmeye diyorlar ama gerçekten durumları yok ondan gelemiyorlar. benim bunu anlatmakta kastım onlar bu kadar şeyden kötü bir sonuç çıkartırken erkek Arkadaşımın ailesi bunları bilse çok daha kötü olur.. ben şu an kimsenin tarafında Değilim hani aileme de karşı Değilim ancak çok bunalıyorum gerçekten artık açıklama yapmaktan bıktım böyle böyle bu yüzden gelemiyorlar diye. çok üzülüyorum her gün acaba bu ilişkinin sonu ne olacak diye düşünmekten yoruldum.. iş ciddiye binince beni silmeye kalkarlarsa bunları söylemeye hakkım var diye düşünüyorum..

Sen nasıl katlanıyorsun bu duruma?
Ben herhalde terkederdim onları.
çocukluktan beri bir ihanet içinde olduklarını biliyordum. o zaman da Aklım ererdi yani. alıştım diyelim ama çok zor bir durum gerçekten dışardan normal gözükse de normal bir ailenin olmaması içimde kopan fırtınalar çok zorluyor beni..

Ay ne diyecegimi hangi konuya girecegimi sasirdim

Ama su dikkatimi cekti keske ailenle ilgili konulari sevgiline anlatmasaydin yarin oburgun en kucuk birseyde suratina vurabilir hata yapmissin

Hatalari nekadar olsada ana babadir agir konusma kulagini kapat duyma yaza kadar dayan kabul etmezlerse restini cekersin

Çok çok tuhaf anne babanın durumu ama , Sen yine de bence rest falan çekme. Sonuçta aile yani bir durum oldgu zaman en azından arkanızda olurlar.Erkek arkadaşın nasıl bir insan bilmiyorum ama güvenip inandıysan ailenize karşı pes etmemelisiniz.Zaman içinde bakarsınız yoluna girer herşey. Olmadı erkek arkadaşına söyle bir daha durumu gelebiliyorlarsa gelsinler kısa zamanda .

ailenin içinde olanları anlatmamalıydın bence de yarın öbür gün sürekli başına kalkılma durumu olur
annene babana ne diyeyim bilemedim

yok biliyor zaten durumu ona anlattım böyle böyle düşünüyorlar diye. annem nisanda gelecek dedem gidince diyor. şu var erkek arkadaşım bu zamana kadar ne diyorsa yaptı. Üniyi bitirip senin yanında iş bulcam dedi yaptı. ev almak ıcın ailemden yardım istiycem ev alcaz dedi ona uğraşıyor şimdi. hiç yalanı olmadı bu zamana kadar.. eminim annesi de gelir yakın zamanda. ama annemler bu saatten sonra gelse de bir şey değişmez diyorlar işte.

Ne bicim iliskiler bunlar? Sevgilinizin ihaneti ney anlayamadim... Herneyse... Böyle bi anne babanin lafina bakilipta hareket edilmez zaten... Ki sevgilinize anlatmakla aslinda yanlis yapmissiniz, suan vurmuyor yüzünüze ya ileride? Hele bide ailesi ögrense sizi gelin olarak istiycekmiler bakalim, anneniz babaniz tanismaya gelmiyorlar diye kiziyorlar ama, kendileri cok aklar sankim... Hem hepsini gectim, neden koca insanlar sizin ayaginiza gelip taniscaklar? Siz ilk önce onlara gitmeniz gerekir madem tanismak istiyorsunuz, saygi denen bisey var canim....

Kimse de çıkıp noluyo size demiyor mu? Ay ben şoklardayım. İnsan evladının yüzüne nasıl bakar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…