Erkek arkadaşım telefonlarımı açmıyor.

Ben de sinirlendiğimde konuşmak istemem konuşursam karşimdaki çok kirilir çünkü. Sen hatani kabul edip özür bile dilememişsin daha. Kabul et söylediğin cümle çok ağir.

Hayır kabul ettim. Dün gece yazdığım mesajda özür diledim, uzun süredir senden başka sevgilim olmadı ben seninle olmak istedim eski ya da yeni biriyle değil dedim. Özrümün üzerine devam ettirdi. Kaç gün sürecek bu siniri?

erkekler biraz kızabiliyor bu tarz laflara, yani belli ki kızmış, tabiki erkek arkadaşınız olucak geçmişte, ama onların psikoloji biraz farklı,biraz bekleyin sonra tekrar arayın

Çok ağır pot kırmışsın. Bu gibi durumlarda bende telde konuşmayla kalmayıp, karşımdakinin hatasını anlayıp anlamadığını ve telafi için ne yapabileceğini görmek için teli açmam.

Çok sinir, biliyorum.

erkekler bu konuda bu kadar ince düşünemiyor maalesef bu küçük bir ayrıntı takılma derim bu yüzden ilişkiniz zedelenmesin yok yere üstüne gitme şimdi zaten o sana geri dönüş yapacaktır üstüne gidersen daha çok kaçar

ilk ve tek meselesine bozulmuş bence
siz onun ilk ve tek sevgilisisiniz
ama o sizin bilmemkaçıncı (kendi biliyordur)
erkekler takar böyle şeyleri
çok yanlış noktadan vurmuşsunuz...

Dönerse senindir dönmezse zaten senin olmamıştır tatlım üzme kendini , erkekler öyle uzuuun uzadıya mesaj yazmaz nadirdir öyle erkeklerimiz Yanıt vermiş ya şükür buna da onlar biraz geç Olgunlaşıp geç anlıyorlar bizim gibi düşünmeleri çok zor , bi de bu ilk sevgilisi falan ben bunlara pek inanmıyorum 22 Yaşında Erkeğin illa ki sevgilisi olmuştur dememiştir size ciddi değildir lisedir o dur budur bende eşimin ilk ve tek aşık olduğu insanım gerçek sevgiyi Bulduğu tek insanım ama kimbilir kaçıncı sevgilisiyim sorsan ohooooo herkese sevgilim demezler takıldık işte çıktık işte falan da derler :))

Hala sevgilin olduguna emin misin :/

Öyle deme ya bu ihtimali düşündükçe sinirim tepeme çıkıyor canım çok sıkılıyor :/ Geri dönmediği için mi böyle düşündün? Son mesajında iyiyim merak etme seninle konuşmak istemiyorum şuan dedi. Ayrılsak söylerdi herhalde.

ilk ve tek meselesine bozulmuş bence
siz onun ilk ve tek sevgilisisiniz
ama o sizin bilmemkaçıncı (kendi biliyordur)
erkekler takar böyle şeyleri
çok yanlış noktadan vurmuşsunuz...

Evet maalesef. O da takıntılı bu konuya. Kötü oldu. Hala da geri dönmedi. Ayrıldı mı ne yaptı anlamadım :)

Evet maalesef. O da takıntılı bu konuya. Kötü oldu. Hala da geri dönmedi. Ayrıldı mı ne yaptı anlamadım :)
sindirmesi için biraz ona zaman vermeniz lazım
kendisi geri gelecek bence:)
ama siz yazdıkça da kaçar bu bir gerçek bırakın kendi haline bir süre..

Canım ilk sevgilisi olduğuma eminim :) Döner herhalde bu ayrılınacak kadar büyük bir mesele değil ki.

sindirmesi için biraz ona zaman vermeniz lazım
kendisi geri gelecek bence:)
ama siz yazdıkça da kaçar bu bir gerçek bırakın kendi haline bir süre..

Aslında aklımda şu var. Aramayı düşünmüyorum ama yarın gidip sürpriz yapmayı düşünüyorum. Doğum günü için zaten gidecektim olduğu şehre ama gözüm kesmemişti, şimdi hem tatsızlık bitmiş olur hem de gönlünü almış olurum. Telefonla bu tatsızlık biteceğe benzemiyor benim de canım sıkıldı beklemekten nefret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…