- 6 Mart 2015
- 165
- 58
- 34
-
- Konu Sahibi benimyolum
Bence uzatan o değil sensin canım. Her zaman bu kadar ısrarcı mısın?
Bak canım, erkek arkadaşını sen herkesten iyi tanırsın. Karşılıklı ilgi görmek göstermek istemen de normal. Anladığım kadarıyla duygusal bir insansın. Ama bazı insanlar "odun"dur. Hakaret olsun diye değil bu yanlış anlama. Duygusal uzun uzun mesajlar mutlaka hoşuna gidecektir ama öyle uzun uzun cevaplama isteği hissetmeyecektir. Bu konu üzerine ısrar etmen doğru olmamış. Dediğim gibi : erkek arkadaşını en iyi sen tanırsın. O kadar duygusal bir insan olmayabilir. Üstüne üstlük tartışmanızda onun senin ilki olmadığını belirtmişsin. Hiç hoş olmamış. Tabii ki erkek arkadaşının tavrı da yanlış , tartışmada söylediği "ergence" benzetmesi falan ancak senin verdiğin tepki tartışmada söylenmeyecek bir laf. Üstelik yazıda da tekrar belirtmişsin onun ilkin olmadığını. Sadece o lafını bile kafaya takmış olabilir. Bir süre ortalığın sakinleşmesini beklemeliydin. Tekrar tekrar arayıp ısrar etmen bana kalırsa onu daha çok bunaltmış.
Çok teşekkür ederim cevabın için canım. Kendi haline bıraksam daha çok uzayacak mesele diye aradım ama bu da bir işe yaramadı. Şimdi onun dönmesini beklemeliyim değil mi?
Kendini yeterince göstermişsin. Durumun seni üzdüğünü de belirtmişsin. Hatta dediğim gibi fazla ısrarcı olmuşsun bu konuda. Şimdi geri çekilmen gerek , o seninle iletişim kurana kadar. Ama oturup bekleme. Eğer karşındaki insanı bunaltmamak için davranışlarını değiştirmeye çalışırsan bu sürekli kendini sınırlayarak olmuyor. Sadece boşvermeye çalış. Kafanı dinle. Başka şeylerle oyalan. Bu süreci elbette kafanda düşün. Ama kendini yıpratıp kafaya takma. Kısacası akışına bırak, kendini yıpratma ve daha fazla ısrar etme.
Bana göre sevgiliniz saçmalamış.Ne olursa olsun kusura bakma aşkım bilmemne der insan.Hem hödük hem zeytinyağı.Açmamasınıda abartı buldum.Yerinizde olsam aramakta kesinlikle ısrarcı olmazdım.Delimi ne.
Ben de süslü ve fazla duygusal şeyler yazamam, okurken bile rahatsız olurum nedense. Örneğin bana şiir yazanlar olduğunda okurken tüylerim diken diken olur, aslında duygusal biriyim ama bu konuda hassasım. Erkek arkadaşınız da muhtemelen benim gibi, bu şeyleri fazla süslü buluyor ve sadelikten yana. Bence biraz fazla üstüne gitmişsiniz. Sonradan söylediğiniz ilk sevgilisi olmanız hakkındaki şey ise kırıcı olmuş, onu hassas yerinden vurdunuz muhtemelen. Ya onun cevap vermesini bekleyin ya da bir sürpriz yapıp affettirin. Örnegin ben bir eski sevgilimin kalbini kırdığımda evinin önüne gidip pencereye çıkmasını beklemiştim, sonra da özür dileyip seni seviyorum diye bağırmıştım. Elimden ancak böyle bir romantizm geliyor işte, biraz erkek kafalıyım
Ben de sinirlendiğimde konuşmak istemem konuşursam karşimdaki çok kirilir çünkü. Sen hatani kabul edip özür bile dilememişsin daha. Kabul et söylediğin cümle çok ağir.Kendisi farklı bir şehirde, yapacağım en büyük sürpriz oraya gitmek olur ama hak ettiği konusunda emin değilim aramalarıma cevap vermediği için.