Erkek arkadaşım telefonlarımı açmıyor.

benimyolum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mart 2015
165
58
34
Öncelikle herkesin kandili mübarek olsun. Bir sorunum var ki ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. 5 aylık bir beraberliğim var. Dün gece erkek arkadaşımla telefonda konuşuyorduk. Birkaç gün önce doğum günüydü ben de doğum gününü uzun güzel bir mesajla kutladım. O da kısa bir mesaj yazdı işte teşekkür ederim, seni seviyorum gibi bir cevap verdi. Ben de dün telefonda konuşurken, beklediğimden çok kısa bir cevap verdin dedim. Daha önce de böyle uzun bir mesaj yazmıştım ve ona da doğru düzgün bir cevap vermemişti. Ben de bundan rahatsız olduğumu söyledim. Bunun üzerine bana süslü süslü ergen mesajlarından istediğimi, öyle istiyorsam öyle yazacağını söyledi. Ben de sinirlendim. Halbuki bunun süslü ergen mesajlarıyla alakası yok, ben özenip yazıyorsam aynı ölçüde karşılık bekliyorum, bundan daha doğal ne olabilir ki? Sinirlendiğim için biraz sert tehditvari konuştum. Benim istediğim süslü ergen mesajları değil, ben ilk defa biriyle çıkmıyorum dedim. Bu son cümleye çok bozuldu ve şu an konuşmak istemiyorum kapatalım dedi kapattık.

Dün gece iki defa aradım, bir mesaj attım cevap yok. Bugün de üç dört kez aradım açmadı. Merak etmeye başladım artık dedim, merak etme ben iyiyim şu an konuşmak istemiyorum seninle dedi. Bu arada kendisinin ilk ve tek sevgilisi benim, fakat o benim ilk sevgilim değil ve bunu biliyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Bu mesajı üzerine uzatmayalım, beni üzüyorsun, bu yaptığın olmuyor dedim, aradım yine cevap yok. Ben de bıraktım aramayı da düşünmüyorum fakat canım çok sıkıldı. Bu kadar uzatmasının altında başka bir şey olabilir mi? Bu kadar kırılacak bir şey var mı bunda Allah aşkına söyleyin. İkimiz de 22 yaşındayız.

Bence uzatan o değil sensin canım. Her zaman bu kadar ısrarcı mısın?

Arama konusunda mı demek istedin canım? Yani değilim aslında ama ilk kez cevap vermedi aramalarıma ben de şaşırdım, açar diye düşündüm, bu kadar uzatacağı aklıma gelmedi.

Bence de fazla israr etmissiniz... ayrica beklentisiz yazin mesajlari. O da ayni sekilde cevap versin diye değil sirf icinizden geldigi icin yazin yazacaksaniz. Simdi de ben olsam daha fazla aramam.

Bak canım, erkek arkadaşını sen herkesten iyi tanırsın. Karşılıklı ilgi görmek göstermek istemen de normal. Anladığım kadarıyla duygusal bir insansın. Ama bazı insanlar "odun"dur. Hakaret olsun diye değil bu yanlış anlama. Duygusal uzun uzun mesajlar mutlaka hoşuna gidecektir ama öyle uzun uzun cevaplama isteği hissetmeyecektir. Bu konu üzerine ısrar etmen doğru olmamış. Dediğim gibi : erkek arkadaşını en iyi sen tanırsın. O kadar duygusal bir insan olmayabilir. Üstüne üstlük tartışmanızda onun senin ilki olmadığını belirtmişsin. Hiç hoş olmamış. Tabii ki erkek arkadaşının tavrı da yanlış , tartışmada söylediği "ergence" benzetmesi falan ancak senin verdiğin tepki tartışmada söylenmeyecek bir laf. Üstelik yazıda da tekrar belirtmişsin onun ilkin olmadığını. Sadece o lafını bile kafaya takmış olabilir. Bir süre ortalığın sakinleşmesini beklemeliydin. Tekrar tekrar arayıp ısrar etmen bana kalırsa onu daha çok bunaltmış.

Teşekkür etmese anlarım ama adam teşekkür ederim seni seviyorum demiş, söyle teşekkür ediyorum böyle teşekkür ediyorum diye uzatacak hali yoktu. Biraz despot birine benziyorsun, herkes senin istediğin cevabı yazmak zorunda değil. Şükret adam sevdiğini söylüyor benimki onu bile diyemiyor

Çok teşekkür ederim cevabın için canım. Kendi haline bıraksam daha çok uzayacak mesele diye aradım ama bu da bir işe yaramadı. Şimdi onun dönmesini beklemeliyim değil mi?

Çok teşekkür ederim cevabın için canım. Kendi haline bıraksam daha çok uzayacak mesele diye aradım ama bu da bir işe yaramadı. Şimdi onun dönmesini beklemeliyim değil mi?

Kendini yeterince göstermişsin. Durumun seni üzdüğünü de belirtmişsin. Hatta dediğim gibi fazla ısrarcı olmuşsun bu konuda. Şimdi geri çekilmen gerek , o seninle iletişim kurana kadar. Ama oturup bekleme. Eğer karşındaki insanı bunaltmamak için davranışlarını değiştirmeye çalışırsan bu sürekli kendini sınırlayarak olmuyor. Sadece boşvermeye çalış. Kafanı dinle. Başka şeylerle oyalan. Bu süreci elbette kafanda düşün. Ama kendini yıpratıp kafaya takma. Kısacası akışına bırak, kendini yıpratma ve daha fazla ısrar etme.

Çok sağ olun söylediklerinizi yapacağım.

Yapı meselesi herkes uzun uzun süslü mesaj yazamaz ki.
Cevapsız bırakmamış sade bir dille teşekkürünü, sevgisini belirtmiş.
İlk kez yapmıyor demek bu insanın doğası bu demek.

İlk çıktığım değilsin, bu işin kuralı budur sorun sende der gibi olmuş seninki.
Kırılmakta haklı sevgilin.

Ben olsam ben de kızarım.
Üstüne düşme bence.

Ya da dayanamıyorum, sabırsızım diyorsan hatalı olduğunu anlatan bir özür mesajı yaz.
Uzun ve süslü olsun Şaka şaka

Bana göre sevgiliniz saçmalamış.Ne olursa olsun kusura bakma aşkım bilmemne der insan.Hem hödük hem zeytinyağı.Açmamasınıda abartı buldum.Yerinizde olsam aramakta kesinlikle ısrarcı olmazdım.Delimi ne.

Açmamasını ben de abartı buldum. Bakalım ne zaman dönecek. Açması için yalvarmak istemiyorum sinir oluyorum böyle telefon açmayarak yapılan tavırlara.

Ben de süslü ve fazla duygusal şeyler yazamam, okurken bile rahatsız olurum nedense. Örneğin bana şiir yazanlar olduğunda okurken tüylerim diken diken olur, aslında duygusal biriyim ama bu konuda hassasım. Erkek arkadaşınız da muhtemelen benim gibi, bu şeyleri fazla süslü buluyor ve sadelikten yana. Bence biraz fazla üstüne gitmişsiniz. Sonradan söylediğiniz ilk sevgilisi olmanız hakkındaki şey ise kırıcı olmuş, onu hassas yerinden vurdunuz muhtemelen. Ya onun cevap vermesini bekleyin ya da bir sürpriz yapıp affettirin. Örnegin ben bir eski sevgilimin kalbini kırdığımda evinin önüne gidip pencereye çıkmasını beklemiştim, sonra da özür dileyip seni seviyorum diye bağırmıştım. Elimden ancak böyle bir romantizm geliyor işte, biraz erkek kafalıyım

Kendisi farklı bir şehirde, yapacağım en büyük sürpriz oraya gitmek olur ama hak ettiği konusunda emin değilim aramalarıma cevap vermediği için.

Kendisi farklı bir şehirde, yapacağım en büyük sürpriz oraya gitmek olur ama hak ettiği konusunda emin değilim aramalarıma cevap vermediği için.
Ben de sinirlendiğimde konuşmak istemem konuşursam karşimdaki çok kirilir çünkü. Sen hatani kabul edip özür bile dilememişsin daha. Kabul et söylediğin cümle çok ağir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…