Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Söz KesimiErkek arkadaşım tektaş hediye etti,sözlenince de tektaş alması gerekir mi?
öncelikle hayırlı olsun arkadaşm...Allah tamamına erdirsin...
zaten o tektaş evlenme teklifi edilirken alınır sözde ince söz yüzüğü takılır yada isteğe bağlı nişan olana kadar sadece kız erkeğin evlenme teklifi ederken aldığı tek taşı takar diye bliyorum yani 2.bir tek taş biraz saçma geliyor bana...
çokk sağolun arkadaşlar =))
bana da saçma geliyor ama bi çok arkadaşım saçmalama evlilik teklifi ederken ayrı sözde ayrı alınıyor aklım karışmıştı bi an.ama kendi istediğim en önemlisi olan sanırım bi tane varken 2. ye hiç gerek yokk..teşekkürler tekrardannnn :1hug:
bencede tekrar alınmasına lüzum yok ama arkadasın dediği gibi farklı modelde şık bi yüzük aldırabilirsin belki alyans haricinde aslında onada gerek yok :)
hiç gerek yok adama yazık boşver aldırma aldırmayınca daha sevinir başkalarının lafını aklına sokup karıştırmalarına izin verme canımyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
canim benim askimda su anda askerde o da askere gitmeden bana tek tas takmisti kendi aramizda bi babam bilmiyordu bizimde askerden gelince öyle isteme durumu olcak ama ayriyetten bi yüzüge gerek yok sadece alyanslariniz olsun sonucta iki tektas takcak deilsin =)) bu arada simdiden hayirli olsunnn