- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
-
- Konu Sahibi Serenayyys
sapıkÖncelikle herkese merhaba arkadaslar... Inanin fikirlerinize, yorumlariniza çok ihtiyacim var çünkü ben karsi tarafi bir türlü çözemedim. Daha sevgili olali çok olmadi iki ay bile degil. Ama ciddi anlamda birbirimizi tanima anlaminda çok yol kat ettik. Ikimiz de anlayisli insanlariz bu yuzden bir çok konuda uzlastik. Ama benim canimi sikan bir durum var. Erkek arkadasim zayiflamama takti kafayi. Ilk zamandan beri fark ediyorum ama biraz zaman gecsin oyle soylemeye karar verdim dedi. Dikkat etmen gerek kilo vermen gerek diyo surekli. Boyle diyorum da inanin arkadaslar cok kilolu bir insan degilim ben hatta vucut kitle indeksim normal oldugumu soyluyor benim sadece sikilasmaya ihtiyacim var. Tamam bende bunun farkindayim ama ne biliyim biraz olsun icerliyorum acikcasi. Bide gecen gun konu acildi goguslerin buyumeye devam ediyo mu dedi. Tamam benim goguslerim kucuk biliyorum ama bu kadari da fazla degil mi. Surekli kendimi sorgulamaya basladim. Ben mi eksik bir insanim diye. Onun kotu niyetle demedigini biliyorum ama deme sekli cok onemli bilmiyorum korkuyorum acikcasi ya beni begenmedigi icin baska kizlara bakarsa akli kalirsa diye
Cok dogru diyosun insan napiyosa kendisi icin yapmali. o da kotu niyetle demiyo biliyorum benim sagliksal problemlerim var onun icin dikkat ediyo aklinca. Ama yaklasim tarzi artik sinirimi bozmaya basladi her firsatta soyluyo ve artik bana batiyo
Tepkini koy yoksa bu hep böyle aşalıyacak senı ona göre...Öncelikle herkese merhaba arkadaslar... Inanin fikirlerinize, yorumlariniza çok ihtiyacim var çünkü ben karsi tarafi bir türlü çözemedim. Daha sevgili olali çok olmadi iki ay bile degil. Ama ciddi anlamda birbirimizi tanima anlaminda çok yol kat ettik. Ikimiz de anlayisli insanlariz bu yuzden bir çok konuda uzlastik. Ama benim canimi sikan bir durum var. Erkek arkadasim zayiflamama takti kafayi. Ilk zamandan beri fark ediyorum ama biraz zaman gecsin oyle soylemeye karar verdim dedi. Dikkat etmen gerek kilo vermen gerek diyo surekli. Boyle diyorum da inanin arkadaslar cok kilolu bir insan degilim ben hatta vucut kitle indeksim normal oldugumu soyluyor benim sadece sikilasmaya ihtiyacim var. Tamam bende bunun farkindayim ama ne biliyim biraz olsun icerliyorum acikcasi. Bide gecen gun konu acildi goguslerin buyumeye devam ediyo mu dedi. Tamam benim goguslerim kucuk biliyorum ama bu kadari da fazla degil mi. Surekli kendimi sorgulamaya basladim. Ben mi eksik bir insanim diye. Onun kotu niyetle demedigini biliyorum ama deme sekli cok onemli bilmiyorum korkuyorum acikcasi ya beni begenmedigi icin baska kizlara bakarsa akli kalirsa diye
çok mu aşıksın anlayamadım?bana erkek arkadaşı bırak eşim söylese ''Aaa doğru sen Kıvanç Tatlıtuğ'dun değil mi?!unutmuşum tühhh kusura bakma.!''der bozar atardım.ama bunu da alaycı bi gülümsemeyle yapardım ve ardından da kusuru olmasa ki mutlaka vardır hiç olmadı ben napim senin de boyun kazık gibi ya da pek bi güdüksün derdim.olmasa ble bi kusur bulur der kahkaha atardım.kendine niye laf söyletiyorsun ki?Hele ki son cümlesi çok büyük terbiyesizlik yani.Öncelikle herkese merhaba arkadaslar... Inanin fikirlerinize, yorumlariniza çok ihtiyacim var çünkü ben karsi tarafi bir türlü çözemedim. Daha sevgili olali çok olmadi iki ay bile degil. Ama ciddi anlamda birbirimizi tanima anlaminda çok yol kat ettik. Ikimiz de anlayisli insanlariz bu yuzden bir çok konuda uzlastik. Ama benim canimi sikan bir durum var. Erkek arkadasim zayiflamama takti kafayi. Ilk zamandan beri fark ediyorum ama biraz zaman gecsin oyle soylemeye karar verdim dedi. Dikkat etmen gerek kilo vermen gerek diyo surekli. Boyle diyorum da inanin arkadaslar cok kilolu bir insan degilim ben hatta vucut kitle indeksim normal oldugumu soyluyor benim sadece sikilasmaya ihtiyacim var. Tamam bende bunun farkindayim ama ne biliyim biraz olsun icerliyorum acikcasi. Bide gecen gun konu acildi goguslerin buyumeye devam ediyo mu dedi. Tamam benim goguslerim kucuk biliyorum ama bu kadari da fazla degil mi. Surekli kendimi sorgulamaya basladim. Ben mi eksik bir insanim diye. Onun kotu niyetle demedigini biliyorum ama deme sekli cok onemli bilmiyorum korkuyorum acikcasi ya beni begenmedigi icin baska kizlara bakarsa akli kalirsa diye
Öncelikle herkese merhaba arkadaslar... Inanin fikirlerinize, yorumlariniza çok ihtiyacim var çünkü ben karsi tarafi bir türlü çözemedim. Daha sevgili olali çok olmadi iki ay bile degil. Ama ciddi anlamda birbirimizi tanima anlaminda çok yol kat ettik. Ikimiz de anlayisli insanlariz bu yuzden bir çok konuda uzlastik. Ama benim canimi sikan bir durum var. Erkek arkadasim zayiflamama takti kafayi. Ilk zamandan beri fark ediyorum ama biraz zaman gecsin oyle soylemeye karar verdim dedi. Dikkat etmen gerek kilo vermen gerek diyo surekli. Boyle diyorum da inanin arkadaslar cok kilolu bir insan degilim ben hatta vucut kitle indeksim normal oldugumu soyluyor benim sadece sikilasmaya ihtiyacim var. Tamam bende bunun farkindayim ama ne biliyim biraz olsun icerliyorum acikcasi. Bide gecen gun konu acildi goguslerin buyumeye devam ediyo mu dedi. Tamam benim goguslerim kucuk biliyorum ama bu kadari da fazla degil mi. Surekli kendimi sorgulamaya basladim. Ben mi eksik bir insanim diye. Onun kotu niyetle demedigini biliyorum ama deme sekli cok onemli bilmiyorum korkuyorum acikcasi ya beni begenmedigi icin baska kizlara bakarsa akli kalirsa diye