Erkek arkadasim nedense kiloma cok takti

Öncelikle şunu kabul et iki ayda kimse kimseyi sevmez. Hoşlanır, beğenir ama semek ı ıh... Sen de iki ayda ya giderse diye böyle saçma sapan tavırlara girme. Söylediklerime dikkat ediyorum nedir ya? Bu süreçte sen içindekileri gizlemeden, saklamadan söyleyeceksin ki ilişkiniz sağlam temellere otursun. Bak o öyle yapıyor.hem iki aydır takıldığın adam gitse ne olur ki, ne eksilir hayatından?

Kilo konusunda takıntılı olmasam da dikkat ederim. Karşımdaki adama da söylemişliğim çoktur kilo almaya başladın dikkat et kendine diye. Çünkü bu hem kendine hem bana olan saygısını gösterir. Ben nasıl kendimi salmıyor bakımıma kiloma dikkat ediyorsam o da etmek zorunda. Erkek arkadaşında eğer bu konuda dikkatliyse sana bunu söylemesinde bir sakınca yok. Ama göğüs meselesi biraz absürd olmuş. Bu kadar ileri gitmesine şu aşamada izin vermemelisin.
Bu arada boy ve kilo değerlerini bilmeden yorum yapıyoruz. İki kilo fazlam var deyip yarım dünya olan hatunlar da gördü bu gözle 10 kilo fazlam var deyip neredeyse kopacak halde olanlar da. Kişi kendini görmek istediği gibi görür.

sapık

Cok dogru diyosun insan napiyosa kendisi icin yapmali. o da kotu niyetle demiyo biliyorum benim sagliksal problemlerim var onun icin dikkat ediyo aklinca. Ama yaklasim tarzi artik sinirimi bozmaya basladi her firsatta soyluyo ve artik bana batiyo

Kotu niyetle demiyor mu canım kusura bakma ama ben pek iyi niyet göremedim açıkçası

2 ay önce aklı nerdeymiş?
madem kilolusun, göğüslerin küçük neden seninle olmuş?
hani 2 ay önce çıkmaya başladık 2 ayda 10 kilo aldım desen anlarım ama kilon boyun tipin aynıysa tek kelime etmeye hakkı yok.

Bide gecen gun konu acildi goguslerin buyumeye devam ediyo mu dedi. Tamam benim goguslerim kucuk biliyorum ama bu kadari da fazla degil mi. Surekli kendimi sorgulamaya basladim.

sığ ,iğrenç bir düşünce yapısında bir herifcioğlu. sen bununla ilşkini bir daha düşün

Tepkini koy yoksa bu hep böyle aşalıyacak senı ona göre...

çok mu aşıksın anlayamadım?bana erkek arkadaşı bırak eşim söylese ''Aaa doğru sen Kıvanç Tatlıtuğ'dun değil mi?!unutmuşum tühhh kusura bakma.!''der bozar atardım.ama bunu da alaycı bi gülümsemeyle yapardım ve ardından da kusuru olmasa ki mutlaka vardır hiç olmadı ben napim senin de boyun kazık gibi ya da pek bi güdüksün derdim.olmasa ble bi kusur bulur der kahkaha atardım.kendine niye laf söyletiyorsun ki?Hele ki son cümlesi çok büyük terbiyesizlik yani.

Daha zayif birini bulsaymis o zaman?

Begenmiyorsa niye seninle birlikte evladim, zorla degil ya?

Ben bu genc kizlara hayret ediyorum, bu kacinci konu, sevgilim beni begenmiyor, asagiliyor diye. Ben de her konuya aynini yaziyorum, baban mi,atan mi, mecbur musun diye.

Bakin , iliski mutlu olmak icindir, sevdin sevildigin bir iliskide olmak mutluluk vericidir. Mutlu degilsen o iliski islevini gormuyordur. islevini gormeyen seyleri hayatinizda tutmayin.

a) Gogsun buyuyor mu diyen adam seviyor mu sizce?

b) Kilo asagi kilo yukari konusan adam seviyor mu sizce?

c) Bu ne asagilayici bir konusma tarzi evladim, sen bu hakaretleri cidden oturup dinliyor musun? Asagilanmaktan nasil bir zevk aliyorsun?

d) Bir iliski seni mutlu etmiyorsa, sana buraya konu actiriyorsa , sen bu iliskiden mutlu musun sence? Oyleyse neden hala bu iliskinin icindesin guzel kardesim?

e) Asagilamayan, insanca davranan erkek yok mu etrafinda ? neden bu psikopatlasin?

f) Gencecik kizsin, neden kendine deger vermiyorsun ? Neden asagilanmayi kabul ediyorsun? Yazi bicimin o kadar ezikce ki, ben uzuldum. Evet o da asagiliyor ama ben de normal kilodayim yazmissin canim kardesim, adamin ezikleyecegi bir durum yok diyip kendini savunmaya calismissin. bak guzel kardesim, 200 kg olsan bile kendini ezecek, begenmeyecek, kotu hissettirecek adamla isin olmasin tamam mi?

Senin pipin büyümeye devam ediyo mu demedin mi onun üzerine?

O ne ya sapik gibi, soruya bak, "goguslerin buyumeye devam ediyor mu?". Komik geldi kusuruma bakma. :)
Ben olsam boyle densiz biriyle vakit kaybetmezdim. Zaten boyle bir soruya sakinligimi bile koruyamayabilirdim. Kimsenin haddine degil boyle sorular sormak. Salak salak daha ne dusunceleri, meraklari vardir onun. Zamanla doker incilerini beraberlige devam edersen.

2 ayda su koyvermiş, bunların hepsi bu kişinin doğru kişi olmadığına işaret aslında, anlayabilene...

Ben kilolu olsam ve erkek arkadaşım yada bir başkası kiloma tek bir kelime dahi etsin, cümlesini bitirmeyle birlikte tokatı yapıştırmam bir olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…