- 28 Nisan 2015
- 10
- 1
-
- Konu Sahibi Serenayyys
erkeklerin en iyi yaptıgı sey karsısındakini demoralize etmek takılma onemsemiyormus gibi davran ben boylede guzelim de gec sporunu yaparsan kendin icin yap cunku bir erkek icin kendini degitirmeye baslarsan bu takıntı haline gelir kendileri brad pitt kadar yakısıklı degiller ama nedense oyle bir ozguven var h
erkeklerin en iyi yaptıgı sey karsısındakini demoralize etmek takılma onemsemiyormus gibi davran ben boylede guzelim de gec sporunu yaparsan kendin icin yap cunku bir erkek icin kendini degitirmeye baslarsan bu takıntı haline gelir kendileri brad pitt kadar yakısıklı degiller ama nedense oyle bir ozguven var hepsinde
Konuyu yanlış yerde açmışsın canım.
Bir derdim var'a açacaktın.
Olaya gelirsek, söyleme şeklinden ziyade sarf ettiği kelimeler çok ahlaksızca !
Ne demek göğüs büyümesi? Bu adam göğüslerine mi dikkat ediyor?? Daha 2 ay olmamış..
Ve sırf dış görünüşün için gözü etrafa kayacaksa, bu adamdan sana hayır gelmez..
Bir an önce kaçıp kurtulmaya bak.
valla kusuruma bakmayin uye olali bir iki saat ancak olmustur yalan yanlis birsuru sey yapip duruyorum. baskalarina bakma durumu tamamen benim paranoyam ama sence de hakli degil miyim? O boyle seyler soylemeye devam ederse bende dogal olarak baskalarina bakar mi diye kuruntu yapmaya devam edicrm sanirim. Aramizdaki samimiyete, benim anlayisla karsilayacagimi bildigine guvenerek boyle konusuyo ama inan ki tek sorunum sikilasmak daha da zayiflarsam yuzum gozum iyice cokecek sagliksiz bir boyut alacak cunkuKonuyu yanlış yerde açmışsın canım.
Bir derdim var'a açacaktın.
Olaya gelirsek, söyleme şeklinden ziyade sarf ettiği kelimeler çok ahlaksızca !
Ne demek göğüs büyümesi? Bu adam göğüslerine mi dikkat ediyor?? Daha 2 ay olmamış..
Ve sırf dış görünüşün için gözü etrafa kayacaksa, bu adamdan sana hayır gelmez..
Bir an önce kaçıp kurtulmaya bak.
Aynen oyle iki insan birlikteyse birbirlerini mutlu etmeli paylasmalilar. insan birini seviyosa dis goruntusunu cokta sorun etmemeli. Ki ben yanli bisey soylicem de onu kiricam diye bu kadar korkarken onun bu kadar rahat bi sekilde bu kusurlari yuzume vurmasi beni cok rahatsiz ediyo.İnsanın hayatında biri varsa, onu mutlu etmek, beraber mutlu olmak için değil midir?
Böyle sözlerle insan ancak düşman kazanabilir, sevgili değil...
Zamanında oldukça kilolu bir kızdım, aynı adam yanımdaydı ve sizin sevgiliniz gibi laf söylüyordu.Aynen oyle iki insan birlikteyse birbirlerini mutlu etmeli paylasmalilar. insan birini seviyosa dis goruntusunu cokta sorun etmemeli. Ki ben yanli bisey soylicem de onu kiricam diye bu kadar korkarken onun bu kadar rahat bi sekilde bu kusurlari yuzume vurmasi beni cok rahatsiz ediyo.
K
valla kusuruma bakmayin uye olali bir iki saat ancak olmustur yalan yanlis birsuru sey yapip duruyorum. baskalarina bakma durumu tamamen benim paranoyam ama sence de hakli degil miyim? O boyle seyler soylemeye devam ederse bende dogal olarak baskalarina bakar mi diye kuruntu yapmaya devam edicrm sanirim. Aramizdaki samimiyete, benim anlayisla karsilayacagimi bildigine guvenerek boyle konusuyo ama inan ki tek sorunum sikilasmak daha da zayiflarsam yuzum gozum iyice cokecek sagliksiz bir boyut alacak cunku
Öncelikle herkese merhaba arkadaslar... Inanin fikirlerinize, yorumlariniza çok ihtiyacim var çünkü ben karsi tarafi bir türlü çözemedim. Daha sevgili olali çok olmadi iki ay bile degil. Ama ciddi anlamda birbirimizi tanima anlaminda çok yol kat ettik. Ikimiz de anlayisli insanlariz bu yuzden bir çok konuda uzlastik. Ama benim canimi sikan bir durum var. Erkek arkadasim zayiflamama takti kafayi. Ilk zamandan beri fark ediyorum ama biraz zaman gecsin oyle soylemeye karar verdim dedi. Dikkat etmen gerek kilo vermen gerek diyo surekli. Boyle diyorum da inanin arkadaslar cok kilolu bir insan degilim ben hatta vucut kitle indeksim normal oldugumu soyluyor benim sadece sikilasmaya ihtiyacim var. Tamam bende bunun farkindayim ama ne biliyim biraz olsun icerliyorum acikcasi. Bide gecen gun konu acildi goguslerin buyumeye devam ediyo mu dedi. Tamam benim goguslerim kucuk biliyorum ama bu kadari da fazla degil mi. Surekli kendimi sorgulamaya basladim. Ben mi eksik bir insanim diye. Onun kotu niyetle demedigini biliyorum ama deme sekli cok onemli bilmiyorum korkuyorum acikcasi ya beni begenmedigi icin baska kizlara bakarsa akli kalirsa diye