Erkek arkadaşım isteksizsin diyor?

levana

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2021
5
0
23
2 aylık bir ilişkim var ve sevgilimle sevişiyoruz ama henüz vajinal birleşme yaşamadık. Aslında ben de istiyorum ama eğer yakın bir sürede ayrılırsak kendimi kullanılmış gibi hissedeceğimden korkuyorum. Kendisine çok güveniyorum ve bana asla ısrarcı davranmıyor, çok nazik. Fakat bana hep isteksizsin ben ilk önce senin de öpmeni, dokunmanı bekliyorum diyor. Oral yaparken utanıyorum ve gözlerini kapatmasını istiyorum ilk başta ya da o an kendimi tam olarak ona açamıyorum ilk deneyimlerim olduğu için. Bence gayet istekliyken onun böyle demesi beni biraz düşündürdü. "Benden tiksiniyor musun" diye soruyor ama tiksinmiyorum da. Sizce bu isteksiz görünüşüm onun da isteğini kırar mı? Nasıl yaklaşmalıyım?

2 aylık ilişkide bu kadar güvenecek ne yaşadınız . Zaten yakın zamanda ayrılsan da kendini kullandırıyorsun farkında mısın ?
Gerçi siz kendiniz istiyorsunuz kendinizi kullandırmayı. İnşallah sonradan bu yaşanılanları yüzünüze vurmaz

İki taraf karşılıklı istekle sevişirken neden hep 'kendini kullandıran' etiketini kadına yapıştırıyorsunuz?

Şimdi bırakıp gitse kullanılmış olunmuyor ama cinsel birleşme olunca gitse kullanilmis mi olunuyor

Bu nasıl bir düşünce burayı anlamadım sonuçta sevisiyorsun dokunuyor öpüyor boşalıyorsun

Değişk şeyler neyse

2 aylık ilişkide ilk deyim olmasina rağmen bu kadar ileri gidilme taraftarı değilim ayrıca çok guvenmiyorsunuz bu yüzden isteksiz gözüküyorsunuz zorlamıyor diyorsunuz ama baskı yapıyor ben öyle anladım

İki taraf karşılıklı istekle sevişirken neden hep 'kendini kullandıran' etiketini kadına yapıştırıyorsunuz?
Kendisi diyor kendimi kullanılmış hissederim diye . Adama bir şey olmuyor ki ceremesini hep kadın çekiyor. Hangi adam bir kadınla ilişki yaşadım kendimi kullandırdım diyor

Arkadaş yeni üye olmuş ilk konusu bu olmuş ? Konuyu açanın erkek olma ihtimali var.

2 ay için çok ileri gitmişsiniz diye düşünüyorum

Ben de zevk alıyorum, arzuluyorum neden kendimi kullandırtmış olayım ki?

Haklısınız bu yönden bakmamıştım..

Arkadaş yeni üye olmuş ilk konusu bu olmuş ? Konuyu açanın erkek olma ihtimali var.
Paylaşacak kimseyi bulamadım çünkü sevgilim hakkında arkadaşlarımın kafasında yargı oluşsun istemedim o yüzden bir hesap açıp sordum, kadınım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…