Simdi niye kırsın ki tepki de vermez cunku kötüye gider diye düsünür..Ayrıca kırılırsa kırılsın kücük beyin şevki yüzünden kendinizi zorlayacak degilsiniz ya.Sizce bu isteksiz görünüşüm onun da isteğini kırar mı?
Kendimi zorlamıyorum ben de istiyorum aslındaSimdi niye kırsın ki tepki de vermez cunku kötüye gider diye düsünür..Ayrıca kırılırsa kırılsın kücük beyin şevki yüzünden kendinizi zorlayacak degilsiniz ya.
Ama emin degilsin birtakım seylerden.Hata olarak görmemek icin emin olmadan asla derim:)Kendimi zorlamıyorum ben de istiyorum aslında
2 aylık ilişkide bu kadar güvenecek ne yaşadınız . Zaten yakın zamanda ayrılsan da kendini kullandırıyorsun farkında mısın ?2 aylık bir ilişkim var ve sevgilimle sevişiyoruz ama henüz vajinal birleşme yaşamadık. Aslında ben de istiyorum ama eğer yakın bir sürede ayrılırsak kendimi kullanılmış gibi hissedeceğimden korkuyorum. Kendisine çok güveniyorum ve bana asla ısrarcı davranmıyor, çok nazik. Fakat bana hep isteksizsin ben ilk önce senin de öpmeni, dokunmanı bekliyorum diyor. Oral yaparken utanıyorum ve gözlerini kapatmasını istiyorum ilk başta ya da o an kendimi tam olarak ona açamıyorum ilk deneyimlerim olduğu için. Bence gayet istekliyken onun böyle demesi beni biraz düşündürdü. "Benden tiksiniyor musun" diye soruyor ama tiksinmiyorum da. Sizce bu isteksiz görünüşüm onun da isteğini kırar mı? Nasıl yaklaşmalıyım?
İki taraf karşılıklı istekle sevişirken neden hep 'kendini kullandıran' etiketini kadına yapıştırıyorsunuz?2 aylık ilişkide bu kadar güvenecek ne yaşadınız . Zaten yakın zamanda ayrılsan da kendini kullandırıyorsun farkında mısın ?
Gerçi siz kendiniz istiyorsunuz kendinizi kullandırmayı. İnşallah sonradan bu yaşanılanları yüzünüze vurmaz
Kendisi diyor kendimi kullanılmış hissederim diye . Adama bir şey olmuyor ki ceremesini hep kadın çekiyor. Hangi adam bir kadınla ilişki yaşadım kendimi kullandırdım diyorİki taraf karşılıklı istekle sevişirken neden hep 'kendini kullandıran' etiketini kadına yapıştırıyorsunuz?
Ben de zevk alıyorum, arzuluyorum neden kendimi kullandırtmış olayım ki?2 aylık ilişkide bu kadar güvenecek ne yaşadınız . Zaten yakın zamanda ayrılsan da kendini kullandırıyorsun farkında mısın ?
Gerçi siz kendiniz istiyorsunuz kendinizi kullandırmayı. İnşallah sonradan bu yaşanılanları yüzünüze vurmaz
Haklısınız bu yönden bakmamıştım..Şimdi bırakıp gitse kullanılmış olunmuyor ama cinsel birleşme olunca gitse kullanilmis mi olunuyor
Bu nasıl bir düşünce burayı anlamadım sonuçta sevisiyorsun dokunuyor öpüyor boşalıyorsun
Değişk şeyler neyse
Paylaşacak kimseyi bulamadım çünkü sevgilim hakkında arkadaşlarımın kafasında yargı oluşsun istemedim o yüzden bir hesap açıp sordum, kadınım..Arkadaş yeni üye olmuş ilk konusu bu olmuş ? Konuyu açanın erkek olma ihtimali var.
Ayrılınca bu konuyu tekrar konuşmak isterimBen de zevk alıyorum, arzuluyorum neden kendimi kullandırtmış olayım ki?