Erkek arkadaşım iş nedeniyle Antalya'ya gideceğini soyledi. Yardım ediiiin :((

İlişkinin başında isntagramdan gereksiz insanları sil dedi 675 takipçiden 80 kusur takıpçim kalmıştı. Aralarında okuldan arkadaşlarım hocalarım falan da vardı. Son fotoğrafımı hocamın teki beğendi. Açtı ağzını yumdu gözünü. Sen akıllanmazsın dedi. Beni engelledi. Bi tane bile erkek olmayacakmış. Ama kendi listesi manken sanatçı kızlarla dolu önce. Fotoğraflarımızı sildi daha sonra beni engelledi. Sanki altında başka sebepler yatıo gıbıme geldi. Bugün sordum ne zaman takıpleşicez diye sen hakedince dedi kaldım öyle
yok artık ders mi veriyor aklınca kızızm kendin diyon manken sanatcı dolu diye niye put gibi duruyon ezdirme kendini :KK50:

yani şu baskının 1/5'ini aileniz yapsa "isyeaaan" dersiniz ama kendinizi böyle küp zekalı insanlara ezdiriyorsunuz.. hayır özelliği ne bu adamların anlamıyorum ki.. size saygısı yok, kişiliğinize saygısı yok, zekanıza bile saygısı yok..
Kendim şu olan biten herşeyi hakediyorum. İzin verirsen yaparlar her geçen gün daha fazlasını hemde... Çünkü. Sesim çıkmıyor

Kendim şu olan biten herşeyi hakediyorum. İzin verirsen yaparlar her geçen gün daha fazlasını hemde... Çünkü. Sesim çıkmıyor

o zaman çıksın artık, yorumlarından anladığım kadarıyla çok akıllı bir kızsın.. Antalya'ya değil cehennemin dibine kadar yolu var.. Tekrar aç instagramını ve bundan sonra bir erkek için değil hayatını değiştirmek, parfümünü bile değiştirme..

bırak kendi haline yahu naparsa yapsın her an kontrolle ömür mü geçer yapacak adam havada karada yapıyor sen kendini yıprattığınla kalırsın.....

Aramız kötü iyi değil neden ozaman hala benimle bu adam. Rahat rahat baksın keyfine takılsın kafasına göre neden iki aylık bişeyı bitirmek kolay bu huzursuzluğu neden yaşıyo yaşatıyor ?

olmaz senin cepte durman lazım.... sen bitirirsen bitirirsin sonra da dönüp çemkirir kendin bitirdin diye...

yok artık ders mi veriyor aklınca kızızm kendin diyon manken sanatcı dolu diye niye put gibi duruyon ezdirme kendini :KK50:
Kokusunun çıkmasını bekliyorum. Napıyım başka adamla konuşulmuyor ki ağzımı açacak olsam öyle bi kapatıyo ki senın karşında danışanın yok diyor terapi yapamazsın bana diyor. Öyle rahatsız oluyor ki sosyolog olmuşsun aile danışmanlığı eğitimi almışsın şimdi bi de formasyon alıp nolcak dizini kırıp evde oturacaksın diyor ay benı benden alıyor kendisi lise mezunu bile değiiiilllll beni her yönden ezmeye çalışıyor.

Kokusunun çıkmasını bekliyorum. Napıyım başka adamla konuşulmuyor ki ağzımı açacak olsam öyle bi kapatıyo ki senın karşında danışanın yok diyor terapi yapamazsın bana diyor. Öyle rahatsız oluyor ki sosyolog olmuşsun aile danışmanlığı eğitimi almışsın şimdi bi de formasyon alıp nolcak dizini kırıp evde oturacaksın diyor ay benı benden alıyor kendisi lise mezunu bile değiiiilllll beni her yönden ezmeye çalışıyor.
oha dizini kırıp evinde otur diyen kendisi okumadığı halde seni ezip işine saygı göstermeyen bir insanla neden devam ediyorsun ?

oha dizini kırıp evinde otur diyen kendisi okumadığı halde seni ezip işine saygı göstermeyen bir insanla neden devam ediyorsun ?
Bilmiyorum. Bana cazip gelen bişey var ama ne bilmiyorum. Ya kafayı yicem tutulur bi tarafta yok. Ailem bana o kadar imkan sağlasın arabama binip gezemiyorum bile. Gitti uc numara film taktırdı on cam dahil neymiş camları açma senı kimse görmesin offff

Bilmiyorum. Bana cazip gelen bişey var ama ne bilmiyorum. Ya kafayı yicem tutulur bi tarafta yok. Ailem bana o kadar imkan sağlasın arabama binip gezemiyorum bile. Gitti uc numara film taktırdı on cam dahil neymiş camları açma senı kimse görmesin offff
oo evlendikten sonra çok sorun yaşanacak gibi görünüyor Allah yardımcın olsun

o zaman çıksın artık, yorumlarından anladığım kadarıyla çok akıllı bir kızsın.. Antalya'ya değil cehennemin dibine kadar yolu var.. Tekrar aç instagramını ve bundan sonra bir erkek için değil hayatını değiştirmek, parfümünü bile değiştirme..
Çok teşekkür ederim. Bende kendimi zeki zannediyodum ama görüyorum ki zeki falan değilmişim. İnsan bile bile gördüğü halde bazı şeyleri kendini yıpratır mı ? Benim zamanım bol galiba bunu kendime zarar vererek kafamda kurarak değerlendiriyorum. Şaka gibiyim

Ben Antalyadayım merak etme kızlar erkeklerin üzerine atlamıyor :) ama hangi otele gittiğine dikkat et bu arada Allah razı olsun inşallah siz de hep mutlu olursunuz.
Amin inşallah canım. En iyisi düşünmemek. Düşündükçe kuruyorum çünkü kurdukça da kendi ruh sağlığıma zarar veriyorum

olmaz senin cepte durman lazım.... sen bitirirsen bitirirsin sonra da dönüp çemkirir kendin bitirdin diye...
Su akar yolunu bulur bakalım zaman ne gösterecek. Ona malzeme vermicem bundan sonra bahanesi,ne,olcak kızıp bağırmak için. Malzeme veriyorum afedersin ağzıma sıçıyor. Susmamsa istediği susucam aramıcam sormıcam üstüne düşünce kendini bi halt zannediyor.

e bitir gitsin şekerim ne uzatıyorsun ki zaten güven yoksa ilişki de olmaz hele ki böyle adamla
iş bulana kadar kendime güvenmiyorum çunku etrafımda kimse kalmadı. işe girmemle beni bırakması bir olacak zaten. hergun onlarca başvuru yapıyorum bi tanesi bana gel dese bende ona hadi git dicem

X