Erkek arkadaşım iş nedeniyle Antalya'ya gideceğini soyledi. Yardım ediiiin :((

Enayi saf yerine konulmak hiç hoşuma gitmez. Elbette kimse zorla bişey yaptırmaz ama bana toplantıdayım diyip gununu gün edecekse ay kendimi ben çok kötü hissederim. Arkamdan salak ayakta uyuyor denmesi ne kadar çirkin bişey

Yaz sezonu antalya turist kaynıyo ohhh yasadı sevgilin

benim nişanlım batuma gitti iş için ona güveniyordum ama yanındakiler evli ama azmış erkeklerdi gündüz otel odasından çıkmadı sürekli konuştuk görüntülü konuştuk geceleri de farklı farklı saatlerde onu görüntülü aradım hepsini açtı bir kere de beni rahat bırak uyuyayım diye şikayet etmedi attığı her adımı haber verdi geldikten sonraki tavıraları da çok önemli tabi geldiğinde de yanıma geldi hemen çok özlediğini söyledi sarıldı

seni engelledi mi neden ki sen ne yaptın peki engellenince

cok acı bişey senı anlıyorum bizde yaşadık,ama senın suçun yok,sana düşündürten o
Erkek arkadaşımın ilişkiden anlayışı, yaşayış tarzı çok farklı. O benim a dan z ye herşeyime karışır evde dahi attığım adımı bilir ama ben ona nedense karışamam neredesin diye bile soramam. Ona güvenmek zorundaymışım. Ama o bana guvenmıomus. Zamanında nasıl bi kuyruk acısı olduysa evdeyım dediğim zaman bile inanmıyor annenin sesini duycam diyor. Kendisi sabahlara kadar dışarı da iki uç saatte bir arar. Valla ilişki mi ızdırap mı çile mi bilemedim. Ben bile kendime acıyorum valla

seni engelledi mi neden ki sen ne yaptın peki engellenince
İlişkinin başında isntagramdan gereksiz insanları sil dedi 675 takipçiden 80 kusur takıpçim kalmıştı. Aralarında okuldan arkadaşlarım hocalarım falan da vardı. Son fotoğrafımı hocamın teki beğendi. Açtı ağzını yumdu gözünü. Sen akıllanmazsın dedi. Beni engelledi. Bi tane bile erkek olmayacakmış. Ama kendi listesi manken sanatçı kızlarla dolu önce. Fotoğraflarımızı sildi daha sonra beni engelledi. Sanki altında başka sebepler yatıo gıbıme geldi. Bugün sordum ne zaman takıpleşicez diye sen hakedince dedi kaldım öyle

çok saçma bu hareket bile ayrılık sebebidir ne demek sen hakedince hem bu çifte standart da neyin nesi ?

erkek arkadaşın bana güven vermedi ne yalan söyleyeyim...
Aramız kötü iyi değil neden ozaman hala benimle bu adam. Rahat rahat baksın keyfine takılsın kafasına göre neden iki aylık bişeyı bitirmek kolay bu huzursuzluğu neden yaşıyo yaşatıyor ?

yani şu baskının 1/5'ini aileniz yapsa "isyeaaan" dersiniz ama kendinizi böyle küp zekalı insanlara ezdiriyorsunuz.. hayır özelliği ne bu adamların anlamıyorum ki.. size saygısı yok, kişiliğinize saygısı yok, zekanıza bile saygısı yok..

Çok şanslısın gerçekten Rabbim bozmasın.

Aramız kötü iyi değil neden ozaman hala benimle bu adam. Rahat rahat baksın keyfine takılsın kafasına göre neden iki aylık bişeyı bitirmek kolay bu huzursuzluğu neden yaşıyo yaşatıyor ?
e zaten ayrılığın eşiğinden döndük demişsin, beni sosyal medya hesaplarından engelledi demişsin... bunlar bence sorularını cevaplıyor

Saçmalıklar üzerine kurulu bi ilişki kabul ediyorum. Olay Antalya olayı değil aslında şimdi daha iyi anlatabiliyo muyum derdimi ?
e bitir gitsin şekerim ne uzatıyorsun ki zaten güven yoksa ilişki de olmaz hele ki böyle adamla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…