Enayi saf yerine konulmak hiç hoşuma gitmez. Elbette kimse zorla bişey yaptırmaz ama bana toplantıdayım diyip gununu gün edecekse ay kendimi ben çok kötü hissederim. Arkamdan salak ayakta uyuyor denmesi ne kadar çirkin bişeySeninkinin içinde yoksa millet birşey yapamaz.
Ayrıca ;
Şu sevgilime/kocama güveniyorum çevreye güvenmiyorum olayını bırakın artık hanımlar.Baydı .Bir halt yiyorsa suç o kişidedir.Başına silah dayamıyorlar sonuçta
Yaz sezonu antalya turist kaynıyo ohhh yasadı sevgilinKızlar yardım edin. İçim içimi yiyor. Erkek arkadaşım bu gece iş nedeniyle Antalya ya gidiyor. İş ortalığı çok çapkın. Benimkini de yoldan çıkaracak diye korkuyorum. Çünkü kendine fazla güvenmiyor. Yanında birileri olmandan kız ortamına giremiyor. İçim içimi yiyor. Bugün tartıştık. Gerçekten iş için gidiyorsun dimi? Diye sorduğum için açtı ağzını yumdu gözünü. Zaten aramız iyi değil.Ayrılığın eşiğinden döndük. Ben yeni aile danışmanı çıktım.Fazla sorguluyorum. Millete destek oluyorum ama kendi ilişkim yolunda gitmiyor. Kıskançlığım başıma bela. Kafamda kurup kurup sevgilimi de ilişkimizide huzursuz ediyorum. Lütfen bana destek olun hanımlar.
Oldu mu bu yorum şimdi ? Nerden çıkardın bunu anlayamadım ? Zaten kafamda elli tane tilki dolanıyorson çırğınışlar,fen patlamış,finale doğru gidiyorsunuz
Çok teşekkür ederim. Bunu duymak iyi geldiYaz sezonu antalya turist kaynıyo ohhh yasadı sevgilin
bebeğim kızma,haklısın,ama senı engellemiş falan tatlım adam sana bunu düşündürtmüş yanı,sana üzüldüm benOldu mu bu yorum şimdi ? Nerden çıkardın bunu anlayamadım ? Zaten kafamda elli tane tilki dolanıyor(
ama güvenmiyorsun baksana güven olmazsa ilişkide olmaz zaten olmamalı önce güvenmeyi öğren bence cok üzülürsün güvenmiyorsan yol verÇok teşekkür ederim. Bunu duymak iyi geldi
seni engelledi mi neden ki sen ne yaptın peki engelleninceBen ona güvenmiyorum ama son zamanlarda biraz garip davranmaya başladı. Beni sosyal medyadan engellemeler, düşünmek istemiyorum gibi cümleler herşey üst üste gelince içime kurt düşüyor. Sinek ufak mide bulandırıyor..
Erkek arkadaşımın ilişkiden anlayışı, yaşayış tarzı çok farklı. O benim a dan z ye herşeyime karışır evde dahi attığım adımı bilir ama ben ona nedense karışamam neredesin diye bile soramam. Ona güvenmek zorundaymışım. Ama o bana guvenmıomus. Zamanında nasıl bi kuyruk acısı olduysa evdeyım dediğim zaman bile inanmıyor annenin sesini duycam diyor. Kendisi sabahlara kadar dışarı da iki uç saatte bir arar. Valla ilişki mi ızdırap mı çile mi bilemedim. Ben bile kendime acıyorum vallacok acı bişey senı anlıyorum bizde yaşadık,ama senın suçun yok,sana düşündürten o
İlişkinin başında isntagramdan gereksiz insanları sil dedi 675 takipçiden 80 kusur takıpçim kalmıştı. Aralarında okuldan arkadaşlarım hocalarım falan da vardı. Son fotoğrafımı hocamın teki beğendi. Açtı ağzını yumdu gözünü. Sen akıllanmazsın dedi. Beni engelledi. Bi tane bile erkek olmayacakmış. Ama kendi listesi manken sanatçı kızlarla dolu önce. Fotoğraflarımızı sildi daha sonra beni engelledi. Sanki altında başka sebepler yatıo gıbıme geldi. Bugün sordum ne zaman takıpleşicez diye sen hakedince dedi kaldım öyleseni engelledi mi neden ki sen ne yaptın peki engellenince
çok saçma bu hareket bile ayrılık sebebidir ne demek sen hakedince hem bu çifte standart da neyin nesi ?İlişkinin başında isntagramdan gereksiz insanları sil dedi 675 takipçiden 80 kusur takıpçim kalmıştı. Aralarında okuldan arkadaşlarım hocalarım falan da vardı. Son fotoğrafımı hocamın teki beğendi. Açtı ağzını yumdu gözünü. Sen akıllanmazsın dedi. Beni engelledi. Bi tane bile erkek olmayacakmış. Ama kendi listesi manken sanatçı kızlarla dolu önce. Fotoğraflarımızı sildi daha sonra beni engelledi. Sanki altında başka sebepler yatıo gıbıme geldi. Bugün sordum ne zaman takıpleşicez diye sen hakedince dedi kaldım öyle
Aramız kötü iyi değil neden ozaman hala benimle bu adam. Rahat rahat baksın keyfine takılsın kafasına göre neden iki aylık bişeyı bitirmek kolay bu huzursuzluğu neden yaşıyo yaşatıyor ?erkek arkadaşın bana güven vermedi ne yalan söyleyeyim...
Saçmalıklar üzerine kurulu bi ilişki kabul ediyorum. Olay Antalya olayı değil aslında şimdi daha iyi anlatabiliyo muyum derdimi ?çok saçma bu hareket bile ayrılık sebebidir ne demek sen hakedince hem bu çifte standart da neyin nesi ?
İlişkinin başında isntagramdan gereksiz insanları sil dedi 675 takipçiden 80 kusur takıpçim kalmıştı. Aralarında okuldan arkadaşlarım hocalarım falan da vardı. Son fotoğrafımı hocamın teki beğendi. Açtı ağzını yumdu gözünü. Sen akıllanmazsın dedi. Beni engelledi. Bi tane bile erkek olmayacakmış. Ama kendi listesi manken sanatçı kızlarla dolu önce. Fotoğraflarımızı sildi daha sonra beni engelledi. Sanki altında başka sebepler yatıo gıbıme geldi. Bugün sordum ne zaman takıpleşicez diye sen hakedince dedi kaldım öyle
Çok şanslısın gerçekten Rabbim bozmasın.benim nişanlım batuma gitti iş için ona güveniyordum ama yanındakiler evli ama azmış erkeklerdi gündüz otel odasından çıkmadı sürekli konuştuk görüntülü konuştuk geceleri de farklı farklı saatlerde onu görüntülü aradım hepsini açtı bir kere de beni rahat bırak uyuyayım diye şikayet etmedi attığı her adımı haber verdi geldikten sonraki tavıraları da çok önemli tabi geldiğinde de yanıma geldi hemen çok özlediğini söyledi sarıldı
e zaten ayrılığın eşiğinden döndük demişsin, beni sosyal medya hesaplarından engelledi demişsin... bunlar bence sorularını cevaplıyorAramız kötü iyi değil neden ozaman hala benimle bu adam. Rahat rahat baksın keyfine takılsın kafasına göre neden iki aylık bişeyı bitirmek kolay bu huzursuzluğu neden yaşıyo yaşatıyor ?
e bitir gitsin şekerim ne uzatıyorsun ki zaten güven yoksa ilişki de olmaz hele ki böyle adamlaSaçmalıklar üzerine kurulu bi ilişki kabul ediyorum. Olay Antalya olayı değil aslında şimdi daha iyi anlatabiliyo muyum derdimi ?