• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım için gitar askılığı arıyorum kızlarrr...Yardım edin lütfennn....

kkelebeketkisi

29.10.2019😺 01.04.2020👶
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2014
709
1.933
313
Kızlar meraba bu konuda sizlerden fikir almak istiyorumm ve sorularım da var kafam karıştı çok :( ...
Eylül ayının sonunda erkek arkadaşımın doğum günü..2. doğumgünü hediyem olucak onun için özel bişeyle r yapmak istiyorumm :)
Müzik okuyor ve gitarına çooook fazla düşkündür. 4,5 milyara aldı gitarını godin markası bi bakın isterseniz canı gibi bakıyo ve harika ötesi bi yeteneği var manşallaahh :)
Kızlar ben çok şey düşündüm ne alabilirim diye gitar askılığı almaya karar verdim ama araştırdım internetten çook iyilerinin fiyatları pahalı bu konudada çok bilgim yok kızlar :(
Gitaraskılığı kullanan var mı aranızda bilgilendirebilir misiniz??
Bir de 60-70 arası düşünüyorum ben...nette 25-30 a hatta 15e bile buldum ama 100e 200e bile var ne yapmalıyımm... 60 liralık alsam ne kadar sağlam olur kızlarrr????

Son düzenleme:
hmmmmm tam eşimlik bir konu
eşiminde gitarları çok pahalı yurt dışından elyapımı sipariş ediyor
askılıklara gelince onlarıda ordan sipariş ediyor
pena yaptırabilirsin ben yeşil altından ve beyaz altından yaptırmıştım
üzerine ismini yazdırmıştım
gitar çalanlar bilirler altının penanın verdiği ses çok ayrıdır
gümüşten yaptır
sürekli kullandığı bir penayı al gümüşçüye ver
eşim yaptırdığım digger penayı kolye ucu yaptı
arkadaşında öyle kullanabilir

Klasik gitar olsa şeklini şemalini beğendiğin herhangi bir askı olur ama elektro gitarlar daha ağır. Uyduruk askıları gitara bağladığı o deri ya da kumaş yerler bir gevşerse düşer gitar. Ucuzların o noktaları zayıf oluyor ama sevgilin de ülke ülke dolaşıp sahneye çıkmıyor ya. Bütçeye göre bir şey al, önemli olan niyetin. İstanbul'daysan Karaköy ve Kadıköy’deki mağazaları gez. Tüneldekiler kazık oluyor. Bir de aliexpress den bakabilirsin.

Ben olsam daha orjinal bir şey yaparım. Yukarıdaki sevgiline özel pena fikri hoşuma gitti. Bence onu bir düşün. Hiç olmazsa düz renk alır üzerine bir şekilde isim imza falan bastırırsın

image.webp
image.webp

hmmmmm tam eşimlik bir konu
eşiminde gitarları çok pahalı yurt dışından elyapımı sipariş ediyor
askılıklara gelince onlarıda ordan sipariş ediyor
pena yaptırabilirsin ben yeşil altından ve beyaz altından yaptırmıştım
üzerine ismini yazdırmıştım
gitar çalanlar bilirler altının penanın verdiği ses çok ayrıdır
gümüşten yaptır
sürekli kullandığı bir penayı al gümüşçüye ver
eşim yaptırdığım digger penayı kolye ucu yaptı
arkadaşında öyle kullanabilir
Hmm öneriniz çook güzel teşekkür ederimm de kesinlikle pena kullanmıyo ki erkek arkadaşım çalarken tellere değmeyen parmağı kalmıyo ;)
Ama teşekkürler yinede öneriniz aklımda

Klasik gitar olsa şeklini şemalini beğendiğin herhangi bir askı olur ama elektro gitarlar daha ağır. Uyduruk askıları gitara bağladığı o deri ya da kumaş yerler bir gevşerse düşer gitar. Ucuzların o noktaları zayıf oluyor ama sevgilin de ülke ülke dolaşıp sahneye çıkmıyor ya. Bütçeye göre bir şey al, önemli olan niyetin. İstanbul'daysan Karaköy ve Kadıköy’deki mağazaları gez. Tüneldekiler kazık oluyor. Bir de aliexpress den bakabilirsin.

Ben olsam daha orjinal bir şey yaparım. Yukarıdaki sevgiline özel pena fikri hoşuma gitti. Bence onu bir düşün. Hiç olmazsa düz renk alır üzerine bir şekilde isim imza falan bastırırsın
Teşekkürler önerileriniz için...
Ben anlamlı bi kutu falan da düşünüyorum bu hediyenin yanında...
Geçenlerde sahneye çıkarken bi kaç kere arkadaşından istemişti bu hediyeye bayılacağına eminim aslında :)

Eşimde de Fender Ash Deluxe var. 7 bin TL civarı olması lazım. Gözü gibi bakıyor. Özel askı aldı deri. Bana o kadar özenmiyor. İleride kavga sebebi haberin olsun.

Pena alma hiç. Sürekli kaybediyorlar başkasından istiyorlar falan. Gitar case i alabilirsin güzel olur. Ama tabi yoksa. Varsa gereksiz olur. Askılık ya da gitar ayaklığı hoşuna gider diye düşünüyorum.

Pena alma hiç. Sürekli kaybediyorlar başkasından istiyorlar falan. Gitar case i alabilirsin güzel olur. Ama tabi yoksa. Varsa gereksiz olur. Askılık ya da gitar ayaklığı hoşuna gider diye düşünüyorum.

Teşekkürler önerileriniz için ;) ayaklığı ve taşıma çantası var ;) en iyisi askılık gibi bakalımm araştırmaya devam ;)
Kolye şeklinde bi pena düşünmeye başladım ama takar mı bi düşünmem lazım önce :)

Back