. Bazen bulusmalarımızı bike etkiliyor öyle aklı havadaki aynı gün on kişiye söz veriyo bulusuyoruz ben aksam gidicem is çıktı diyo ama haber bile vermiyo son dakika hberim oluyo artık bunlarıda kabullendim ama normalmi sizce .
Ben o cocugun yerinde olsam ayrilirdim bu ne ya yok sorumsuz, yok düzensiz,yok ikaz ettim, yok törpüledim bla bla.. Eşim benimle sevgiliyken, seni olduğun gibi seviyorum derdi hep hala der. Tabiki hepimizin, benim, onun hataları oluyor ve yapıcı eleştiri yapılır, beklenti ve rahatsızlıklar dile getirilir iliskinin iyiliği için ama car car car sürekli tepemde ötüp dursa küfür ederim sonunda heralde. Bu kadarda sana uymuyorsa bırak çocuğu ve kendine göre birini bul madem.
Belki de hayatına müdahale edilmesinden hoşlanmıyordur. Kaç yaşında olduğunu bilmiyorum erkek arkadaşınızın fakat insanlar kolay kolay değişmezler. Sizin sorumsuzluk olarak gördüğünüz şeyi o normal karşılıyor olabilir. Belki de kontrol etmeye çalıştığınızı düşünüyor ve bu onu sıkıyordur. Eğer çok farklıysa hayattan beklentileriniz birbirinizi değiştirmeye çalışmak yerine uzak kalmak daha iyi olabilir.
Aramama konusunda da, tartışma sırasında herkes aynı hararette karşılık veremez. Bazı insanlar kendileriyle kalıp düşünmek ya da o ortamdan uzaklaşmak isterler. Ardından küslüğü uzatmaması olumlu bir yön aslında.
Fakat normal konuşma esnasında ortadan kaybolup ertesi güne kadar yazmıyorsa ihmal olduğunu düşünebilirsiniz. Bana kalırsa yapmanız gereken şey onu karşınıza alıp konuşmak. Rahatsız olduğunuz yönlerini ve bunları nasıl çözebileceğinizi konuşmalısınız. Ama bunu suçlayıcı bir şekilde yapmayın. Üzüldüğünüzü dile getirin.
Evet malesef konu bu raddeye geliyor sözüm ona burada bana ahkam kesenler var birde kendilerinin basına aynısı gelse karsısındaki insan sözlerinde durmasa nasıl tepki verirler acaba kameraya cekip izlemek lazım. Ben kavga etmeden sorunu çözme derdindeyim fikir danışarak ama yok illaki burda bir aklı selim olmayan cıkıyor azarlıyorlar birde.Kavgayı uzatıyor ya da hoş olmayacak ama en basit ifade edilişiyle çok fazla dırdır yapıyorsunuz, bir noktandan sonra mesajlara dönmemesini, ya da ortamdan uzaklaşmasını anlarım.
Ama size randevu verip, sizden habersiz plan değişikliği yapıyorsa, ya da son ana kadar sizi bilgilendirme ihtiyacı duymuyorsa bu ciddi bir sorun bence. Sizin zamanınıza değer vermiyor, gereksiz yorulmanızı önemsemiyor; bu da benim için direkt "bana değer vermiyor" demektir
Ben fikir sordum kim olarak acaba cocukmu azarlıyorsunuz siz? Düzgün okumadıgınız cok belli kavga etmiyoruz eskidencok dillendirirdim ama bu huylarımı törpüledim dedim simdi bisey demiyorum ama rahatsız oldugum huylarını nasıl düzeltirim dedim. Hang akla hizmet bu mesajı atttınız çok komik gerçekten. Ben onu sevmeseydim zTen barısmazdım kldıki o benimle barısmak istedi. Aksne carcar konuşan bi insan hiç olmadım. En ufak ikazımda bile kişilik haklarını ihlalmi ediyorum yanlısmı yapıyorum düsümcesi icinde oldugumdan dolayı burada aksine fikir arayısıma girdim görüs merak ettim. Burda kimseyi azarlayamazsınız gdiin kendi cocuklarınızı eşinizi etrafınızdakileri azarlayın bu konu sizin içinizdeki öfkeyi atacak oyuncagınız değil
Sanırım haklısınız son kez düzgünce konusucam bu meseleyiHiç kusura bakmayın ama bu tüm gün aramayı unutup ya da mesajlara bilerek dönmeyip sabah bir kusura bakma dönemedim diyemeyen hiçbir şey olmamış gibi yazan tiplerle olmuyor. Ben yapamamıştım.
Değişmiyorlar da ne bileyim. Biraz zaman verin sonra düşünün böyle bir tiple yapabilir miyim diye.
Haklısınız bu ara benide endişeye sokan bu bitmişken bitmelimiydi diyorum bu cok üzücüBen bir ilişki bittikten sonra tekrar devam edemeyeceğini düşünüyorum. Yani bundan önce ayrılmanıza neden olmuş bi sorun varmış aranızda ki ayrılmışsınız. Şimdi tekrar başlamışsınız ama sonuçta ikiniz de hala aynı insansınız, sorununuz da aynı şekilde devam ediyor. Şimdi bir de benden tekrar ayrılır mı korkusuyla başka bir strese girmişsiniz.
Haklısınız bu ara benide endişeye sokan bu bitmişken bitmelimiydi diyorum bu cok üzücü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?