-
- Konu Sahibi homesweethome3
Tekrar okunsun diye alıntılıyorum, çok doğru bi yerden girmişsiniz.Ben anlamorum bu işi yani bence sen sevmiyorsun ya da seviyorsun ama aranızda aşk yok. Yani arada aşk varsa, tutku varsa ne akrabanın lafı, ne elalemin düşüncesi, ne annenin ne babanın tipini beğenip beğenmemesi umrunda olmaz insanın. Yani seviyorsan karşındaki adamın ağzını burnunu dağıtırcasına, üstünü başını yırtıp parçalarcasına sever insan, böyle olmaz.
Bi terslik var.
Bir de sıradan görünümlü meselesi var yanlış anlamadıysam. Şimdi ben de, erkek arkadaşım da oldukça sıradan görünümlü insanlarız. Yolda ne ben dikkat çekerim ne de o dikkat çeker. Ama işte biz birbirimizin dikkatini çektik mesela, önemli olan da bu. Nedir ki bunun standartı, sarışın olması mı, renkli gözlü olması mı, kaslı ve uzun boylu olması mı? Bunların hiçbiri ne bende ne de sevgilimde var mesela. Ama arada aşk var, gerisi boş.
insanları silin kafanızdan bu tarz düşünceler ile yıpratmayın kendinizi . sadece güzel bakın güzel görürsünüz, kİ Zaten en önemli güzellik ruh güzelliği o olmadıktan sonra taş bebek olsan ne yazar ....etraftan alacağınız eleştri olursada haddini bildirir umursamazsınız olur biter neticede arkadaşınız olan beyden keyif alıyosunuz yanında mutlusunuz saygı ve sevgi dolu ise daha ne seven insan bunu görmez bile ...Kızlar 14 aylık bir ilişkim var erkek arkadaşımla mutluyum iyi anlaşıyoruz esprili düşünceli iyi birisidir,yakında kısmetse istemeye gelicekler belki ondan sonra nişan falan olucak ama son günlerde kafama takılan bişey var buda sanırım ciddi adımlar atacağım için ama beni düşündürüyo, bende dünya güzeli değilim ama sevgilim malesef bana oranla biraz çirkin akrabalarım bişey derlermi diye düşünüyorum oysaki şu zamana kadar hiç öyle bişeyim yoktu hala yok yanında çok mutluyum sohbetinden keyif alıyorum ama insanlar ne der düşüncesi bende büyük yer kaplamış durumda şuan böyle düşündüğümü bilse eminim çok üzülürdü yakışıklı olsa nolcak sanki diyorum kendimi avutuyorum annemde tamam sen daha güzelsin yanında ama önemli olan sana nasıl göründüğü ve iyi insan olması diyor niye böyle oldu anlamadım
Kızlar 14 aylık bir ilişkim var erkek arkadaşımla mutluyum iyi anlaşıyoruz esprili düşünceli iyi birisidir,yakında kısmetse istemeye gelicekler belki ondan sonra nişan falan olucak ama son günlerde kafama takılan bişey var buda sanırım ciddi adımlar atacağım için ama beni düşündürüyo, bende dünya güzeli değilim ama sevgilim malesef bana oranla biraz çirkin akrabalarım bişey derlermi diye düşünüyorum oysaki şu zamana kadar hiç öyle bişeyim yoktu hala yok yanında çok mutluyum sohbetinden keyif alıyorum ama insanlar ne der düşüncesi bende büyük yer kaplamış durumda şuan böyle düşündüğümü bilse eminim çok üzülürdü yakışıklı olsa nolcak sanki diyorum kendimi avutuyorum annemde tamam sen daha güzelsin yanında ama önemli olan sana nasıl göründüğü ve iyi insan olması diyor niye böyle oldu anlamadım
Bu örnekler verilmiştir bilmem ama aşağıdaki iki çiften birinde adam, diğerinde kadın eşinden daha güzel.
Bir de bu insanlar hep göz önünde
Ama ona rağmen aşklarını yaşamışlar evlenmişler
Eki Görüntüle 1597293
Eki Görüntüle 1597292