Erkek arkadaşım çirkin

Resminizi atin bi bakalim diyesim geldi :) Benim esim de cok yakisikli degildir hatta hayatindaki ilk kadin ben oldugumu soyler kimse bakmazmis. Bizi gorenlerden bazilari sen daha guzelsin derdi ya da resmine bakinca bir yorum yapmazdi hic umrumda bile olmadi. Benim icin o dunya yakisiklisi herseyden once huyunu iyiligini anlayisini herseyin onune koyarim. Kimseye de laf ettirmem agzini yirtarim afedersin. Gerci ben hamile kaldigimdan beri yakisikli olmaya basladi sanki kiskaniyorum gicik oluyorum hatta

Bir kismetim cikmisti cok yakisikliydi meslegi durumu dort dortluktu ama ne sormus biliyor musun kizin kilo alma potansiyeli yok degil mi? Pardon sen kim oluyorsun kilo alsam demek ki adam aldatacak iki dakkada. Yani anlayacagin hersey yakisiklilik degil bu devirde herseyi dort dortluk bulamazsin iyi anlas sana deger versin saygili olsun bunlar daha onemli.

Hata yapma, aynı hatayı ben yaptım, 8 aylık bir ilişkim vardı ama aşktan sevgiden çok mantık ön plandaydı, Allahın yarattıgı hiç bir kula çirkin diyemem ama ilk bakışta bir acabaaa sorusu oluşmuştu bende, zamanla alışmaya başlamıştım ama sonra farkettim ki ben bu çocukla kalabalık ortama girmek istemiyorum, bir tanıdık gördüğümde yolumu değiştiriyorum, daha sonra annemle tanıştı , tabi annem kıyameti kopardı kesinlikle olmaz diye , aramızda bazı sorunlarda vardı ve ben ayrıldım, içine tam anlamıyla siniyorsa, ben ona aşığım kesinlikle ondan başka biriyle hayat düşünemiyorum dersen devam et, her zaman mantık evliliğini savunan biriydim ama kendim yaşadım ve gördüm, aşk hoşlantı sevgi olmadan kesinliklr olmaz

Sizi çevrenizdeki insanların beğenisine göre mi insan seçeceksiniz. Çevrenin beğenmesinin ne önemi var Allah aşkına. Aman çevredekiler vay ne yakışıklı çocukla evlenecek desinler bu mu yani. Peki aynı evin içinde herkesin yakışıklılığını övdüğü kişiyle ileride anlaşamazsan ne olacak o çok övenler yanında olacak mı. Hayır yani sevgin aşkın varsa vardır kimseyi takmazsın ama yoksa da boşa çocuğa ümit verme çevreyi de bahane etme ayrıl.

Evlilikte gözün doyması da çok önemli. Ne kadar iyi olsa da, o insanla aynı yatağa gireceksiniz. Eğer başkaları neder diye düşünüyorsanız, yeterince beğenmiyorsunuz demektir. Bence iyi düşünün.

Bu tür konulara defalarca yazdım ama yine de tekrarlayacağım. Fiziken beğenmediğiniz adamlarla ilişkiye başlamayın kızlar!
İç güzellik deyip deyip saçmalıyorsunuz sonra da en iyi ihtimalle işler ciddiye binince aklınız başınıza geliyor. Eh bir de evlendikten sonra aklı başına gelenler var bu daha kötü bir ihtimal tabi.
Şimdi "hir şiy tip diğil inimli ilin hiy gizilliği" kalıbı var evet bu da önemli fakat ben birini çirkin bulup da aynı zamanda da ona aşık olunabileceğine inanmıyorum. Bir adamı her türlü ve belirli aşamalarla beğenirsin sonra aşık olursun bana göre. Fiziği mükemmeldir, huyu az problemlidir ama tolere edilir derecededir ya da işte huyu iyidir, mükemmel olmasa da dış görünüşü de çekici gelir ama mutlaka her yönüyle belli bir derece çekici gelir o adam sana. Ama düpedüz çirkin diye nitelendirilen birisine aşık olmak imkansızdır.
Şimdi sen bu adamla evlenirsin, kalıbımı basarım yine buraya konu açarsın, kocamı beğenmiyorum, içimden gelmiyor karı koca gibi değiliz diye. Tavsiyem evlenmemen yönünde olur ancak.
Ya tamam herkes dört dörtlük olacak değil, mesela göbeği olur hoşlanmazsın, ya da ne bileyim başka bir yeri hoşuna gitmez falan ama sen komple çirkin diyorsun adama. Üzerine bir de çevreden gelecek tepkileri düşünüp, utanıyorsun adamdan. Bu ileride dahada büyüyerek karşına çıkar o zaman elinden hiçbir şey gelmez. Şimdi gelirken bari bir şeyler yap derim.
He şimdi evet biraz sivri bir yorum oldu, sen hep mi yakışıklılarla beraber oldun diye düşünecekler olacaktır. Hayır tabi ki ama çirkin bulduğum biriyle de olmadım yani. Hepsini bir şekilde beğenmişimdir.
E bunlara rağmen gidip evlenirsen de şu mantık evliliği saçmalığı kervanına atılan mutsuzlardan olursun benden demesi. Yok huyu güzel yok statüsü yüksek diyip de geriye kalan her şeyi göz ardı edip bir adamla bir ömür aynı yatağa giremem ben arkadaş. Romantiklikse evet deli romantiğin tekiyim, ayaklarım da havada yere basmıyor.

Tekrar okunsun diye alıntılıyorum, çok doğru bi yerden girmişsiniz.

Yani adına ister aşk deyin, ister tutku deyin, isterseniz cinsel çekim, elektrik ya da kimya deyin şu hayatta 2 insanı birbirine çeken biraz içgüdüsel biraz ruhani bi bag var. İki kişinin birbirine duyduğu bi hayranlık var.

O bağ kurulduğunda karşınızdakini farklı bi gözle görüyorsunuz. O zaman da başkalarının gözleri ne görmüş hiiç umurunuzda olmuyor.

Doctor Who nun bi bölümünde Amy'nin neden Rory'yi seçtiğini, niye ona aşık olduğunu anlattığı bi sahne vardı:

"Hani bazen çok güzel bir insanla tanışırsın ya, ve onlarla konuşmaya başlarsın, beş dakika sonra sıkmaya başlarlar.

Bir de diğer insanlar vardır, onlarla tanışırsın ve düşünürsün “fena değiller.” ve onları tanımaya başlarsın, yüzleri sanki kendileri olur, bütün kişilikleri yüzlerine kazınmış gibi. Ve birden çok güzel bir şeye dönüşürler.

Rory, tanıdığım en güzel insan. "

İste böyle konu sahibesi. Karşınızdaki ister dünya yakışıklısı ister hilkat garibesi olsun aranızda böyle bi bağ kurulmadıysa kimseyle evlilik yoluna girmeyin, aramaya devam edin.

insanları silin kafanızdan bu tarz düşünceler ile yıpratmayın kendinizi . sadece güzel bakın güzel görürsünüz, kİ Zaten en önemli güzellik ruh güzelliği o olmadıktan sonra taş bebek olsan ne yazar ....etraftan alacağınız eleştri olursada haddini bildirir umursamazsınız olur biter neticede arkadaşınız olan beyden keyif alıyosunuz yanında mutlusunuz saygı ve sevgi dolu ise daha ne seven insan bunu görmez bile ...

Aynı ortama girmekten çekindiğin biri ile nasıl evleneceksin ?
Yarın bir gün sevgi azalınca daha çok egon ön plana çıkacak ve adama yazık olacak bence, adamla birlikte ilişkinize de.
Böyle bir düşüncen varsa şimdiden vazgeç.

Bu örnekler verilmiştir bilmem ama aşağıdaki iki çiften birinde adam, diğerinde kadın eşinden daha güzel.
Bir de bu insanlar hep göz önünde
Ama ona rağmen aşklarını yaşamışlar evlenmişler

Bence siz aşık değilsiniz ki... Aşık olan insanın değil akrabaları, tüm dünya haykırsa yanındaki çok çirkin diye, gözün görmez, kulağın duymaz. adı üzerinde aşk bu. Çirkinlik konusunda yorum yapmayacağım, çünkü bu çok göreceli, san çirkin olan bana güzel gelir vs.

ancak siz atacağınız adımı çok iyi düşünün, şimdiden akrabaların ne der düşüncesiyle soğur muyum diye tereddüt ediyorsun, evlendikten sonra inan bu düşüncen daha da artacak.

Evlilik büyük aşklar üzerine kurulmalıdır bence. düşünsene, kavga ediyorsun, birbirine tahammül ediyorsun, ailelere tahammül ediyorsun, maddiyat vs derken bazen ister istemez buz gibi oluyorsun bir an için.

bi de bunun evin içinde her haliyle görmesi var, karnını kaşırken, boxer la dolaşırken, göze çabaklı vs.

ancak sen şimdiden meyillisin soğumaya.. çok iyi düşün...

Güzelim insanların yüzü yaşlandıkça yaşlanır kırışır bunlar hep olur dunya güzeli olsan yine yaşlanacaksın onemli olan gönül güzelliği olsun.. mutlu olun anlaşın gönül kimisever ise güzel odur ...

Esimde benden yakışıklı :) Ama cok yakistiriyorlar çünkü tamamliyoruz birbirimizi. Bende yok onda var cok mutlu bir evliligimiz var 7 senedir 5 senede arkadaşlik yaptik.

Bir de su var senin aklina bu fikir bir kere yerlestiyse hep olacak ya da yenmen zaman alacaktir. Dusunmussun bunu yani cirkin bulmussun demek ki tam olarak guclu duygularin yok, yoksa gozun ondan baska birsey gormezdi.

ben anladım seni , kuzenim de çok guzel kızdır evlendi şimdi ama düğünde damat acayip sırıttı ya ne bilim hiç yakışmadılar yani biz begenmedik kuzenim ay gibi parliyodu ama damat kapkara bişey di kuzenim çok seviyo o ayrı , etraftan çok laf söz eden oldu duymamazlıktan geldi artık napıcak sevdikten sonra katlanıcaksın.

Siz bu basligi atip konu actiginiza gore akrabaglarinizinda sevgilinizi cirkin olarak degerlendirnesi dogal...insanin sevdigi dunya cirkini bile olsa gozler kor olur bence

Ohooo milletin ne dedigine gore yasarsan bu hayattan hic bisey anlamazsin bir bakmissin hep kendinden vermissin kimse sevdigini senin gozunle goremez normalde ama sende sevdigini henüz gorememissin anlasilan sevdigim insan benim.gozumde dunyanin en yakışıklı insani ona laf edecek biri olsa ağzının payini veririm .. Sevip sevmediğini gozden gecir aşık misin gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…