- Konu Sahibi homesweethome3
Resminizi atin bi bakalim diyesim geldi :) Benim esim de cok yakisikli degildir hatta hayatindaki ilk kadin ben oldugumu soyler kimse bakmazmis. Bizi gorenlerden bazilari sen daha guzelsin derdi ya da resmine bakinca bir yorum yapmazdi hic umrumda bile olmadi. Benim icin o dunya yakisiklisi herseyden once huyunu iyiligini anlayisini herseyin onune koyarim. Kimseye de laf ettirmem agzini yirtarim afedersin. Gerci ben hamile kaldigimdan beri yakisikli olmaya basladi sanki kiskaniyorum gicik oluyorum hatta
Bir kismetim cikmisti cok yakisikliydi meslegi durumu dort dortluktu ama ne sormus biliyor musun kizin kilo alma potansiyeli yok degil mi? Pardon sen kim oluyorsun kilo alsam demek ki adam aldatacak iki dakkada. Yani anlayacagin hersey yakisiklilik degil bu devirde herseyi dort dortluk bulamazsin iyi anlas sana deger versin saygili olsun bunlar daha onemli.
Bir kismetim cikmisti cok yakisikliydi meslegi durumu dort dortluktu ama ne sormus biliyor musun kizin kilo alma potansiyeli yok degil mi? Pardon sen kim oluyorsun kilo alsam demek ki adam aldatacak iki dakkada. Yani anlayacagin hersey yakisiklilik degil bu devirde herseyi dort dortluk bulamazsin iyi anlas sana deger versin saygili olsun bunlar daha onemli.