Erkek arkadaşım çirkin

Erkek gül değil ki kulağının arkasına takıp gezdiresin.. Erkeğin Güzeli çirkini olmaz Adam Olanı, Adam olmayanı vardır.. Evlendikten sonra daha iyi anlayacaksınız huzur herşeyden önemli.. içi yakışıklı olsun dışı geçici. Insan güzel yüzden 40 günde usanir. Ama güzel huydan 40 yıl usanmaz.. takmayin Böyle seyleri. Gerçekten seviyorsan kimseyi duymazsin zaten

Allahın yarattıgı kul bence kişilik önemli ama yasadıgım birşeyi paylaşmak isterim.en yakın arkadasım güzel bakımlı gösterişli bir kız biriyle tanıstı gercekten çirkin biri zengin.kimse yakıstırmadı yanına ama dilede getirmedi. Ben söyledim arkadasıma tanıdıgım için söyledim. o önemsemedi.neyse evlendiler kıza yapmadıgını burakmadı,hep kendini eZik hissetmiş kızın yanında kıza sürekli hakaretler baska baska kadınla aldatmalar kıza sürekli çirkin diyormus resmen kızın ondan güzel olmasını hazmedemedi.ki arkadasım o kendinin iyi hissetsin diye ona hep yakışlısın cok yakışdı falan derdi.velhasılı adam kızın ondan güzel olmasını hazmedemedi 1 bucuk yıllık evliller şimdi bosanıyorlar.

Valla yakışıklılık bi tek koluna takıp gezerken işe yarar, yanında havalı görünür. Ama evde sana mutluluk getirmez ki. Önemli olan seni mutlu edebilmesidir. Annenin söylediklerini dinle bence

Annen çok haklı... dünya yakışıklısı olsa nolur dünyayı sana zehir ettikten sonra sen onu seviyorsan mutluğunu yaşa. Belli ki sen tipine takıldığın için evlenecek kadar sevmiyorsun nişanlını. Kuzguna yavrusu kurt görünürmüş. Benim sevgilim benim için dünyanın en yakışıklısıydı. Bence sen tipini bırak gerçekten seviyormusun onu düşün..!

isteme için biraz bekleyin.bir süre sonra başka arayışlara girecek gibisiniz.bekleyin kendinizden emin olun.bu arada çirkin lafı biraz agir değil mi?

Erkek arkadaşınızın kişiliği asıl önemli olan hele ki evlilikte.

Vücudumuz bir elbise bize, ölünce burada bırakıp gideceğimiz. Bunu düşünmeniz bile utanç verici bence kendi bedeninizi siz seçmediniz ve bedeniniz bile sizin değil aslında.

Ne güzeller gördüm içinde insan yok.

O ooo
Şimdiden çirkin diyebiliyorsan o evlilik yürümez....
Eşim dünyanın ennnn yakışıklı karizmatik adamı der altına imzamı atarım...
Her kadın böyle hissetmeden evlenmemeli...

Aynı şeyi erkek arkadaşın söyleseydi ve sen bunu duysaydın ne hissederdin? Seni çirkin bulan insanla evlenir miydin?? Benim Kocam kime sorsan çirkindir ama benim için daha yakışıklısı yoktur olsaydı daha iyisiyle evli olurdum zaten. Sen de beğenmiyorsan daha iyisini bul çocuğa yazık etme..

eğer sevseydin o sana dünyanın en yakışıklı en karizmatik erkeği gelirdi. hiçbir eksisini görmezdin. demek ki sevmiyorsun.

ne ayıp, ne günah şey bu ya. ilk defa bu forumda gördüm "eşim çirkin, sevgilim çirkin" diyeni. çirkin denir mi ya insana? hele seven der mi böyle? bana çok ters. bi kere siz öyle bi sahipleneceksiniz ki o adamı kimse onun gönlünü kıramasın.kimse onun hakkında konuşamasın.

yazık vallahi yazık bu adamlara.

Birini güzel/yakışıklı bulmuyorsanız ilişkinin sürmeyeceğini bana psikolog söylemişti. Yani karşımızdaki kişinin eline yüzüne bakılır görünmesi gerçekten ciddi derecede önemliymiş belirteyim.

Demek ki sevgilin yakışıklı olsa ama dövse sövse senin hoşuna gidecek, olsun akrabalar beğeniyor vs. diye.
yakışıklı diye illa dövecek diye kural yok ancak bu zamana kadar birlikteysen demek ki fiziksel bir çekim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…