- 23 Ağustos 2012
- 49.694
- 230.571
-
- Konu Sahibi homesweethome3
Ben anlamorum bu işi yani bence sen sevmiyorsun ya da seviyorsun ama aranızda aşk yok. Yani arada aşk varsa, tutku varsa ne akrabanın lafı, ne elalemin düşüncesi, ne annenin ne babanın tipini beğenip beğenmemesi umrunda olmaz insanın. Yani seviyorsan karşındaki adamın ağzını burnunu dağıtırcasına, üstünü başını yırtıp parçalarcasına sever insan, böyle olmaz.
Bi terslik var.
Bir de sıradan görünümlü meselesi var yanlış anlamadıysam. Şimdi ben de, erkek arkadaşım da oldukça sıradan görünümlü insanlarız. Yolda ne ben dikkat çekerim ne de o dikkat çeker. Ama işte biz birbirimizin dikkatini çektik mesela, önemli olan da bu. Nedir ki bunun standartı, sarışın olması mı, renkli gözlü olması mı, kaslı ve uzun boylu olması mı? Bunların hiçbiri ne bende ne de sevgilimde var mesela. Ama arada aşk var, gerisi boş.
sen yenisin buralarda ama tecrübenin maşallahı var ...oo bak gelmişlerayrıl ayrıl hemen
cidden çok merak ettim erkek arkadaşınızın tipini tarif edebilir misiniz.Yani çirkinlikten kastınızın ne olduğunu anlamaya çalışıyorum..Kızlar 14 aylık bir ilişkim var erkek arkadaşımla mutluyum iyi anlaşıyoruz esprili düşünceli iyi birisidir,yakında kısmetse istemeye gelicekler belki ondan sonra nişan falan olucak ama son günlerde kafama takılan bişey var buda sanırım ciddi adımlar atacağım için ama beni düşündürüyo, bende dünya güzeli değilim ama sevgilim malesef bana oranla biraz çirkin akrabalarım bişey derlermi diye düşünüyorum oysaki şu zamana kadar hiç öyle bişeyim yoktu hala yok yanında çok mutluyum sohbetinden keyif alıyorum ama insanlar ne der düşüncesi bende büyük yer kaplamış durumda şuan böyle düşündüğümü bilse eminim çok üzülürdü yakışıklı olsa nolcak sanki diyorum kendimi avutuyorum annemde tamam sen daha güzelsin yanında ama önemli olan sana nasıl göründüğü ve iyi insan olması diyor niye böyle oldu anlamadım
Aynen aynen. Bendekinde göbek falan yok ama sigara içiyor mesela ki ben nefret ederim sigaradan. Annemler çocukluğum boyunca sigara içti, sigaralı evde büyüdüm falan tiksinirdim o kokudan, leş gibi fosur fosur sigara içerlerdi ben nefret ederdim. Ama bu adam sigara içiyor, tabi ben sigarayı halen daha sevmiyorum ve kendim içmiyorum ama bana bu adamda hiç tiksinç gelmiyor mesela. Çok tatlı bi sigara içişi var, alt tarafı salak bir çubuğu içine çekip mavi bir duman üflüyor yani, saçma sapan bişey aslında. Aşk bu olsa gerek.Ben katılıyorum sevince herifin herrrr şeyi gözüme şirin geliyor. Canım benim ne tombiş bir göbeği var diye düşünmüştüm çok hoşlandığım bir herif için. Normal şartlarda fit herif severim göbek beni iter ama bu adamın göbeği bile bana tatlı geliyor, inanılmaz tatlı çünkü :)
Bu yoruma %100 katılıyorum.
Şu kadın ( Evet evet adriana. Bana göre dünyanin en güzel kadınları arasindadir. O sebeple güzellik denildiği zaman direk onun üzerinden gidiyorum.) yanındaki adamı bırak akrabalarin tüm dünyanin lafına rağmen yanında gezdiriyorda size ne oluyor küçük hanim ?
Bu arada güzelliğinizi bilmem ama düşüncelerinizden dolayi çok iticisiniz,üzgünüm.
bir de eğer içten içe siz de böyle düşünüyorsanız yol yakınken dönün derim.Çünkü gönül kimi severse güzel odur.Böyle bir konuyu buraya taşıdığınıza göre onu gerçekten sevmemişsinizdir.Onla vakit geçirmekten hoşlanıyorsunuzdur.Evlilik çok ciddi bir mesele..Siz bence kendinize karşı dürüst olun bir ömrü hakkında bu şekilde düşündüğünüz biriyle geçirebilir msiniz?Kızlar 14 aylık bir ilişkim var erkek arkadaşımla mutluyum iyi anlaşıyoruz esprili düşünceli iyi birisidir,yakında kısmetse istemeye gelicekler belki ondan sonra nişan falan olucak ama son günlerde kafama takılan bişey var buda sanırım ciddi adımlar atacağım için ama beni düşündürüyo, bende dünya güzeli değilim ama sevgilim malesef bana oranla biraz çirkin akrabalarım bişey derlermi diye düşünüyorum oysaki şu zamana kadar hiç öyle bişeyim yoktu hala yok yanında çok mutluyum sohbetinden keyif alıyorum ama insanlar ne der düşüncesi bende büyük yer kaplamış durumda şuan böyle düşündüğümü bilse eminim çok üzülürdü yakışıklı olsa nolcak sanki diyorum kendimi avutuyorum annemde tamam sen daha güzelsin yanında ama önemli olan sana nasıl göründüğü ve iyi insan olması diyor niye böyle oldu anlamadım
Hak ettim demiHay senin alnını öpeyim kardeşim ya!
Hak ettim demi