Erkek arkadaşım çirkin

Ben katılıyorum sevince herifin herrrr şeyi gözüme şirin geliyor. Canım benim ne tombiş bir göbeği var diye düşünmüştüm çok hoşlandığım bir herif için. Normal şartlarda fit herif severim göbek beni iter ama bu adamın göbeği bile bana tatlı geliyor, inanılmaz tatlı çünkü :)

Bu yoruma %100 katılıyorum.

Bu konu 20 sayfaya kadar gider banlanan banlanana olur o yüzden şurayı bi reserved edeyim kendime..

Akrabalarınıza göre mi yönlendiriyorsunuz hayatınızı? Kime ne tipinden çocuğun? Yazık ya Allah öyle yaratmış işte yani. Senin de akrabalardan bir farkın yok demekki ki ÇİRKİN diyebiliyorsun. Ya bu kaf dağı nerde? Ben de bulmak istiyorum.

Son düzenleme:
Ne denecek Allah aşkına ya ayrılma mı denecek yazdığı şeyi görmüyorsunuz heralde, beğenmiyormuş. Empatiniz sıfır ya kendi erkek kardeşinizi böyle hor göreni düşünün bakalım AYRILMA SEV SEVİŞ mi diyeceksiniz?

14 ay çirkin gelmedi heralde? Vakit öldürme bırak çocuğu bence eğer gözüne güzel gelmiyorsa böyle akrabalara ah ne derim vah ne derim diye düşünüyorsan.. Başlıkta direk ERKEK ARKADAŞIM ÇIRKIN yazıyor, sırf yine kim ve kimin akrabaları acaba kendini beğenmiş diye bakmaya geldim. Bu konu yorumu bile aslında haketmiyor. Beğenmediği insan ile evlenmek de güzel kafa gerçekten.

Son düzenleme:
Bir fiziksel özellik vardı hiç hoşlanmam bu tip adamdan derdim tesadüf ki sevgilimin de o özelliği var ancak bana hiç itici gelmiyor. İnsan birini sevince, hiç sevmem dediği bir şeyi bile o insan ile seviyor. Şimdi bana biri dese ki "senin sevgilinin şusu var", ben de " seni niye enterese ediyor" derim.

Şu kadın ( Evet evet adriana. Bana göre dünyanin en güzel kadınları arasindadir. O sebeple güzellik denildiği zaman direk onun üzerinden gidiyorum.) yanındaki adamı bırak akrabalarin tüm dünyanin lafına rağmen yanında gezdiriyorda size ne oluyor küçük hanim ?

Bu arada güzelliğinizi bilmem ama düşüncelerinizden dolayi çok iticisiniz,üzgünüm.

cidden çok merak ettim erkek arkadaşınızın tipini tarif edebilir misiniz.Yani çirkinlikten kastınızın ne olduğunu anlamaya çalışıyorum..

Aynen aynen. Bendekinde göbek falan yok ama sigara içiyor mesela ki ben nefret ederim sigaradan. Annemler çocukluğum boyunca sigara içti, sigaralı evde büyüdüm falan tiksinirdim o kokudan, leş gibi fosur fosur sigara içerlerdi ben nefret ederdim. Ama bu adam sigara içiyor, tabi ben sigarayı halen daha sevmiyorum ve kendim içmiyorum ama bana bu adamda hiç tiksinç gelmiyor mesela. Çok tatlı bi sigara içişi var, alt tarafı salak bir çubuğu içine çekip mavi bir duman üflüyor yani, saçma sapan bişey aslında. Aşk bu olsa gerek.

Hay senin alnını öpeyim kardeşim ya!

Annem veya yakın çevrem benim sevgilimi de bana yakıştırmıyor ama bu onların hayatı değil benim hayatım sonuçta. Yanımdaki kişiyle ben bir ömür gidicem ve ben sevgilimi başkalarının laflarıyla gaza gelecek veya uzaklaşacak kadar değersiz görmüyorum. Onu her haliyle seviyorum ve severim de. İlerde eşin olucak kişi Allah korusun ama sakat kalırsa veya bi hastalığı olursa başkaları laf eder diye bırakır mısın? Bana çok saçma geldi söylediklerin ki eğer bunları düşünebiliyosan gerçekten aşık değilsin sadece ilgisinden ve iyi anlaşmanızdan dolayı sevgi var içinde

Benim bir arkadasim var. Allah icin iyi kizdir. Ama gorunus olarak nasil soyliyim fizik super fakat yuzu sikinti. Cok fazla lekesi var ve hani kasi gozu guzel diyebileceginiz bir yeri yok. Alimli biri hic degil.

Gel gelelim hanfendiye adam begendiremiyoruz cunku yakisikli takintisi var. Ne zaman "aman yakisikli olmasa da olur" dese hop bir arkadasi yakisikli biriyle evleniyor veya cikiyor bizimkinin gozler yine yakisiklida. Herkes buluyor ben mi bulamayacagim havasinda.

Hayatina yakisikli erkekler de girdi fakat tamami adam gibi adam degildi. Vasatlara hic sans vermedi zaten. 40 lara dogru gidiyor bakalim Allah akil fikir versin.

Herkes kendini oldugundan daha iyi gorur bu bir gercek. Muhtemelen sizinki de oyle bir durum.

bir de eğer içten içe siz de böyle düşünüyorsanız yol yakınken dönün derim.Çünkü gönül kimi severse güzel odur.Böyle bir konuyu buraya taşıdığınıza göre onu gerçekten sevmemişsinizdir.Onla vakit geçirmekten hoşlanıyorsunuzdur.Evlilik çok ciddi bir mesele..Siz bence kendinize karşı dürüst olun bir ömrü hakkında bu şekilde düşündüğünüz biriyle geçirebilir msiniz?

Madem beğenmiyordun neden 14 ay birlikte oldun ? Hadi beğendin, diğer 13 ayı güzeldi de son anda gözüne neden çirkin geldi ?
Elalem ne der ? Bu elalem gökten zembille indi ya hep te onlar birşeyler diyor

Niyeyse onların diyeceği laf dert oluyor derinlerde bir yere..

Vallahi hak ettin ya ayakta alkışladım işte bu bee işte bu goooool dedim Bu kadın aldatıldı bi de be hey gidininnn dünyası hala kaf dağındalık forever etrafta görüyorum caddelerde, BDV'de falan Susun uleynnnnnn diye şırankkk diye fotoğrafını yapıştırasım vardıydı sen yapmışsın çok duygulandım beeeh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…