- 17 Mayıs 2015
- 1.351
- 647
-
- Konu Sahibi homesweethome3
benım sevgılımınde boyu kısa ve ben hala onu sevıyorum ben külkedisiyim demekkiadeta piremses
Kızlar 14 aylık bir ilişkim var erkek arkadaşımla mutluyum iyi anlaşıyoruz esprili düşünceli iyi birisidir,yakında kısmetse istemeye gelicekler belki ondan sonra nişan falan olucak ama son günlerde kafama takılan bişey var buda sanırım ciddi adımlar atacağım için ama beni düşündürüyo, bende dünya güzeli değilim ama sevgilim malesef bana oranla biraz çirkin akrabalarım bişey derlermi diye düşünüyorum oysaki şu zamana kadar hiç öyle bişeyim yoktu hala yok yanında çok mutluyum sohbetinden keyif alıyorum ama insanlar ne der düşüncesi bende büyük yer kaplamış durumda şuan böyle düşündüğümü bilse eminim çok üzülürdü yakışıklı olsa nolcak sanki diyorum kendimi avutuyorum annemde tamam sen daha güzelsin yanında ama önemli olan sana nasıl göründüğü ve iyi insan olması diyor niye böyle oldu anlamadım
Konuya yorum yaparsanız değerli düşüncelerinizi öğrenmiş oluruz. Milletin yorumundan size ne?oo bak gelmişlerayrıl ayrıl hemen
benım sevgılımınde boyu kısa ve ben hala onu sevıyorum ben külkedisiyim demekki
sadece akrabalar olsa gene ıyı ya komsular onlara ne derimcıks külkedisininki koskoca prensti ayol , akrabalara nasıl açıklarsın bilemem bu durumu ...Boyu kısa ama zengin de: )
Demek ki yeterince sevmiyorsun yoksa böyle hissetmezdinKızlar 14 aylık bir ilişkim var erkek arkadaşımla mutluyum iyi anlaşıyoruz esprili düşünceli iyi birisidir,yakında kısmetse istemeye gelicekler belki ondan sonra nişan falan olucak ama son günlerde kafama takılan bişey var buda sanırım ciddi adımlar atacağım için ama beni düşündürüyo, bende dünya güzeli değilim ama sevgilim malesef bana oranla biraz çirkin akrabalarım bişey derlermi diye düşünüyorum oysaki şu zamana kadar hiç öyle bişeyim yoktu hala yok yanında çok mutluyum sohbetinden keyif alıyorum ama insanlar ne der düşüncesi bende büyük yer kaplamış durumda şuan böyle düşündüğümü bilse eminim çok üzülürdü yakışıklı olsa nolcak sanki diyorum kendimi avutuyorum annemde tamam sen daha güzelsin yanında ama önemli olan sana nasıl göründüğü ve iyi insan olması diyor niye böyle oldu anlamadım
ay konu dışı ama çok merak ettim boyu kaç acaba bir kaç konuda daha görmüştüm de :)benım sevgılımınde boyu kısa ve ben hala onu sevıyorum ben külkedisiyim demekki
yok yahu neden sızı ılgılendırmez yazayımay konu dışı ama çok merak ettim boyu kaç acaba bir kaç konuda daha görmüştüm de :)
seni ilgilendirmez derseniz de saygıyla karşılarım
Ben o çocuğa acidim çünkü bunu bile aklına getiriyorsan sen onu haketmiyorsunKızlar 14 aylık bir ilişkim var erkek arkadaşımla mutluyum iyi anlaşıyoruz esprili düşünceli iyi birisidir,yakında kısmetse istemeye gelicekler belki ondan sonra nişan falan olucak ama son günlerde kafama takılan bişey var buda sanırım ciddi adımlar atacağım için ama beni düşündürüyo, bende dünya güzeli değilim ama sevgilim malesef bana oranla biraz çirkin akrabalarım bişey derlermi diye düşünüyorum oysaki şu zamana kadar hiç öyle bişeyim yoktu hala yok yanında çok mutluyum sohbetinden keyif alıyorum ama insanlar ne der düşüncesi bende büyük yer kaplamış durumda şuan böyle düşündüğümü bilse eminim çok üzülürdü yakışıklı olsa nolcak sanki diyorum kendimi avutuyorum annemde tamam sen daha güzelsin yanında ama önemli olan sana nasıl göründüğü ve iyi insan olması diyor niye böyle oldu anlamadım