• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşım benden 10 yaş büyük sorunmu

çok çok istisnai bir çift olduğunuza inanıyor ve sevgilinizin hayatınızın aşkı olduğunu düşünüyorsanız, o biraz çocuk ruhlu siz biraz olgunsanız sorun değil bence ama bunu burada soracak kadar bile olsa şüpheniz varsa fark bana fazla gibi geldi.

Umarım seni üzmez o yaşamış görmüş hayat tecrübesi var isterse seni parmagında oynatır ve sana zarar verebilir, ben tehlikeli görüyorum yine de sen bilirsin.

Bu sana bağlı ben 22 eşim 30 ama bu fark bile kimine fazla
gelebilir kimide cikip 15 yaş fark var mutluyuzda diyebilir ama benim kafama hiç takılmamıştı yaş..
Senin takıldığına göre birseyler tam değil

Bence sorun bana göre değil yani. Hem yaşınıza yakın gençler dururken ne işin var on yaş büyükle.

İyi anlaşıyorsanız, uyumluysanız sorun olmaz.

Adam pedofili çıktı Rıza baba.

Genellikle sorun yaratir.
Helede 19 ve 29 saniz.
Ikinizinde kendinize oz evreleri var su an yasadigi.
Sen daha genclige adim atarken.
O 30 lu yaslarin verdigi etkiyle durgunlasma yolunda.

Ben kendimden 4 yaş büyüğüne bile abi derken sevgili, eş gözüyle bakamıyorum. Kendi adıma 4 yaştan fazlası dengim değil. Açık yaş aralarına sıcak bakmıyorum. 10 yaş çok fazla bence

Evlendigimizde Ben 18 dim esim 30
21 yildir sürdürüyoruz 3 cocugumuzla
Sanirim genelleme yapmamak lazim

Oncelikle genel tum cvplar sorun olur hatta bu yas dilimi icin sorun olur iken benim msjimi alintilamanizi anlayamadim
21 yil onceki fikirler insanlar paylasimlar sartlar ile gunumuz bambaska. Keske degismese keske o zmnki niyetler paylasimlar ve insanlar ayni kalsa.. ama malesef hersey degisti aslinda yasla da alakasi yok ama genel cerceveye baktigimda benim icin cok garip bir tablo
ben su anda 29 yaslarinda bir erkegin 19 yasinda bir kiza yaklasmasini masum ve iyi niyetli bulmuyorum. Kendi 29 yasindaki erkek kardesim icinde 19 yasindaki kizkardesim icinde ayni seyi soylerdim yine kendi hayatima alacagim bir insanin bu kdr kucuk biri ile gecmisi olsun istemezdim.
Herkesin kendi hayati konu sahibi iyi analiz etmeli.

Oncelikle genel tum cvplar sorun olur hatta bu yas dilimi icin sorun olur iken benim msjimi alintilamanizi anlayamadim
21 yil onceki fikirler insanlar paylasimlar sartlar ile gunumuz bambaska. Keske degismese keske o zmnki niyetler paylasimlar ve insanlar ayni kalsa.. ama malesef hersey degisti aslinda yasla da alakasi yok ama genel cerceveye baktigimda benim icin cok garip bir tablo
ben su anda 29 yaslarinda bir erkegin 19 yasinda bir kiza yaklasmasini masum ve iyi niyetli bulmuyorum. Kendi 29 yasindaki erkek kardesim icinde 19 yasindaki kizkardesim icinde ayni seyi soylerdim yine kendi hayatima alacagim bir insanin bu kdr kucuk biri ile gecmisi olsun istemezdim.
Herkesin kendi hayati konu sahibi iyi analiz etmeli.
Sizin mesajinizda genelleme oldugunu dusundugum icin alintiladim
Dusuncelerinize saygi duyar bir sonra olaki mesajinizi alintilamak istersem izin isterim olur mu....

canım sorun şu ki.. o yaştaki adam direkt ewlilik muhabbetine giriyo. sende daha buna hazır değilsen .. al sana sorun işte.. yürümesi zor:KK43::KK43::KK43:

Back
X