- 17 Mayıs 2015
- 68
- 44
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle bu görüşe katılıyorum29 yasindaki bi insanin 19 yasindaki birine sevgili gozuyle bakmasi bence yeterince bir sorun.
Kesinlikle katılıyorum29 yasindaki bi insanin 19 yasindaki birine sevgili gozuyle bakmasi bence yeterince bir sorun.
Evlendigimizde Ben 18 dim esim 30
21 yildir sürdürüyoruz 3 cocugumuzla
Sanirim genelleme yapmamak lazim
Sizin mesajinizda genelleme oldugunu dusundugum icin alintiladimOncelikle genel tum cvplar sorun olur hatta bu yas dilimi icin sorun olur iken benim msjimi alintilamanizi anlayamadim
21 yil onceki fikirler insanlar paylasimlar sartlar ile gunumuz bambaska. Keske degismese keske o zmnki niyetler paylasimlar ve insanlar ayni kalsa.. ama malesef hersey degisti aslinda yasla da alakasi yok ama genel cerceveye baktigimda benim icin cok garip bir tablo
ben su anda 29 yaslarinda bir erkegin 19 yasinda bir kiza yaklasmasini masum ve iyi niyetli bulmuyorum. Kendi 29 yasindaki erkek kardesim icinde 19 yasindaki kizkardesim icinde ayni seyi soylerdim yine kendi hayatima alacagim bir insanin bu kdr kucuk biri ile gecmisi olsun istemezdim.
Herkesin kendi hayati konu sahibi iyi analiz etmeli.