erkek arkadaşım annesinin mastürbasyon yaptığını söyledi

erkek arkadaşım annesini mastürbasyon yaparken duyduğunu söyledi

• sınırsız

OY: 3 60,0%
  • herkese açık

OY: 2 40,0%

• Ankete Katılan
    5

nickimyok

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
47
2
merhabalar arkadaşlar erkek arkadaşımla konuşurken bana böyle bir şey söyledi şimdi ben bundan ne anlamalıyım bana zarfmı attı yoksa ne yaptı bunu niye söylediki bana ben anlamadım birbizden hiç bir şekilde gizlimiz saklımız olmasın deyip olayın dozunu baya kaçırmaya başladı yani empati yapıyorum ama yapamıyorumda böyle bir şeyi bana söyleyebilmesi annesinin mastürbasyon yaparken duyguğunu falan birde sizin görüşlerinizi alayım dedim.

Konuya bak sabah sabah ben hala aksamdan kalmayim galiba
Erkek arkadasiniz bunu size niye soylemis ne kadar sacma yarin obur gun de sizinle yasadiklarini annesine anlatacak herhalde
Veya sen de yapiyor musun diye agiz aramis artik aklima baska birsey gelmedi

sen erkek üyesin bence

Sen de yapıyor musun merak etmiş işte. Sabah sabah nerden bu konu aklınıza geldi acaba yeni üyecan
ilk öncelikle günaydınlar bir kaç gündür baya takıldı aklıma tavır bile aldım kendisine. yani oda şıp diye demedi zaten utana sıkıla dedi ama bilemiyorum işte.

Annesine de seninle sevişmelerini anlatıyo muymuş? Terbiyesize bak. Annesinin masturbasyonundan sanane? Ben olsam gemileri yakardım bu patavatsızlık ardından.

Annesine de seninle sevişmelerini anlatıyo muymuş? Terbiyesize bak. Annesinin masturbasyonundan sanane? Ben olsam gemileri yakardım bu patavatsızlık ardından.
ya ben kolay kolay sinirlenebilen trip atan biri değilim ikili ilişkilerde daha çok dinlemeye ve anlamaya çalışıyorum ve gerçekten kendisinede derin bi bağlılığım var o yüzden ilk duyduğumda ya dedim acaba kendini bana bu kadarmı yakın hissediyorda anlattı bu rahatlık ordan mı geliyor falan bayadırda çıkıyoruz çünkü ama bilemedim tabi ki.

İyi de senin annesine olan saygını kaybedebilme ihtimalini düşünmüyo mı?

Hala bu boşboğaza erkek arkadaşım mı diyorsun?

Ayrıca anketin mantığını anlamadım. Alınan veriler ne olarak kullanılacaksa?

İyi de senin annesine olan saygını kaybedebilme ihtimalini düşünmüyo mı?
çok haklısın çünki baya bi tuaf oldum bunu ilk duyduğumda sonra insanlık hali deyip (bunu kendi içimden söyledim o an tabi) annesine olan ön yargımı ortadan kesinlikle kaldırdım ama evet keşke söylemeseydi yani.

Hiç bir erkek annesi gibi kutsalı böyle şeylere malzeme etmez.Tabii bu erkek yabancı uyruklu değilse ankette cabası olmuş kamu spotumu yapıyorsunuz beyfendi !!!!!

İşin mi yok senin. Bir de anket :)) Senin de baya hoşuna gitmiş ki anket yapıyorsun. Çok mu ilgini çekti konu araştırma yapmaya mı karar verdin? Fakegillerden.

Ne densiz adammış be. Bu adama ne bir şey anlatılır, ne de bir şey yapılır. Rezil eder adamı böylesi. Gizlimiz saklımız olmasın olayını yanlış anlamış. Başkasının özelini, sırrını diğerine söylemek anlamına gelmiyor o.

Fake olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen KİB butonunu kullansın. Yoksa ben bu butonu konu dışı cevaplar için kullanmak zorunda kalacağım. Buraya fake, erkek yazıp durmanın alemi yok. Zira ben konuya son derece inandım.inanan cevaplar, inanmayan cevaplamaz.

Hiçbir erkek sevgilisine böyle birşey söylemez. Neyi merak ediyosun,niyetin ne su an?

Annesine ne gibi bir önyargın olacakmış ki? herkesin kendi cinsel tercihleri arzuları kendini alakadar eder. ne seni ilgilendirir bu durum ne de oğlunu, bence erkek arkadaşın fazla erotik hikaye okuyup etkisinde kalmış. yarın bir gün annemi duyunca dayanamadım kapı deliğinden gözetledim derse şaşırma. ne saçma şey ayol hayır yani duydunsa duydun kapa gözünü yat uyu niye sana anlatıyor, sen sana böyle bi lakırdı edince nasıl bi reaksiyon gösterdin? Ben ciddi bir ilişki düşünemezdim bana bu lafı eden adamla. boşta kalmayayım ben de enseste meraklıyım dersen başka tabii. kendi bileceğin iş, ama adam tercihini ortaya koymuş bu saatten sonra ya kabul edeceksin yahut kapıdışarı. Seçimini yap

İşin mi yok senin. Bir de anket :)) Senin de baya hoşuna gitmiş ki anket yapıyorsun. Çok mu ilgini çekti konu araştırma yapmaya mı karar verdin? Fakegillerden.
benim de işim yok ki anket yapıyorum ya sen niye buna yorum yapıyorsun peki ? senin duble duble işin yok ozaman şimdi kapa çeneni otur aşağıya.

İnandırıcı gelmediniz bana. Erkekler annelerinin mahremini böyle ortaya dökmezler. Amacınız bence buradaki kadınların yapıp yapmadığını öğrenmek. Ne var bunda bende yapıyorum diyecek kaç kişi var merak ediyorsunuz.
Gerçek bile olsanız insan hayırdır sen nasıl gördün yaptığını diye sormaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…