sen erkek üyesin bencemerhabalar arkadaşlar erkek arkadaşımla konuşurken bana böyle bir şey söyledi şimdi ben bundan ne anlamalıyım bana zarfmı attı yoksa ne yaptı bunu niye söylediki bana ben anlamadım birbizden hiç bir şekilde gizlimiz saklımız olmasın deyip olayın dozunu baya kaçırmaya başladı yani empati yapıyorum ama yapamıyorumda böyle bir şeyi bana söyleyebilmesi annesinin mastürbasyon yaparken duyguğunu falan birde sizin görüşlerinizi alayım dedim.
ilk öncelikle günaydınlar bir kaç gündür baya takıldı aklıma tavır bile aldım kendisine. yani oda şıp diye demedi zaten utana sıkıla dedi ama bilemiyorum işte.Sen de yapıyor musun merak etmiş işte. Sabah sabah nerden bu konu aklınıza geldi acaba yeni üyecan
ya ben kolay kolay sinirlenebilen trip atan biri değilim ikili ilişkilerde daha çok dinlemeye ve anlamaya çalışıyorum ve gerçekten kendisinede derin bi bağlılığım var o yüzden ilk duyduğumda ya dedim acaba kendini bana bu kadarmı yakın hissediyorda anlattı bu rahatlık ordan mı geliyor falan bayadırda çıkıyoruz çünkü ama bilemedim tabi ki.Annesine de seninle sevişmelerini anlatıyo muymuş? Terbiyesize bak. Annesinin masturbasyonundan sanane? Ben olsam gemileri yakardım bu patavatsızlık ardından.
ya ben kolay kolay sinirlenebilen trip atan biri değilim ikili ilişkilerde daha çok dinlemeye ve anlamaya çalışıyorum ve gerçekten kendisinede derin bi bağlılığım var o yüzden ilk duyduğumda ya dedim acaba kendini bana bu kadarmı yakın hissediyorda anlattı bu rahatlık ordan mı geliyor falan bayadırda çıkıyoruz çünkü ama bilemedim tabi ki.
çok haklısın çünki baya bi tuaf oldum bunu ilk duyduğumda sonra insanlık hali deyip (bunu kendi içimden söyledim o an tabi) annesine olan ön yargımı ortadan kesinlikle kaldırdım ama evet keşke söylemeseydi yani.İyi de senin annesine olan saygını kaybedebilme ihtimalini düşünmüyo mı?
benim de işim yok ki anket yapıyorum ya sen niye buna yorum yapıyorsun peki ? senin duble duble işin yok ozaman şimdi kapa çeneni otur aşağıya.İşin mi yok senin. Bir de anket :)) Senin de baya hoşuna gitmiş ki anket yapıyorsun. Çok mu ilgini çekti konu araştırma yapmaya mı karar verdin? Fakegillerden.