Erkek arkadaş

Morvampiv

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2014
633
343
Sadece konuyu yasayanlar yorum yapsın içinde bulunmadığı durum hakkında kimse yorum yapamaz.Yani ailesi bu yazıdaki gibi olmayanlar yorum yapmasın. Kimisi için bu anlattıklarım saçma gelebilir gerçekten anlayacaklara ihtiyacım var golge etmeyiniz.
Hanımlar tecrübelerinize ihtiyacım var. Aileniz ve siz Dinini yaşamaya çalışan biriydiniz liseden mezun oluyorsunuz o yaşlardasınız erkek arkadasınız var siz arkadaşım desenizde o size boş değil belli ediyor sizde bişeyler hissetmeye başladınız siz ailenizle çalışan birisiniz aynı zamanda biyere gizli gidemezsiniz izin isteseniz vermezler. Nasıl olcak peki gezelim diyor anlayışlı iyi biri size gore tanıyorsunuz. Yani ikiarada bi derede kaldınız mı baskıda hissettüniz mi ne yaptınız. Vr nasıl evlendiniz belki ciddi bşr seyler olacak ama goremiyorsunuz dusunsenize.

Ben inancınız gereği bu ince düşüncenize saygı duyuyorum ve anlamaya çalışıyorum.Anladığım kadarı ile liseden yeni mezunsunuz.Sevmek sevilmek beğenilmek çok çok güzel duygulardır.Evlenmeden flört etmek inancınız gereği hoş görülmesede günümüz şartlarında tanımadan evlilik yapmak çok büyük bir risk.İki tarafın birbirine dtuyduğu küçük hoşlantılar kalp çarpmaları ile evlilik arasında çok fark vardır.Karşınızdaki insanın sizinle evlenip yuva kurma,aile olma sorumluluğu taşıcağını belirten teklifi oldumu bilmiyorum.Karşınızdaki insan çalışıyor mu evi çekip çevirebilir mi ailesi nasıl öncelikli konular gizli biryerlere gidebilmek değil bunlar olmalıdır.
Önce karşı tarafın duygularından emin olun bence daha sonra da ailenizle yakın olduğunuz anneniz yada ablanızla durumu konuşun.Her ne kadar burdan fikir beyan etsekte her ailenin tepkisi farklı oluyor.Niyetiniz ciddi ise aileler tanışır en azından belirli bir çerçevede ilişkinizi yaşayabilirsiniz.

sağlıkla ilgili bi konuya bakacakken kendimi burda buldum ama burda da konu yok. nerdeyim ben? where is the topic?

sen konuyu sil ben seni kibledim
kazen gelir seni siler

konu acacip silecekler niye niye acarlar
kizlar ilk mesaji alintilayinda silemesinler

Tepede beyaz bir saray
Sarayda soytarı bir kral
Kara haber
Onun işi
Sıra kimde
Kanlı resimler ressamı
Sergide insan mezarı
Satılık olan
Karanlıktı
Çerçevede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…