- 9 Mayıs 2011
- 916
- 85
- 118
- Konu Sahibi sonsuzask55
-
cnm doğru anladıysam evliliğe daha 5 senemiz var diyorsun 5 sene nişanlı kalmak için çok uzun bir süre daha bunun askerliği var iş hayatı var bırbırınızı çok seviyorsanız birbirinize güveniyorsanız aranızdaki ilişkinin illa adının belli olmasına gerek yok kısmetlerinin çıkabilir ama sen bunları kabul etmeyebilirsin ailene kesinlikle böyle şeyler konuşulmasın bile dersin ailende gelen taliplerine kızımız için daha erken der kibar bir dille.adını koyunca çok farklı oluyor herşey aileler işin içine giriyor çok zor olur hele ki 5 yıl emin ol sevgili kalmak çok daha rahat ve güzel boşver sen o süreyi uzun tut evliliğe 1 yıl kala bunun için daha uygun olur
sağol canım çok haklısın ama şöyle olmazmı iki sene sözlü beklesek iki senede nişanlı ortayı bulmak için çabalıyorum ama uff ne zor işler:26::26:
hiç gerek yok ailene söylemeye bekle yaşın daha küçük bence evlilik için falan hem daha 5 sene varmıs oooo kim öle kim kala boşuna huzursuz etme ailenı
daha yaşınız çok genç
kesinlikle bekleyin bence
şimdi herşey ikinz arasında güzel tatlı tatlı gidiyodur ama
mesele ailelere sıçrayıp, yüzükle resmiyete bindiğinde ufff bir sürü problem çıkabiliyo
hele 4 -5 senede kesin çıkar
hem de akraba sayılırmışsınız, çok kötü olur
hiç o streste girmeyin
yok canım söyleyemedim ya daha
msj on dk konusu malum canımhem yirmi yaş hem babamın uzağa vermem demeleri hemde o okuyo askerlik iş var ama ben zaten evlenelim demiyorum sadece adını koymak istiyorum canım ya beni anlayabiliyomusun oda 21 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?