• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımdan soğumak

ece0000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2016
2
0
1
26
Merhabalar yaklaşık 2 senelik bi beraberliğim var ilk 6 7 ay mükemmeldi ondan sonrası ise ortalama bir ilişkiydi...çok sevdim aşık oldum hatta çok bağlandım geçtiğimiz yaz eski sevgilisiyle ufak bir yakınlaşma yaşadı ve biz bütün yaz boyunca ara verdik eylül gibi barışmak için yaklaştı bana tamamen bütün dürüstlüğüyle beni aldattığını ve aldattığı her sefer için kendinden nefret ettiğini (bahane ve acındırma olduğunun bende farkındayım) söyledi. biraz süründü ardından barıştık. ilk 2 -3 ay yine mükemmeldi ama sonra yine eski umursamaz kaba kaale almaz ve herşeyi dalgaya vuran beni dinlemeyen bir adam haline dönüştü yaptığım fedakarlıkları size anlatmam olanaksız yazın peşinden bodruma bile gittim...okul hayatı aile hayatı gerçekten kötü durumda onu hep toparlayan ailesiyle ilişkisini iyi tutmasını sağlayan ben oldum hediyeler aldım süprizler yaptım ama hala kaba..benden sevgime rağmen artık ayrılmam gerektiğinin farkına vardım çünkü bu ilişkinin fazla seven tarafı maalesefki ben oldum lütfen soğumam için bana biraz yardımcı olun yada adam olma şansı olduğunu düşünüyorsanız her iki fikir içinde lütfen akıl verin..

Wallahi seni aldatip, sonrasinda da hala kaba saba olmasi bile sizi sogutamadiysa, ne diyim bilemedim.

yine aldatıcak ayrıl derim en fazla sen 6 ay acı çekersin ama o seni kaybettiği için ömrü boyunca yalnış insanlarla uğraşmak zorunda kalacak emin ol

Romantik yandan düşünüyorum; dört yıl bu tarz kaosla beslenen bir ilişkide kaldım, aldatıp affedildim, pek çok kötülük yaptı ve affettim. O da kaba ve umursamaz oluverirdi birden ama bendeki çeneye dayanamadığı ve gönlünü çelip aklını başından alıvermeyi iyi bildiğimden hemen düzeltirdim. O yüzden sende zayıf, pamuk noktalarından bulup yaklaşabilirsin, sevgi çaba sarf etmeyi bazen kanayıp kanırtmayı gerektirebiliyor. Araya insanlar girebilir ya da çıkabilir, gerçekten seviyorsan artık bir şey hissetmiyorum diyene kadar devam et ki daha sonra ah şunu yapsaydım belki diye düşünmezsin içinde kalmaz.

O dört yılı bitiren mantıklı yanımdan düşünüyorum; değmez, arkana bakma git. Söylemesi kolay diyebilirsin, biliyorum işitmesi gerçekten zor. Kötü günlerin olacak, saçının yağıyla eşofmanının diziyle oturacaksın mutfaklarda sufle yiyeceksin, bazen yataktan çıkasın olmayacak, bazen en olmadık anda eğlenirken ağlayasın gelecek, sokakta birini ona benzeteceksin. Hepsini biliyorum ama geçecek, en azından hafifleyip artık canını acıtmayacak bir hale gelecek, eski aşkın tebessüm haline gelmesi var ya? Tanrılaştırdığın aşk yerine kendini sevmeye başladığın anda acı geçip tebessüm haline geliyor, inan bana. Elin tutarsızını bodrumlara kadar takip etmek yerine bu yaz da arkadaşlarını alanyaya kadar takip et, sabahlara kadar gez toz. Çünkü değişmeyen adam değişmiyor, üstte bahsettiğim gibi, sevgi varsa peşinden koş ama eski sevgiliyle mıç mıç şakşuka yapıp sana geliyorsa ortada sevgi yoktur, platoniktir seninki. O ilgini seviyordur, her zaman arkasını toplayacak birinin varlığına alışmıştır, gitti baktı eski sevgiliye sen yokken, önceki yarasını deşti bakalım durum ne diye, hah baktı tık yok, şimdiki sevgilim gibi arkamı toplayacak beni kendime getirip uğraşacak hatun değil bu ex diye karar kıldı sana geldi, sonra o dönemin suçluluğunu atmak için tekrar aynı hevesle sana sarıldı ama sonra yine annesi gibi oldun sen onu için. Yazdıklarıma kızma, aynısını bende yaşadım. Adamın annesi değil, sevdiği, yakalayamadığı, çaba sarf ettiği kadın olsaydık bu sitelerde bu konuları açmazdık zaten. O yüzden bas adama tekmeyi, okuyorsan okuluna, çalışıyorsan işine odaklan, kendine bir pasaport çıkart, yazın kalk git Sırbistan'a Belgrad'ı gez. Vize için başvurmana gerek kalmadan vizesiz gidilip gezilecek onlarca ülke var, araştır bak. Çok güzel yerdir bak, ayrılık acısına birebir. Hiçbirimiz Romeo ve Juliet değiliz, ah aşkım için acı çekeyim tribine gencecik yaşı bırak, hiçbir yaşta girmeye gerek yok. Mutluluğunu ara ve bul, o tutarsız çocuktan çoooooook çoooooook uzakta. :KK54:

Ondan adam olmaz nokta net.

Kendine saygin olsun, kadinlik gururun olsun. Kim bilir uzakta yakinda bir yerde kalbini,seni pamuklara saracak bir adam vardir.
Aldattigini soyledi diye bu onu durust mu kiliyormus simdi? Bahaneler bahaneler. Kendinden nefret etmismis... adam olaydin da yanindaki kadinina sadik olaydin.

Merhabalar yaklaşık 2 senelik bi beraberliğim var ilk 6 7 ay mükemmeldi ondan sonrası ise ortalama bir ilişkiydi...çok sevdim aşık oldum hatta çok bağlandım geçtiğimiz yaz eski sevgilisiyle ufak bir yakınlaşma yaşadı ve biz bütün yaz boyunca ara verdik eylül gibi barışmak için yaklaştı bana tamamen bütün dürüstlüğüyle beni aldattığını ve aldattığı her sefer için kendinden nefret ettiğini (bahane ve acındırma olduğunun bende farkındayım) söyledi. biraz süründü ardından barıştık. ilk 2 -3 ay yine mükemmeldi ama sonra yine eski umursamaz kaba kaale almaz ve herşeyi dalgaya vuran beni dinlemeyen bir adam haline dönüştü yaptığım fedakarlıkları size anlatmam olanaksız yazın peşinden bodruma bile gittim...okul hayatı aile hayatı gerçekten kötü durumda onu hep toparlayan ailesiyle ilişkisini iyi tutmasını sağlayan ben oldum hediyeler aldım süprizler yaptım ama hala kaba..benden sevgime rağmen artık ayrılmam gerektiğinin farkına vardım çünkü bu ilişkinin fazla seven tarafı maalesefki ben oldum lütfen soğumam için bana biraz yardımcı olun yada adam olma şansı olduğunu düşünüyorsanız her iki fikir içinde lütfen akıl verin..
soğuman için yardımcı olalım...
peki :KK51:

Sogumak için onu ne kadar sevdiğini düşünmek yerine sana neler yaptığını seni ne kadar kırdığını düşün bunları düşündükten sonra da o beni hakediyormu değil sen bunları hakediomusun bunu sor kendine sogutur mu bilmem ama gerçekler belki gözünü acar biraz :KK69:

Back
X