- 3 Ekim 2024
- 2
- -6
- 1
- 18
- Konu Sahibi anonimkalsam
-
Ya bu yeni nesil babannnem kuşağından bile yobaz yemin ediyorum. Ne okul okumuşlar ne arkadaş edinmişler ne karşı cinsi görmüşler anlamadım ben bunları. Hiç ünide falan da erkek kız arkadaşları falan olmamış galiba. Bizim bir grubumuz olurdu yarısı erkek yarısı kız. Öyle samimi erkek arkadaşlarım var ki iki tanesine kınamda kırmızı kıyafet giydirdim kızlarla oynadı. Bunların algısı kapalı at gözlüğü ile bakıyorlar dünyaya. karşı cinsten biri varsa aman kesin seks dönecek orda sanıyorlar.Erkek arkadaşınıza verdiğiniz örnekten yola çıkarak soruyorum; bir erkek arkadasinizla görüşmeye gitseniz bunun neresi rahatsız edici olur yada olmalı?
Karşı cinsten insanlar bir araya geldiğinde akıllarına hiç karsi cinsten birini görmemiş gibi farklı şeyler mi gelir?
Naber yavrummm foto değişmişUff gercekten. Neden ayrılmıyorsun peki? Bu kadar sikayetci oldugunuz ılıskıden kaçın kurtulun madem
inan bana hayatından hiçbir şey eksilmedi aşko klasik kendine değer vermeyen sevgilisi için ölen biten bir arkadaşAy konu silinmiş ya tüh
Ben davet edilmedim nasıl gidebilirimSende gitseydin sevgilinle.
Seninle tanışmak istemiş ya kız. Bu arada sevgilin sabırlıymış bana kalsa senin kadar kıskancıyla ben yapamazdım.Ben davet edilmedim nasıl gidebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?