Erkek arkadas dogum gunu ve mekan

shinee1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2013
359
21
48
İstanbul
Selam kizlar

Basliktanda anlicaginiz gbi 10mayis erkek arkadasimin dogum gunu hediye isi tamam bu arada 2 sene olucak iliskimiz neredeyse. Benim sorunum mekan gecen sene arkdslariyla kutladık bu sene bas basa olsun istiyorum tarabya'da ki big chefs i cok övdüler oraya gitmeyi gercekten cok istiyorum hem yemek yicez pasta kesilecek falan ücretlerinide araştırdım beni pek zorlamicak nezih bir cafe denize sifir restorant olsun istemedim o kdr abartmak istemedim sımdı sorum su kizlar ben bu mekani aradim rezervasyon yapmıyorlarmış daha dogrusu 2 kisilik yapmıyorlar ve mekan icin yazılan yorumlardan okuduğum kadarıyla fazlasıyla kalabalik bi mekanmis ve herkes cok övmüş bu mekana gidenler varmi varsa benle yer bulma konusunu paylasabilir mi ve neler yasadılar beğendiniz mi ve birde ben rezervasyon yapmak icin aradığımda bi bayanla görüştüm e dogum gununu kutlicaz yer yoksa nolucak drdm siz gelin beni bulun dedi adini verdi ben ayarlicam dedi sizce Gitmelimiyim risk almalimiyim bu mekani gercekten cok istiyorum. Birde istedigim gbi bi yer bulamam diye korkuyorum akil verin bana lutfen gitmek mi baska yer mi bakmak önerdiğiniz boyle mekanlar
varmi deniz manzaralı yardımlarınızı
bekliyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…