• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Erkek arkadanzn bir kzn ya da eski sevgilisinin fotoraf istemesine ne dersiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Erkek arkadaşınızın bi kızın yada eski sevgilisinin fotoğraf istemesine ne dersiniz?

• Sadece arkadaşlarınınkini isteyebilir

OY: 0 0,0%
  • Benim için sorun değil,eğer ona çok meraklı olsaydı şuan onun yanında olurdu ama benim yanımda

OY: 0 0,0%
  • Asla, hiçbir şekilde fotoğraf isteyemez

OY: 8 100,0%

• Ankete Katılan
    8
E

EU2

Ziyaretçi
Merhaba bayanlar,cevaplarsanız çok memnun olurum şimdiden çok teşekkür ederim.Eğer şıklar sizi tanımlamaya yetmiyorsa lütfen yazın ekleyelim.Anket başlığına harf yetmedi asıl soru koyu yazılan => Erkek arkadaşınızın (evliyseniz bekar halinizi düşününüz) bir kızın ya da eski sevgilisinin fotoğrafını istemesine nasıl bir tepki gösterirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
eger benim yanımdayken o kişiye böyle bir teklif yaptıysa beni kaybeder zaten,yok öylee yağmaa :mymeka:
benim yanımda o teklifte bulunursada ben hiç ona bir anlam vermiyorum demektir.
:mymeka: :mymeka:

sadece eski sevgilisi değil herhangi bir kız arkadaşından da foto istemesine izin verir misiniz? Ya da erkeğin bunu istemesi ne kadar normal ve ne niyetle isteyebilir? benim düşünceme gelecek olursam ben hiçbir kimseden foto istemesini istemem eğer ki isterse de neden isteyebileceği konusunda hiç bir fikrim yok

o bu şu veya kız arkadaş hepsi için aslaaaaaaaa demiştim zaten..

ne yapacakmış resmini. kolleksiyonmu.
asla isteyemez....

Back