Ortada bişi yok daha , geleceğe hazırlık canımOğlunuz mu nişanlandı?
Geleceğe hazırlık mı yapı
Bence el.emegi nevresim takımı, pike takımı.yaptirabilirainiz şimdidenOrtada bişi yok daha , geleceğe hazırlık canım
çook tşkler canım ,birden nişana kalkışırsak özensiz olur diye korkuyorum , dantelli havlular öreyim bir iki mevlüt örtüsü hazırlıyayım hatta çeyizimden kullanmadığım karyola takımı var kanaviçe onları pike takımı yaptıraym istiyorum ( kullanılır sanırım) ya ne bilim heves işte :)Bencede gelin adayı belli olduktan sonra hazırlanmakta fayda var. Ama yine de eğere hazır da dursun diyorsanız bir kactane dantelli havlu oyalı tülbent yapio kenara koyabilirsiniz. Sonradan sıkışmamış olursunuz. Şimdilerde çoğu kız öyle danteldi bohcasi istemiyor ama yinede yapılıyor. Nişandan önce bohça olayı çoğu yerde oluyor sonra aaa kaynanası hiç birşey hazırlamamış gelini istemiyor mu de deniyor. Benim nişan bohçada havlu yazma patik ve liften 5 er tane vardı havlular dantelliydi 1 tane seccade vardı. 1 tane örme yelek vardı. Eğer elinizden geliyor ve heves ediyorsanız 1 er tane yelek hazırlayıp kenara koyabilirisniz veya etamin işlemeli seccadeler çok kibar duruyor kendiniz işleyebilir veya satın alabilirsiniz. Cok şık tespihlef var imameleri oyali onlardan hazirlaya bilirsiniz. Kokulu sabunlar bohçalarsa çok şık duruyor. En sonra alınan her bir ürünü güzelce tul veya kapitone kesenlere koyup daha şık hale getirebilirsiniz.Şimdilik sadece gelin bohcasi icin birşeyler hazırlayın daha sonra ailesi ile görüşüp bohça vs konularını hazırlarsınız. Yalnız çok tebrik ediyorum şimdiden bu şekilde düşünüp hazırlık yapmak için hevesli olmanızı.
çook tşkler canım ,birden nişana kalkışırsak özensiz olur diye korkuyorum , dantelli havlular öreyim bir iki mevlüt örtüsü hazırlıyayım hatta çeyizimden kullanmadığım karyola takımı var kanaviçe onları pike takımı yaptıraym istiyorum ( kullanılır sanırım) ya ne bilim heves işte :)
Allah bir ömür boyu mutluluk huzur versin canımben de gelin adayıyım ve bohça bekliyorum :) çoğu arkadaşım yapmadı benim hevesim var istedim.öncelikle ufukta bir aday olsun biraz ona göre şekillenir, belki gelin kızlar spor tarzda olacak belki daha ağır işler sevecek. iğne oyası düz renk 1-2 mevlüt örtüsü olabilir. banyo lifleri olabilir. modern ve şık pike takımları olabilir. ama çok da abartmamak lazım. şahsen ben öyle yatak örtüsü takımı vs çok kullanmam, ee bohçada gelse ayıp olur diye ömür boyu da saklamak zorunda kalırsam mutsuz olurum.
para koyun bence kenara, makyaj malzemesi, parfüm, asıl onlar mutlu ediyor :)