Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaslar benim 5 aylik oglumun pipisinin vucuda birestigi yerde kesik gibi yara olmus..alt tarafta...hatta bu aksam acarken farkettim azicik kaniyordu (toplu ignenin ucu gibi bi kan)...neden olmus olabilir ve ne yapmaliyim?
tahris olmus besbelli,ama evde bise yapmak yerine hemen bi doktora gotur canim,hassas bolge cunku,yaniyodurda idrarini yaptigi zaman,,biran once goturde daha fazla ilerleyip aci vermesin ogluna,saglikli haberlerini aliriz iyisallah:Saruboceq:
bizim de oldu canım. altını silerken sert silmişim. orası da kanamış. pişik kremi sürdüm ve daha kibar davrandım çocuğumun altını temizlerken. bi daha olmadı.
bizimde oldu pamuklu sudan ıslak mendile geçişte tahriş oldu üzerine sürekli pişik önleyici krem sürdüm geçti arada yine oluyo bastırmadan silmek lazım canım çok ince derisi çünkü geçmiş olsun
sagolun arkadaslar...sizler yazmadan once hemen aklima daha once yaptigim bisey gelmisti..bebegimde konak isilik vs olunca anne sutu surmustum bi yerlerden okuyup...acaba dedim buna nasil olur veeee iyi geldi...ama yine de tekrarlarsa bu defa da pisik kremi surecegim..tekrar tesekkurler..