• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Erkek anneleri yardımmmm

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

borauras

new mom
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2009
17
0
86
Ankara
Arkadaşlar oğlumun fimozis(sünnet derisi ucu yapışık) vardı .Ürolog uyuşturmadan bagırta bagırta ogluşumun pipisini dışarı cıkardı ve temızledı. 10 gündür çişini ıkınarak yapıyor hatta yapmamaya çalışıyor acısından.Gece 10 saat çişini yapmıyor sabaha karşı ağlayarak yapıyor .Çişini yapmaya başlarken pipisi balon gibi şişiyor bazen sonra kobra başı denen şekli alıyor.çişi bitince damlalar kalıyor ucunda .Bu arada deri tekrar yapışmaya başladı. Sizler açıp da temizliyor musunuz? Ben elleyemiyorum. Sünet mi ettirsem? Yardım bekliyorum ACİL

canım oğlun ne kadar bılmıyorum ama benım oğlum iki aylık ben derısını gerıye doğru sıyırıyorum yapışıklık olmasın dıye sen de olduğu için dayanıp sıyırmalısın kı tekrarlamasın sunnet kesın çözüm

sakın derisini çekip temizlemeyin
yapışma sorunu benim oğlumdada vardı 5 aylık sünnet oldu tavsiyem hemen sünnet yaptırın
bebeğinize yazık boşuna acı çekiyor

merhaba,
benim oğlumda da benzer bir problem var. ama doktorumuz şu anda sünnete uygun olmadığını 2 yaşına kadar beklememiz gerektiğini söyledi. bizim her banyo sonrası kullandığımız bir pomad var. o yapışmayı engelliyor. ayrıca günde bir defa mutlaka geriye doğru çekip temizliğini yapıyorum. düzenli temizlerseniz yapışmayı da önlüyor ve bebeği rahatsız etmiyor aslında. eğer sünnete onay veriyorsa üroloğunuz en kein çözüm sünnet tabi. kolay gelsin.

bende deriyi geriye doğru çektirmek sakıncalı diye biliyorum bencede bir an önce sünnet ettirin yazık oğluşuna acı çekmesin

benımkınınde sıyırırken sorun çıkıyor..
sanırım bende sünnet ettireceğim..

canım benim ikizlerim de de vardı sünnet oldular 10 aylıkken valla iyiki de yaptırmısız geç bile kalmısız.bi doktra sor ve sünnet ettir yazık çocuğa

Biz, 20 günlükken sünnet ettirdik, hiçbir sorun yaşamadık, bence doktoruna danışıp biran önce sünnet ettir ve kurtul bu işten...Geçmiş olsun

Benim bebeğim de 6 aylık yapışma falan yok da pipisinin ucu kızarıyor bu durumda sünnet gerekli mi bebeğim çok huysuz sünnet olsa sıkıntısı ne kadar sürer hiç bir yeri acımasın istiyor

korkulacak kadar büyük birşey yaşamadık biz sünnet ettirdik oğlumu zor yapıyordu çişini ağlıyordu lokal anestez,yle oldu sonrasında zaten ağrı kesici şeyler veriyorlar en kesin çöüzm sünnet ettirmek

yaa bu sıyırma konusuda ne yapıcağımı şaşırdım ben. annem ve çevremdeki diğer kişleriler pipisini sıyırmayı unutma diyo, burda arkadaşlar sıyırmak zararlı diyo, kafam karıştı çok:1shok:

canım ben de 18 günlükken sünnet ettirsim,hem de kasık fıtığımız vardı bizim ikisi bir arada oldu,daha çabuk iyileşiyor 1 haftada tamamen iyileşti ama anesteziden uyanması ve onu kapıda beklemek çok zor....

Back