Erkek anneleri bakabilir mi?

Raintara

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2024
27
6
1
28
Bebeğim 6 aylık oğlan. Yeni bir huy edindi altını alırken pipisini elleyip gülüyor. Bebek masturbasyonunu duymuştum durumun normal olduğunu biliyorum fakat süreç nasıl ilerleyecek nasıl engelleyebilirim eli sürekli pipisinde nasıl unutturabilirim bebeği korkutmadan üzmeden ağlatmadan?

no problem siz takmayın sürekli pipi odaklı sevmeyin oyun gibi algılamış siz onemsemezseniz oda takmaz . 6 aylık bebek ne mastürbasyon yaw .Sonucda bez takıyor ..

Benim oglum 3.5 yasinda cisini yaparken tutup bakip inceliyor. Merak ediyor. O kadar kafaniza takmayin oyle bisey degildir .

Yok artık ne mastürbasyonu. Kendini tanıyor çok normal bir süre sonra vazgeçiyolar

no problem siz takmayın sürekli pipi odaklı sevmeyin oyun gibi algılamış siz onemsemezseniz oda takmaz . 6 aylık bebek ne mastürbasyon yaw .Sonucda bez takıyor ..
İnternette doktorlar anlatıyor bebek ve çocuk masturbasyonu diye. Yani yetişkin gibi değil tabiki dokunup hoş bir his gelince devam ediyorlarmış bunu yapmaya ve alışkanlığa dönebiliyormuş ondan unutturayım alışkanlık olmadan diye düşündüm. Kendi vücudunu tanıyor aslında doktorlar engel olmayın sadece toplumda yapmasına engel olun diyorlar. Bilemedim o yüzden.

Benim oglum 3.5 yasinda cisini yaparken tutup bakip inceliyor. Merak ediyor. O kadar kafaniza takmayin oyle bisey degildir .
İnternette doktorlar anlatıyor bebek ve çocuk masturbasyonu diye. Yani yetişkin gibi değil tabiki dokunup hoş bir his gelince devam ediyorlarmış bunu yapmaya ve alışkanlığa dönebiliyormuş ondan unutturayım alışkanlık olmadan diye düşündüm. Kendi vücudunu tanıyor aslında doktorlar engel olmayın sadece toplumda yapmasına engel olun diyorlar. Bilemedim o yüzden.

Neden engelliyorsunuz anlamadım? Çocuk pipisini keşfediyor. Benim küçük 2,5 yaşında neredeyse o da eller keşfeder hatta güler pipi diye. Evet oğlum senin pipin derim ben de gülümserim sonra bağlarım bezini elini çektirmem. Yani öyle abartmam normal bir organı çünkü. Büyük oğlum da bazen dokunuyor bunda hiçbir sorun yok. Engellemeyin sakın. Kötü falan da demeyin.

Yok engelleme dediğim biraz söylenenleri anladığında toplumda değil yalnızken keşfetmesi gerektiğini anlatacağım mahremiyeti açısından fakat sözden anlayana kadar alışkanlık olur da sürekli her yerde yapar diye unutturmaya çalışıyorum biraz. Malum evde sorun yok ama dışarıda kötü insanlar özellikle pedofili çok bakış bile aşırı irite eder beni

Üzerine düşmeyin, engellemeye çalışmayın dikkat dağıtmak olabilir ama daha 6 ay çok küçük ya sanki pipiyi keşif 2 yaş civarı oluyor aslında.

Siz çocuğa mahremiyet eğitimi verdiğinizde zaten toplumda böyle şeyler yapmaz. Neden unutturmaya çalışıyorsunuz? Hiç görmemiş farketmemiş gibi yapın yoksa gizli masturbasyona döner üzülürsünüz. Böyle unutturup normal bir durumu engellemek daha başka sorunlara sebep olur.
Lütfen bu konuda biraz okuyunca anlarsınız. 6 aylık bebek de nasıl pipisini keşfediyor orasını da çözemedim ben. Bu mümkün değil.

Üzerine düşmeyin, engellemeye çalışmayın dikkat dağıtmak olabilir ama daha 6 ay çok küçük ya sanki pipiyi keşif 2 yaş civarı oluyor aslında.
Ben de anlamadım her altını aldığımda eliyle avuçlayıp kahkaha atıyor hoşuna gidiyor. Bezin üstünden de oynayıp duruyor. Son çare kontrolümüzde doktora danışırım nasıl davranmam gerektiğini. Yanlış birşey yapmayım davranış olarak

Ben de anlamdım ama her altını almak için açtığımda elini hemen pipisine götürüp mıncıklayıp kahkaya atmaya başlıyor. En kötü kontrolde doktorumuzla konuşup ona göre davranırım yanlış bir davranışta bulunmayım.

Çocukluk mastürbasyonu bu değil kocaman insan gibi olmuyor o dediğiniz.
Takip ettiğim çocuk dokturuna altini açınca pipisini tutuyor diye sornuslardi
O da kapalı bir ortam bezden hava almıyor acinca çocuklar elliyor dedi.

Bu arada 6 aylik bebekten bahsediyorsunuz. Çocukluk çağı erken mastürbasyon farkli bişey bencr onu öğrenin.
Genellikle 3-5 yaş arasında oluyor.
Cocuk atıyorum otururken kendini sallarken haz alip bunu devamlı hala getiriyor. Kan ter içinde kalsada bırakmıyor. Bunda görmezden gelmek , kizmamak ,ne yaptığını irdelememek lazim dikkatini olaydan bağımsız sekilde dağıtmak. Kiz çocuklarında bu daha fazla oluyormus.

Biliyorum ben de cahil bir insan değilim birçok kitap okudum fakat görüş ayrılıkları olduğu için tecrübe eden hanımlara sormak istedim. Bebeğimin zaten bunu arzu ve şehvet ve ihtiras için yapmadığını biliyorum. Olayın çocuk oraya dokunduğunda değişik ve güzel bir his gelip o yüzden yaptığını biliyorum. O yüzden zaten masturbasyon değil de çocuk masturbasyonu adı. Belki sırf gıdıklanma benzeri bir hisle bile yapıyor olabilir bunu. Fakat bazı doktorlar dikkat dağıtıp unutturun çocuk alışkanlık yapmasın diyor. Bazıları görmezden gelin diyorlar, bazıları ise görmezden gelin ama sözden anlamaya başlayınca mahremiyet eğitimine başlayıp tek başınayken yapması gerektiğini anlatın diyorlar. Ben de emin olamadım tecrübe eden birileri ilkaki vardır diye sordum fakat cevaplar garip geldi hep yok bu ayda olmaz yok eleştirel yaklaşımlar. Kişisel algılamayın size kızmıyorum sadece garip geldi verilen cevaplar.

Estağfurullah cahil demedim yazım dili sert geldi belki ,bebeği emzirirken yazdım . Kafaya takılacak birsey elleyebilir o anlik şeyler 6 ay zaten cok erken bunlar olağan şeyler ilerde sönüyor. Benim oğlumda 18 aylik yeni başladı, ben kaka yapmıştı , birden dokunma dedim diye oyuna çevirdi simdi her açmada illa dokunuyor. Tepki verdim diye ses tonum değişti diye yapip gülüyor.
Zaten mastürbasyon bile olsa yapacak bişey yok

Öyle canım gelişimlerinin bir parçası vücutlarını tanıyacaklar ayıp değil bu. 2. Ayda bile başlayabiliyormuş bu durum. Bakalım kendimiz de tecrübe ederek göreceğiz. Ben yinede doktorumuza gittiğimizde sorarım yanlış davranışta bulunmak istemiyorum hassas konular bunlar ona göre hareket edeceğim yapacak birşey yok.

Mastürbasyon bu dönem için erken korkulacak birşey yok cinsel bölgesini tanıyor benimde oğlum elliyor.guluyor sündürüyor bir sürü müsade etmedim elledikce elini çektim hayır annecim dedim bıraktı şimdi ama ilk başta ellemizene birşey dememistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…