- 8 Nisan 2022
- 1.679
- 1.170
- 63
- Konu Sahibi itsgalatea
-
Set zaten düğünde takılmıyor mu?Selamlar efenim, şöyle ki, nişanda 10 ar gramdan 2 bilezik, bir set ( onu da zannediyorum eşim parasından taktı ) takan erkek ailesi, düğünde bişi takmadı. Bana tuhaf gelmeli mi yoksa normal mi ? Genelde nasıl oluyor acaba ?
Set zaten düğünde takılır nişanda takılmaz.Nişanda sadece bilezik takılır bir iki tane o kadar.Selamlar efenim, şöyle ki, nişanda 10 ar gramdan 2 bilezik, bir set ( onu da zannediyorum eşim parasından taktı ) takan erkek ailesi, düğünde bişi takmadı. Bana tuhaf gelmeli mi yoksa normal mi ? Genelde nasıl oluyor acaba ?
Maddi durumları nasıl, belki güçleri ona yetmiştira ya da set takarak düğünü aradan çıkartmışlardır. Geçmiş gitmiş oturup bunları düşünmeyinSelamlar efenim, şöyle ki, nişanda 10 ar gramdan 2 bilezik, bir set ( onu da zannediyorum eşim parasından taktı ) takan erkek ailesi, düğünde bişi takmadı. Bana tuhaf gelmeli mi yoksa normal mi ? Genelde nasıl oluyor acaba ?
sizi her ziyarete geldiklerinde bir tam özel günlerde trabzon takmaları lazım aksi anormal gelmeliSelamlar efenim, şöyle ki, nişanda 10 ar gramdan 2 bilezik, bir set ( onu da zannediyorum eşim parasından taktı ) takan erkek ailesi, düğünde bişi takmadı. Bana tuhaf gelmeli mi yoksa normal mi ? Genelde nasıl oluyor acaba ?
Bu altinlarla alakali yapilan konusmaya bagli, biz nisanda takariz dugunde takmayiz, yada dugunde takarsak nisanda takmayiz diye konusulmustur.Selamlar efenim, şöyle ki, nişanda 10 ar gramdan 2 bilezik, bir set ( onu da zannediyorum eşim parasından taktı ) takan erkek ailesi, düğünde bişi takmadı. Bana tuhaf gelmeli mi yoksa normal mi ? Genelde nasıl oluyor acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?