• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Erkek 9-12ay yazlık ve 12-18 ay kışlık bebek kıyafetleri (ücretsiz)

cileklipizza

Sana emanetiz...
Kayıtlı Üye
21 Mart 2009
1.375
84
318
Bursa
Merhabalar arkadaşlar,
Haftasonu oğlumun dolabını düzenleyeceğim ve çıtçıtlı bodyden uyku tulumuna , şort thirt takımlardan kazağa, pijamaya kadar kadar oğlumun pek çok küçüleni mevcut. Çok kısa süreyle giydikleri için tahmin edersiniz hepsi iyi durumdalar. İhtiyaç sahibi arkadaşlara ücretsiz olarak yollamak istiyorum. Hepsi de mothercare,chicco, panço gibi markalar...
Bunlara ilave olarak elimizde 2 tane de 21 numara bot var ortopedik tabanlı...
Bu haftasonuna kadar dolabımızı düzenleyip önümüzdeki hafta kargolayabilirim. Tek ricam lütfen gerçekten ihtiyacı olan arkadaşlar mesaj atsınlar. Hepinize ve de tatlı bebişlerinize sevgiler ...

bu davranışınız çok güzel,anneler ve oğulları güle güle kullansın,benim kızım var ama oyuncaklarınız var ise kızıma göre almak isterim,selamlar....

merhaba öncelikle bu ince davranışın için çok teşekkür ederim ben talibim tabi istersen oğlum 11 aylık ve şuana kadar hep başkasından aldıklarımızı giydirdim birkaç zıbın haricinde (3 zıbını ben aldım ) maddi durumum öyle çok iyi değil bezi bile bizi zorluyor yinede sen bilirsin alana hayırlı olsun

Arkadaslar,
Şimdilik gondereceğim kişiler belli oldu... Eger bir aksilik çıkar da onalra ulaşamazsam yine konuyu güncellerim.
Hepinize sevgiler...

canım msjın için teşekkürler yalnız benim bebiş çok zayıf yani kışlıklar da yazlıklarda uyar diye düşündüm şuan 10 aylık olmasına rağmen 6-9ay kıyafetler giyiyor ve bol bile geliyor hayırlısı olsun bakalım

merhaba allah razı olsun sizden benim özel msj hakkım dolmadı henüz 93 de tel num. 0531 300 91 31 çağrı atarsanız dönüş yaparım teşekkür ederim.

merhaba allah razı olsun sizden benim özel msj hakkım dolmadı henüz 93 de tel num. 0531 300 91 31 çağrı atarsanız dönüş yaparım teşekkür ederim.

Canım daha once ozelden atan arkadaslara soz verdim.. Yine lursa elimde gondereceklerim mutlaka konu açacagım. Lutfen kusura bakmayın keske herkese birden yardımcı olabilsem ama mumkun degil işte !!!

Back