- 19 Mayıs 2010
- 1.687
- 3.084
- Konu Sahibi Suzanne777
Arkadaşlar merhaba,genellikle erkeklerin kısa sürede boşalması sorundur ama çok uzun süre boyunca boşalamaması da bir sorun değilmi?Uzun süredir ilişkim var,ikimizde çocuklu bekar insanlar oldugumuz için haftada bir falan ancak biraraya gelip cinsellik yaşayabiliyoruz.Performans anlamında uzun süre boşalmaması güZel ama bir yere kadar.Sevgilim direk soyunup içime girmekten hoşlanıyor,hatta değişik iç çamaşırları giymemi vs istemiyor cunku direkt çıplak olmamı istiyor,gereksiz buluyor bu tip şeyleri,zaten çok hızlı sertleşmiş oluyor,içime hemen girip o şekilde opusme vb on sevişme türü oluyor.Sonra surekli içimde oluyor ama bu bazen 1 saati bile gecebiliyor,çoğunlukla üstte beni tutup defalarca boşaltıyor,tabi klitoral orgazm oluyorum.Ustte surekli aktif olmak ve ust uste fazla sayıda orgazm olmaktan bazen kalbim duracak gibi oluyor ve çok yoruluyorum.Onunda boşalmasını istiyorum ama boşalmıyor bir türlü ve sonundada yuzde 80 bana oral sex yaptırarak zar zor boşalıyor.Bir ara bunu baya kafama taktım,niye içimde boşalmayıp oral sexle boşalabiliyor diye.Acaba vajinammı genişledi vs.Oyle olmadığını söylüyor ama inanmayıp doktorada sordum,darsın dedi.Birde bir ara uzunca sure ayrıydık,bir başkası ile olmuştum,onun penisi çok daha ince ve kısaydı ama çabucak boşalıyordu içimde,geniş olsa o hiç boşalamazdı diye düşündüm.Ama neden sadece oral sexle boşalabiliyor ve niye bu kadar uzun suruyor cidden anlamıyorum ve canımı sıkıyor.Bu konuda benzer tecrubesi olan veya bilgisi olan birileri varsa,yardımcı olursanız sevinirim