- 8 Aralık 2015
- 19
- 2
- 31
-
- Konu Sahibi Melankolia22
Sana bakarkene yanakları pembiş pembiş olur.
Hmm bunu değerlendirmeye alcam canım ama Korayla hiç yanyana gelmedi ya bana böyle dikkatlice baktı beni tanıyo ama hep faceden konusuyoz o sadece carsamba okulda bende o gün stajdayım şansa bakSana bakarkene yanakları pembiş pembiş olur.
Çok mu karısık anlattım nolur kusura bakmayın ya.Hani böyle sapık izlenimi vermemek icin mi yazmıyo anlamadım.mertti koraydı faceydi kafam allak bullak oldu
bence sen de bi süre yazma, hoşlanıyorsa yazacak. ego için yazıyorsa da yine yazacak. ya yazacak ya yazacak yani,ay iyi değilim
Canım zaten yüzyüze olunca daha ele veriyolar ama nasıl görüscez bilmiyorum sanki vize haftasında gelebilirdi yagörüşün yüzyüze anlarsın be canım...
niye sapık izlenimi olsun ki, faceden sürekli yazıp, bir sorun mu var diye bile merak ettiği birine insan neden bir merhaba demez ki, hele arada görüyorsa. okulda görüşmek istemiyosa da bir çay içmeye davet edebilir. sapık mı olur o vakit?Çok mu karısık anlattım nolur kusura bakmayın ya.Hani böyle sapık izlenimi vermemek icin mi yazmıyo anlamadım.
Valla cok iyi dedin.Olabilir.Son dediğime takıldı sanki.Baslarini okurken Koray senindir yürü
Diycektim ama sonra manasizcaa koray geri kacmis icine kapanmis alinmis demekki ben niye senle konusuyorumkiye takilmis.olabilir zamana birak ben ce ilgilenme bu arada cool takiliyor gurur yapmis gibi
Hoşlanma şüphesinde takıldım benmertti koraydı faceydi kafam allak bullak oldu
bence sen de bi süre yazma, hoşlanıyorsa yazacak. ego için yazıyorsa da yine yazacak. ya yazacak ya yazacak yani,ay iyi değilim
İste aynı öyle oldum basta ümit verdi simdi geri kactı.niye sapık izlenimi olsun ki, faceden sürekli yazıp, bir sorun mu var diye bile merak ettiği birine insan neden bir merhaba demez ki, hele arada görüyorsa. okulda görüşmek istemiyosa da bir çay içmeye davet edebilir. sapık mı olur o vakit?
sen konuştukça o konuşacak, sonra alışacaksın. sonra bir adım atmayınca neden ümit verdi diye üzüleceksin. boşver, şimdiden takma bence. niyeti neyse yakında çıkar kokusu
Sen hoşlanıyor musun peki?[/QUOTE
Yani etkilenir gibi oldum çok monoton hayatım var iki iltifata kanıyom ya azcık ilgiye.
Ah bi görsem ikimizde girişken tipiz ama görüsme imkanı olmayınca böle ergence oluyoErgenler gibi tlf dan face den yazışmak ta nedir git karşılıklı konuş çocuk musun?
Canım bu Mert Korayın kankası oluyo ve pısırık cesaretsiz bisey anca imalarla belli ediyoHoşlanma şüphesinde takıldım ben
İlgimi cekti acıkcası ama gidip konusamam ki yaSen hoşlanıyor olsaydın sen konuş ne kaybedersin diyecektim. Ama şimdi bilemedim. Yüzyüze konuşma fırsatın olunca herşey olacağına varır zaten. Takma kafaya.