Söz Kesimi Erkeğe söz bohçası.. Yardım..

siyahmatmazel

Fe-firrû ilâllah..
Kayıtlı Üye
31 Mart 2013
20
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar bizim 24 martta sözümüz kesildi o güne özel hiç bişey yapamadım söz ve isteme bi arada olcaktı ve bu karar alındığında sadece 1 haftam vardı hazırlıklar için bu yüzden pek bişey yapamadım o gün söz bohcası getirdiler süslü bi söz sandığında çokda hoştu fakat biz henüz erkek tarafına söz bohcası götürmedik sözlümün işleri nedeniyle erteledik şimdi şöyle ki özel bişey yapmak istiyorum hatta sözlümün hoşuna gidecek güzel bi sürpriz olsun istiyorum sözde çekilen fotoğrafımızı çerçeveletip bohcaya koymayı düşündüm ama nasıl olur beğenilir mi bilmiyorum ya da daha hoş bişey yapabilir miyim bilmiyorum bu konuda yardım ederseniz çok memnun olurum.

zaten takımlar var pijama gömlek kemer falan onlardan bir tane al mesela.
sonra nişanlının zevkine göre yönebilirsin sevdiği markadan gömlek ,kol düğmesi vs.
Kullandığı parfüm setini alabilirsin mesela.
ben öyle yapmıştım daha bişeyler vardı ama 1 yıl olcak neredeyse unuttum vallahi

beraber gidilmiyo mu kızlar bu bohça işine yani erkek beğeniyo alınıyo , kayınvalide ve diğer aile üyelerine götürülecek şeylerle bir bohça hazırlanıyo demi :)

Pijamalar vs alınacak kol düğmeleri alındı gömleği kendisiyle seçtik hatta ama daha özel bişey birazda kendi emeğimle olsun istiyorum

beraber gidilmiyo mu kızlar bu bohça işine yani erkek beğeniyo alınıyo , kayınvalide ve diğer aile üyelerine götürülecek şeylerle bir bohça hazırlanıyo demi :)

Nişanda öyle oluyor diye biliyorum çünkü sözde benim bohçam için onlar kendileri hazırlık yaptılar hatta sandığı bile bana göstermeden aldılar sürpriz olcak diye fotoğrafını bile göstermediler ama bilmiyorum beraber alınıyorsada bizde öyle olmadı :)

bizde tee düğünden önce oluyo o pijamalar felan dediniz ya ama nişan bohçasında ne gider bilmiyorum :44: biz de öyle ufak bohça gibi bişi götürmiştük sözden sonra ben de resmimizi çerçeveletmiştim hem anneme hem nişanlımın ailesine onun dışında ne yaparsan söyle biz de öğrenelim canım

Sanırım fotoğraf çerçeveleyeceğim ama daha hoş bişey bulabilirsem yazarım :)

el işi bohçalar bu şekilde oluyor canım hazır olanlarıda olur

Allah Allah hala daha bohça falan yapan kaldı mı? Üstelik bir de böyle dantelli falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…