• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkeğe saat

mehtapguzeli

Duygusal Peri
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
159
1
96
36
Sakarya
arkadaşlar damada saat alınıyo ya nasıl bi saat almayım. Altın tabikide almicamda metal kaplama tarzında bişey mi hoş olur, deri tarzında kayışlı saat mi hoş durur. momentus sitesinden baktım ama kararsız kaldım yardımcı olurmusunuz biraz bana, nişanlım klasik ve arada spor takılan biri ağır olgun biri hani kenan imirzalıoğlu huyunda ve tipinde biraz, işte böyle bi erkeğe nasıl bir saat gider. beyendiğiniz modeller varsa ya resim ekleyebilirsiniz yada sitesinden söyleyin ben bakarım. şimdiden saolun kızlar.

casio da güzel saatler var ama ben karar veremedim klasik ve spor karışımı bi model bulupta resmini koyamazmısınız. derili ya metalik olabilir kumaş pantolon gömlek giyiniyo genelde nasıl bi saat olur bilemedim.

cnm bence titanyum alabilirsin her kıyafetle kullanabilir . bende seikoyu tavsiye ederim gerçi biz nişanlıma tissot aldık o markayıda düşünebilirsin sonuçta bir kere alınacak

618.jpg
cnm böyle birşey olabilir

şebnemcim saat güzel bir saat, 200 ü geçmezse daha iyi olur daha fazlası yüksek gelir bize ya varmıdır ikiyüze güzel modeller.

canım biz swatchtan beğendik bi bak istersen google da görsellerden,swatch YOS 439,beyaz olaı,fiyatı da 300 nakitte 250 oluo sanırım...

canım ben geçenlerde markafoniden aldım bir saat erkek arkadaşıma. dedimki vermesem şimdi de bohçadamı versem sırnaşık şeysırnaşık şey digital ve analog beraber zemuszemus hemde çok ucuza aldım. bence bu işi takip et ve markafoniden hallet.
benm aldığım saat
coggles.com/pimages/64787/33621_250_x_333.jpg (başına www koyun)
fiyatı : 84 TL.
markası : Black Dice
85 Eurodan bu fiyata inmişti. geldi saat çok memnunuz.
gidipte 200-300 TL belki daha fazla verme derim ben takip et indirimleri beğen ve hemen kap :D

Son düzenleme:
şebnemcim saat güzel bir saat, 200 ü geçmezse daha iyi olur daha fazlası yüksek gelir bize ya varmıdır ikiyüze güzel modeller.

cnm internette araştırdım seikonun çelik kasalı olanları var 200-300 milyon arası bakabilirsin cnm opuyorumnanaktan

bence metal al canım. ben daha önce yıldönümümüzde deri almıştım.düğünde metal adlım. klasikle de kullansın die.lacoste almıştım çok hoş bi saatti.400 e aldık

Benim ki saatini kendi secti, sonucta o takicak, en dogrusu kendi secmesi olur,
Biz önce gittik saatcileri dolastik, nerde ne var diye bakindik.
Askim bir model begendi, fiyatini ögrendik.
Sonra anneme danistik, ne kadarlik almayi düsünüyor diye.
Annem bize bir limit söyledi.
Askimin begendigi saatte o limitin altinda oldugu icin, ertesi gün gittik o saati aldik....
Benim saatimide ayni sekilde aldik.

Back