• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Erkeğe nişan çeyizinde set almak hafifmi kaçar??

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

November 22

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
2.280
1.822
448
Arkadaşlar bu hafta nişanım var baya bi araştırma yaptım alınacaklar konusunda.Birçok yerde set halinde eşyalar gördüm. içinde gömlek kravat çorap iç çamaşırı kemer cüzdan pijama bulunuyor. Fiytları tabi daha uygun ama kararsız kaldım bu tarz şeyler basitmi kaçar yoksa alınabilirmi?:çok üzgünüm:

valla canım bizde öyle almıştık eşime..kalitelileride var amaç çok fazla uğraşmıyorsun onu şurdan alıcam bunu burdan alıcam diye...kolaylık yani...sen bilirsin tabi canım gönlünden ne geçiyorsa öyle yap nişan senin nişanıın..şimdiden hayırlı olsun Allah tamamına edirsin...

evet uğraştırmadığı kesinlikle doğru herşey bir arada.Kafama fiyatları yüzünden takılmıştı tek tek alınca 400 tl yi bulurken setin en iyisi için 150-200 dedi satıcılar.Bende acaba basit mi kalır diye korkmuştum.Ozaman almak gayet mantıklı gibi teşekkür ederim.

Arkadaşlar bu hafta nişanım var baya bi araştırma yaptım alınacaklar konusunda.Birçok yerde set halinde eşyalar gördüm. içinde gömlek kravat çorap iç çamaşırı kemer cüzdan pijama bulunuyor. Fiytları tabi daha uygun ama kararsız kaldım bu tarz şeyler basitmi kaçar yoksa alınabilirmi?:çok üzgünüm:

Tatlım zaten söz için nişan için belli sositososito

Nişanda alıyorsun setleri opuyorumnanaktan

o setlerin içindeki gömlek kaliteli olmuyor. ben bütün takımlarını ayrı ayrı almıştım onlarda kutu halinde oluyor. ev terliğinde kaliteye kaçmayın derim ben 3 sene önce 150tl verdim bir kere bile giymedi. birde illaki bohçada olcak diye bişey yok kullanabileceğiniz şeyleri alın dolapta durduktan sonra bir anlamı yok.

o setlerin içindeki gömlek kaliteli olmuyor. ben bütün takımlarını ayrı ayrı almıştım onlarda kutu halinde oluyor. ev terliğinde kaliteye kaçmayın derim ben 3 sene önce 150tl verdim bir kere bile giymedi. birde illaki bohçada olcak diye bişey yok kullanabileceğiniz şeyleri alın dolapta durduktan sonra bir anlamı yok.

ben işi şansa bırakmadım gömlek ve pantolonu ayrı aldım diğerlerinide ayrı ayrı aldım set halinde almadım ama set alanlarınkine baktım gerçekende fena değil CADIARZU

bence ayrı ayrı al sonucta set aldıgın zaman seçme imkanın olmuyor..nişanlının zevkine uymayan tarz olabilir..mesela gömlek klasik kesimdir ama nişanlın dar kesim seviyodur..şansa bırakma bence..
hayırlı olsun..

biz nişanda takım elbise ve pijaama takımı aldık ayakkabı daha sonra iç çamaşırı aldık kemer aldık birde

bi tane set aldım içindeki herşeyi iyiydi ama bi tek dediğiniz gibi gömlek ve iç çamaşırı takımı hoşuma gitmedi bende ayrıca 1er tane daha alıp ekledim.traş takımı ve bakım malz. setini de niveadan aldım.Alınan şeylerin gereksiz kaldığının bende farkındayım mesela erkeklerin çogu pijama giymiyor ama bu tarz bi durumda almak gerekiyo adet yerini bulsun diye. kardeşim 20 yaşında şorttan başaka bişile uyumaz sanırım çoğu erkek öyle nişanlımda alma valla giymem deyip durdu ama napim artık

biz nişanda takım elbise ve pijaama takımı aldık ayakkabı daha sonra iç çamaşırı aldık kemer aldık birde
hımm bizimkiler takım elbise istemiyor onlar düğünde alınıyomuş o benim gelinliğimi alıcak bende onun damatlığını nişanda istemiyolar.Valla çok arada kalıyorum çok farklı kültürlerden insanlarız tanıdık bi kültür olmadığı için sürekli sormak zorunda kalıyoruz biz izmirli onlar karadeniz bakalım nasıl olcak :)

canım biz ailelerle cıktık alışverişe hepsini bi yerden aldık cıktık benimde yarın nişanım bi yerden alınca baya indirimde yapıyolar...aklında bulunsunŞenizŞeniz

bi tane set aldım içindeki herşeyi iyiydi ama bi tek dediğiniz gibi gömlek ve iç çamaşırı takımı hoşuma gitmedi bende ayrıca 1er tane daha alıp ekledim.traş takımı ve bakım malz. setini de niveadan aldım.Alınan şeylerin gereksiz kaldığının bende farkındayım mesela erkeklerin çogu pijama giymiyor ama bu tarz bi durumda almak gerekiyo adet yerini bulsun diye. kardeşim 20 yaşında şorttan başaka bişile uyumaz sanırım çoğu erkek öyle nişanlımda alma valla giymem deyip durdu ama napim artık

ben tek tek aldım ve ne giyer ne giymez bildiğimden istemediği hiç birşeyi almadım adet yerini bulsun diye.
Örneğin cüzdan kemer takımlar vardı deri olmayan şeye bilmem kaç lira diyor hem de kullanmadığı parçaları var almadı nişanlım gittik deri bir cüzdan ve kemeri ayrı aldık.
Röpteşambır istemem dedi kışın giyebilmesi için altlı üstlü takım aldım çünkü yazın tek şort giyer kardeşiniz gibi.
Traş setini de kendi kullandığı malzemelrden oluşturuyorum şuan kullanamyacağı hiç birşey koymak istemiyorum.
Kendim için olanı da o şşekilde hazırlattım mesela o saç fırçası diye satılıp elbise fırçası niyetine satılan setlerden almadım :umursamaz:
adet madet dir yere kadar fazladan para harcamam bu benm fikrim tabi:1closedeyes:

Back