• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeğe nasıl çiçek gönderilmeli? ==Yardım==

MeLeZGuZeL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2010
4.124
41
163
İstanbul
Kızlar bir sorunum varrrr:31:
Yıldönümümüzde erkek arkadaşımın işyerine meyve sepeti göndermek istiyordum fakat
arkadaşlarımın kötü tecrübeleri nedeniyle bundan vazgeçtim. Çiçek göndermek istiyorum
ama daha önce hiç bir erkeğe çiçek göndermedim:78: Nasıl bir şey olması gerektiğini
bilmiyorum. Bir kaç alternatif buldum, sizce bir erkeğe hangisi uygun kızlarrr??
(Sanki ilki en uygunu gibi. uzun vazolular kadınsı geldi bana)

$cam-vazoda-lilyum-lisiantus-gul.jpg
$vazoda-mavi-suyun-icinde-beyaz-lilyumlar.jpg
$akvaryumda-gerbera-gul-mevsim-cicekleri.jpg
$sepette-beyaz-mevsim-cicekleri.jpg

En alttakileri silemedim, onlar kafadan elendi :D

Eklentiler

• $dfd.JPG
    $dfd.JPG
    22,7 KB · Görüntüleme: 312
  • $dfd.JPG
    $dfd.JPG
    22,8 KB · Görüntüleme: 315
Son düzenleme:
Bencede çiçek gönderme.
Çiçek yerine, Kalp şeklinde kırmızı bi kutu dolusu çikolata gönderebilirsin mesela.

Aslında çiçeği düşünme nedenim, son ana kadar plan yapmayıp ya da planımı ona söylemeyip
çiçeğin yanına not koymak istememdi ama çikolata da güzel fikir teşekkürler:71:

Başka fikirleriniz var mı kızlarrr? Çiçek dışındaki görüşlere de açığımm

ben sevgilime kırmızı asansörlü bir kutu almştm içine yaşadğımız en güzel anları karitürleştirip bir mektup koymştm bir cüzdan bir de kol saati,kenarlarına da jelibonlar falan doldurmştum harıbonun küçük paketlilernden ve de içine de serpmiştm.Çok duygulanmştı...Çikolatalar ve karikatürlü mektuptan çok etkilenmişti...Gerçekten gözleri dolmuştu yaaa

ben bonnyfood dan meyve çiçeği yolladm doğum gününde sevgilime hiçbir sorun olmadı canım ona da bayılmıştııı...Çok acil lazımsa bence bonnyfood çk mantıklı çiçek garip olur

Arkadaşım gönderdiği sepetin çok özensiz olduğunu, her
yerinden marullar fışkırdığını söylemişti o yüzden tedirgindim
açıkçası tatlım. Teşekkür ederim:71:

Back