ErKanZ yani Razi$'in Çeyizleri=))

ErKanZ

PoLis'ine Çokk A$ık =))
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
60
0
36
Ankara
Merhabalar günaydınlarrr Öncelikleeee =) Ben Ankara'dan takip ediiyorum forumu okadar heyecanladırdıki beni buradaki çeyiz hazırlıkları muhabbet bende hemen aranıza katılmak istedimm tabiki kabul edersenizzz :30: Bende Nişanlı bir bayanımm Yaşasınnnn =) tam 1 ay oldu nişanlanalı sevdiceğimle :1: Düğünümüzü 2013 yazında yapacağımız için bende en Süratlisindenn çeyiz hazırlıklarına başladımmmm=)) o kadar mutlu oluyorum ki anlatamamm ne kadar zevkliymiş insanın evi için birşeyler yapması =) Epey yol almış biri olarak çeyiz hazırlıklarına başlayan arkadaşlara fikir verir belkii çünkü ben hep buradaki arkadaşların çeyizlerinden ilham aldım iyi ki varsınızzz=))
Öncelikle Yemek takımımm Karaca'dan Sade ve şık olmasını istedimm=))
$karaca yemek takımı.webp
Elart yatak örtümm Çok beğendimm prensesler gibii=)
$Elart yatak örtüsü.webp
Aprıcot Seramik Tencere Setim ben siyah kırmızı olanı seçtim Renkli olmak önemli tabiiikii=)
Eki Görüntüle 580292
Çatal kaşık takımımm Nehir'den
$nehir çatal bıçak sandık.webp $nehir çatal bıçak.webp
Tencere Setimm KaraCa/Sıla'dan =)
$sıla tencere seti.webp
Özdilek Bambu Bornoz Takımımmm
Eki Görüntüle 580296
Braun ütüCümm
$Braun ütü.webp
Braun Kettlem
$Braun Kettle.webp
Arçelik Blender'mmm
$Arçelik blender.webp
Evet Şimdilikkk Bu kadarr Eklenti yaptıkça İnşallahhhh Ekliicemm=)

hayırlı uğurlu olsun topiğin ve çeyizlerin Allah bi ömür ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin :16:

ne güzel büyük parçalardan başlamışsın hepside çok şık güle güle kullan canım

Çok teşekkür ederimm Canmm =)
Ben böyle tercih ettim çünkü başta en gereklılerı inşallah daha 6 ayım var Allah izin verirsee ufak tefekleri tamamlıccaammm=))

büyük parçaları alarak çok iyi etmişin en çok fiyatlı olanlar onlar oluyo çünkü bende nehirden aynı çatal kaşığı almayı düşünüyorum hem fiyatı uygun oluyo hemde kaliteli

İyi günlerde kullanın canım... Çeyiz hazırlığı çook keyifli bir durum bence de :)) Büyük eşyalardan başlaman iyi olmuş :46:

her şeyin çok güzel canım mutlu huzurlu günlerde kullanmak nasip olsun inş :16::16::16:

Çok teşekkürrr ederimmm=)) :42:
her şeyin çok güzel canım mutlu huzurlu günlerde kullanmak nasip olsun inş :16::16::16:
Aminnn inşallahhhhh hayırlısıyla evlenelimm biii =) :9: :9:

İyi günlerde kullanın canım... Çeyiz hazırlığı çook keyifli bir durum bence de :)) Büyük eşyalardan başlaman iyi olmuş :46:

Walla artık tek derdimmm çeyiz olduuu nişanlımla tartısınca bile bizim için bişeyler yapmak hosuma gidiyor=))) :52:

büyük parçaları alarak çok iyi etmişin en çok fiyatlı olanlar onlar oluyo çünkü bende nehirden aynı çatal kaşığı almayı düşünüyorum hem fiyatı uygun oluyo hemde kaliteli

Ewet maliyet acısından hem kalıtelı hemde uygun olanını almaya calıstım 350 tlye aldık annecıgımın pazarlıgı sayesınde ve de çok şık duruyor =)) şimdi ise ufak tefekkk şeyler kaldıı zamanla inşallahh=)

Back
X