Erkan Petekkaya Taciz Kriterini Açıkladı: 'Nurgül’ün Nesini Taciz Edeceğim? Beyonce mi O?

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Erkan Petekkaya, geçtiğimiz haftalarda diziden ayrılan rol arkadaşı Nurgül Yeşilçay ile ilgili sürekli konuşarak gündemden düşmüyordu.

Petekkaya'nın tutarsız ve ısrarcı açıklamalarına dayanamayan Nurgül Yeşilçay'ın verdiği röportajla her şeyi ortaya dökmesi ise; Petekkaya'nın sosyal medyada eleştiri oklarına hedef olmasına sebep oldu.
Capture.JPG

Nurgül Yeşilçay'ın olay röportajından sonra da agresifleşerek konuşmaya devam eden Petekkaya, bu sefer daha da talihsiz açıklamalarda bulundu.
Capture.JPG

Yapım şirketi ise Yeşilçay'a dava açmıştı.

Önce Yeşilçay'ın söylediklerini yalanladı ve bu açıklamaların bir karalama kampanyası olduğunu iddia etti.
Capture.JPG

Peki öyleyse Petekkaya; dizi süresince ve diziden ayrıldıktan sonra bu konuda hiç konuşmayan Nurgül Yeşilçay ile alakalı niçin her hafta bir gazeteye açıklamada bulunuyordu?

"İddia ettiği her şeyi asıl kendisi yaptı!"

Capture.JPG

"Diziden ayrılma sebebini açıklarsam yer yerinden oynar, gerçekler çok daha kötü" gibi belirsiz, merak uyandırıcı ve tutarsız açıklamalar yapmasının üzerine, Yeşilçay'ın kendini savunması çok mu haksızdı?

Açıklamalarına durmaksızın devam etti: "Asıl o beni taciz etti!"
Capture.JPG

"Çocuğu olan adama" karşı bu tarz açıklamaların yapılmaması gerektiğinden bahsetti.

Peki, çoluk çocuk sahibi erkeklerin tacizlerinin görmezden gelinmesi gerektiği gibi bir kural mı vardı?

Nurgül Yeşilçay hakkında durmadan konuşurken ve onu sert ithamlar altında bırakırken, Nurgül Yeşilçay'ın da bir çocuğu olduğunu düşünmemiş miydi?

"Müslüman bir ülkede yaşıyoruz, sevişme sahnelerine karşıyım" diyen Petekkaya; geçtiğimiz yıllarda, evli olmasına rağmen yabancı bir kadınla dudak dudağa kameralara yakalanmıştı.
Capture.JPG

Bu tarz açıklamalarla halkın sevgisini kazanmaya çalışan oyuncu; tecavüz sahnelerinde oynayarak ve halka sahip olduğunu yansıttığı doğruları özel hayatına yansıtmayarak çelişkili davranmıyor muydu?

Fakat asıl olay yaratan, "Ben Nurgül’ün nesini taciz edeceğim? Beyonce mi o?" cümlesi oldu.

Bu açıklamasıyla seviyesini oldukça düşüren Petekkaya'ya sosyal medya üzerinden çeşitli tepkiler geldi.

Eğer Nurgül Yeşilçay yerine, Beyonce ile rol arkadaşı olsaydı; onu taciz etme hakkını kendisinde bulacak mıydı yani?

Ya da taciz sadece güzel kadınlara karşı yapılan ve iltifat niteliğinde olan bir hareket miydi? Petekkaya, tacizi bu şekilde mi tanımlıyordu?

Eğer taciz sadece güzel kadınlara yapılan bir şeyse; her gün otobüste, sokakta, okulda tacize uğrayan her yaş grubundan kadınların hepsi birer Beyonce miydi?

Petekkaya taciz kavramını bile tam olarak anlayamadığını kanıtladı.

Bu durumda Nurgül Yeşilçay'ın açıklamaları daha da derinlik kazandı!

Aldığı tepkilerin üzerine bir açıklama daha yaparak, adeta bir çam daha devirdi!
Capture.JPG

"Beyonce" benzetmesinden kastettiğinin "Nurgül Yeşilçay'ın büyük egosu" olduğunu iddia etti.

Anlaşılan o ki; Petekkaya tepkilerin sebebini de anlayamamıştı!

"Benim de karım var, çocuğum var."

"Tabii ki ben de kadına şiddete karşıyım. Bütün o mermileri Kurtuluş Savaşı’nda kadınlar taşıdı. Benim de annem kadın, benim de kız kardeşim var." diyen Petekkaya elbette ki şaşırtmadı.

Saygınlığı "paramparça" olan Petekkaya'dan daha ne açıklamalar geleceğini merak ediyoruz.

Kırdığı bu potların üzerine de sosyal medyada halkın ve pek çok ünlünün öfkesine maruz kaldığı için ise "geçmiş olsun" diyoruz.
Capture.JPG

Capture.JPG

http://o nedio.com/haber/erkan-petekkaya-batmaya-devam-ediyor-nurgul-beyonce-mi-ki-taciz-edeyim--693406

aynalı tahirden beri sevmem bunu, oyunculuğuda çok kötü, sadece atarlı giderli tipler...

zaten yıllar önce evli olduğu halde kayıkların arkasında başka bi kadınla öpüşmeye çalışırken basılmasıda herşeyi açıklıyor bu konuda...

"Müslüman bir ülkede yaşıyoruz, sevişme sahnelerine karşıyım" diyen Petekkaya; geçtiğimiz yıllarda, evli olmasına rağmen yabancı bir kadınla dudak dudağa kameralara yakalanmıştı.
Bu tarz açıklamalarla halkın sevgisini kazanmaya çalışan oyuncu; tecavüz sahnelerinde oynayarak ve halka sahip olduğunu yansıttığı doğruları özel hayatına yansıtmayarak çelişkili davranmıyor muydu?

adamın karakteri.... bi de üste çıkmaya çalışıyor....

Taraflardan hangisi haklı bilmiyorum, Erkan Petekkaya'yı sevmem, zırt pırt konuşur ama konuştuklarının çoğunu kendi uygulamaz, yani hoca verir talkımı, kendi yer salkımı misali.

Beyonce olsa taciz edecekti demek ki, yok yani Nurgül Yeşilçay'a laf atmıştı kendisi aynaya bir bakmış mı acaba?

Gençken nevrim dönünce sevgilimi tokatladım, fotoğrafımı çeken adamı dövdüm diyen kaba biri kendisi.

Taraflardan hangisi haklı bilmiyorum, Erkan Petekkaya'yı sevmem, zırt pırt konuşur ama konuştuklarının çoğunu kendi uygulamaz, yani hoca verir talkımı, kendi yer salkımı misali.

Beyonce olsa taciz edecekti demek ki, yok yani Nurgül Yeşilçay'a laf atmıştı kendisi aynaya bir bakmış mı acaba?

Gençken nevrim dönünce sevgilimi tokatladım, fotoğrafımı çeken adamı dövdüm diyen kaba biri kendisi.

bi de bunun bi ton kadın hayranı var:confused::confused::confused:

Hani olur ya, böyle çok ahlaklı geçinen, sürekli namus dersi, bekçiliği yapan tipler olur, başkasının karısına, kocasına, kızına oğluna laf eder, erkek yada kadın fark etmez.. Kendini hep mükemmel gösterirler..
Yani ahlaklı olmak dilde değildir aslında.. Hayatındaki dediğin ve yaptığının dengesi, uyumudur.. Bu adamda bu dengeyi hiç hissetmedim..
İşte bu adam bende bu izlenimi verir hep.. Sanki dediklerine sadık bir hayatı yok gibi..

Erkan P.'yi seviyesiz ve kaba buluyorum. Bu adamın karakteri Öyle bir geçer zaman ki'de oynadığı höt höt edip duran Ali kaptan'a benziyor gibime geliyor.
Madem ikisinin de lafı geçmiş, şunu da ekleyeyim. Nurgül Y. nin paramparça'da oynadığı son bölümde, o nikah sahnelerindeki profesyonelsizlikleriyle bu iki oyuncuyu da, dizi yönetmenini de kınıyorum. Çocuk gibi didişmişler tamam da, insanın yaptığı işe, izleyen seyirciye saygısı olur. Aralarındaki sorunu diziye bile yansıtmışlar. Çok kalitesiz, çok sahteydi o bölüm.

Ne kadar çirkin, ne kadar talihsiz açıklamalar bunlar ya... Bir kadın hakkında hele ki bu senin mesai arkadaşın ne kadar çirkin konuşmalar bunlar...

Erkan P.'yi seviyesiz ve kaba buluyorum. Bu adamın karakteri Öyle bir geçer zaman ki'de oynadığı höt höt edip duran Ali kaptan'a benziyor gibime geliyor.
Madem ikisinin de lafı geçmiş, şunu da ekleyeyim. Nurgül Y. nin paramparça'da oynadığı son bölümde, o nikah sahnelerindeki profesyonelsizlikleriyle bu iki oyuncuyu da, dizi yönetmenini de kınıyorum. Çocuk gibi didişmişler tamam da, insanın yaptığı işe, izleyen seyirciye saygısı olur. Aralarındaki sorunu diziye bile yansıtmışlar. Çok kalitesiz, çok sahteydi o bölüm.

Ben paramparçaya bakmiyorum fakat bazen annemlerde oldugumda televizyon acik kaldiginda bir iki sahnesini yakalamistim. Nurgül Yesilcay aslinda çok iyi bir oyuncu, bir zamanlar Cannes'a gitmis olan bir oyuncu. Yani o dizi'yi aslinda ona yakisirmiyorum. Biraz daha hirsli olsa çok basarili bir oyuncu olabilir.

Ve evet bende Erkan'i kaptan ali'ye benzetiyorum. Zaten kaptan Ali fazla oyunculuk gerektiren bir rol degildi. Bir kaç ukala laf söylemekten ibaret. Ki zaten kendisi ukela bir tip'e benziyor. Konuya gelirsek olaydan pek bir bilgim yok. Anladigim kadari ile Yesilçay verdigi bir röpartajda Erkan'i tacizden suçlamis. Bu halde ikiside yalnis. Madem böyle birsey var, mahkemeye gidip hakkini ararsin.

Ikiside ucuz bir reklamcilik pesindeymis gibi geldi bana.

Eveeet bu konudan aldığım ders ne peki, eşeğe altın semer vursalar eşek yine eşektir. Ünlü, ünsüz, zengin, fakir ayırt etmeksizin hepsinin kafa yapısı aynı. Kadın cinsel obje:KK200: güzellik algısına göre taciz edilebilir ya da edilemez:KK59:

X