eriyorum. :( .kizlar sırf yardım almak icin uye oldum lutfen okuyun lutfeennn

eskisehirli34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
5
0
1
Merhaba kızlar benim 10 yillik bir iliskim vardi 10 yil boyunca cok sey yasadik cok sevdik birbirimizi cok sey yasadik ama ayrilmadik 5 yil ayri shirlerde yasadik yinede birakmadik birbirimizi beni bikac defa aldatti en son 2 yil once o farkli sehirden dondugunde yakaladim mesajini aylarca konusmadik ailesi araya girdi cok pisman oldu sonkez affettim hersey normale döndü 3 ay öncede istemeye geldiler söz takıldı eşya falan baktık aldk neyse bu arada ben ogretmenim o bi magazada satış görevlisi bugune kadar derlerya ne doktorlar ne muhendisler istedi diye aynen oyle oldu cevremden cok baski gördüm yinede onu istedim sadece yanlz bende son bikac haftadir aşırı derecede soguma var istedigim heycan yok uzaklastim gorunce heycanlanmiyorum aşık degilim artık ona hicbisey hissetmiyorum bugun bulustuk nerdeyse cikarcaktim yuzugu tek vazgeciren onun nekadar uzulecegini dusunmem oldu mahvolur boyle bisey yaparsam biliyorum ama ben cok kötüyüm anneme soyledim bugun sakanyaptgmi sandi ciddiye bile almadi beni suan bunlari yazarken sular seller oldu gozumde benim istediklermn hicbri yok onda ben cok cocuksuyum haladaha hoplayalm zplayalm karda debelenelm deli deli ftgraflar cekelm vs istiyorum hayat dolu nese dolu bri istyrm ama o hc oyle degil yillarca gözü kapali bagnazlk derecesinde baglanmsm galiba ne yapacam ben Allah aşkına biri okuyup yardimci olsun lütfen :'(

Arkadasim aman diyim evlenme.oyalayabildigin kadar oyala,zitlas,olmicak seylerden kavga cikar birak seni kotu bilsin eger uzmeden bitirmek istiyosan.sevmiyosan asik degilsen nisandan donmek parmagindaki yuzugu cikarmaya bakiyo.ama evlenince bu kadar olmicak.en dogru karari vermen dilegiyle

ben de başlığı okuyunca aşkınızda eriyorsunuz sanmıştım bence açık açık konuşun durumu anlatın ve duygularınızın bittiğini söyleyin.sizin söylediğiniz kadar üzüleceğini hiç sanmam, zaten birkaç kere aldatmış.

Valla askmdan da eridim yillarca ama tukendim galiba bilmiyrm hep evlenmenn bu gunlerin hayalini kurdum simdi ise bole sap gbiyim bi kac hafta once vok yumusak bi sekilde icimi actm bigun brni brakrsan once seni sonra kendimi oldururum diyor sen varsan bende varm diyor turk filmine cevirdi ya bnmsn ya topragn diyor adam

Cok sacma madem birsey hissetmiyorsun ..onun duygularından ne hissedeceqinden sanane

o kadar deli gibi seviyoduysa nasıl aldattı. ruh sağlığı iyi değil besbelli. ya benimsin ya toprağın vs bunlar sağlıksız sözler. ki ayrıldı diye sevgilisini eski eşini öldüren adamların haberlerini okuyoruz sürekli. o zaman yavaş yavaş uzaklaş. sürekli problem çıkar. şimdi komik olacak ama çok fazla ilgilen:)))) yani böyle adamı sevgiye boğ. kıskançlıktan nefes aldırma. herşeyi mesele yap. 5 dk mesaj yazmasa kıyameti kopar. o zaman kendiliğinden gider diye düşünüyorum:)

Bende dedim beni sevmyrsn takntiyim soyledgn kadar sevsen aldatmzdn diye ölüyorum diyor ay inan hepsni yptm banamsn demdi aklmda cok altin istemek var smdi paragz insanlari hc sevmz oyle davrncm

E okadar yilin hatri var insan olarak seviyorum nasıl bikerede ataym herseyi yere vurayim onu offff
Eninde sonunda demeyecek misin birak allah askina ha simdi ha sonra uzuntusu ne az ne fazla gelir senle mutlu olmayi planlarken sen bunu düşünupsan zaten sana birsey verememiş ki neyini duşunuon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…