- 5 Ocak 2016
- 5
- 0
- 1
- Konu Sahibi eskisehirli34
-
Valla askmdan da eridim yillarca ama tukendim galiba bilmiyrm hep evlenmenn bu gunlerin hayalini kurdum simdi ise bole sap gbiyim bi kac hafta once vok yumusak bi sekilde icimi actm bigun brni brakrsan once seni sonra kendimi oldururum diyor sen varsan bende varm diyor turk filmine cevirdi ya bnmsn ya topragn diyor adam
E okadar yilin hatri var insan olarak seviyorum nasıl bikerede ataym herseyi yere vurayim onu offffCok sacma madem birsey hissetmiyorsun ..onun duygularından ne hissedeceqinden sanane
Bende dedim beni sevmyrsn takntiyim soyledgn kadar sevsen aldatmzdn diye ölüyorum diyor ay inan hepsni yptm banamsn demdi aklmda cok altin istemek var smdi paragz insanlari hc sevmz oyle davrncmo kadar deli gibi seviyor nasıl aldattı. ruh sağlığı iyi değil besbelli. ya benimsin ya toprağın vs bunlar sağlıksız sözler. ki ayrıldı diye sevgilisini eski eşini öldüren adamların haberlerini okuyoruz sürekli. o zaman yavaş yavaş uzaklaş. sürekli problem çıkar. şimdi komik olacak ama çok fazla ilgilen:)))) yani böyle adamı sevgiye boğ. kıskançlıktan nefes aldırma. herşeyi mesele yap. 5 dk mesaj yazmasa kıyameti kopar. o zaman kendiliğinden gider diye düşünüyorum:)
Eninde sonunda demeyecek misin birak allah askina ha simdi ha sonra uzuntusu ne az ne fazla gelir senle mutlu olmayi planlarken sen bunu düşünupsan zaten sana birsey verememiş ki neyini duşunuonE okadar yilin hatri var insan olarak seviyorum nasıl bikerede ataym herseyi yere vurayim onu offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?