- 5 Ocak 2016
- 5
- 0
- 1
- Konu Sahibi eskisehirli34
Merhaba kızlar benim 10 yillik bir iliskim vardi 10 yil boyunca cok sey yasadik cok sevdik birbirimizi cok sey yasadik ama ayrilmadik 5 yil ayri shirlerde yasadik yinede birakmadik birbirimizi beni bikac defa aldatti en son 2 yil once o farkli sehirden dondugunde yakaladim mesajini aylarca konusmadik ailesi araya girdi cok pisman oldu sonkez affettim hersey normale döndü 3 ay öncede istemeye geldiler söz takıldı eşya falan baktık aldk neyse bu arada ben ogretmenim o bi magazada satış görevlisi bugune kadar derlerya ne doktorlar ne muhendisler istedi diye aynen oyle oldu cevremden cok baski gördüm yinede onu istedim sadece yanlz bende son bikac haftadir aşırı derecede soguma var istedigim heycan yok uzaklastim gorunce heycanlanmiyorum aşık degilim artık ona hicbisey hissetmiyorum bugun bulustuk nerdeyse cikarcaktim yuzugu tek vazgeciren onun nekadar uzulecegini dusunmem oldu mahvolur boyle bisey yaparsam biliyorum ama ben cok kötüyüm anneme soyledim bugun sakanyaptgmi sandi ciddiye bile almadi beni suan bunlari yazarken sular seller oldu gozumde benim istediklermn hicbri yok onda ben cok cocuksuyum haladaha hoplayalm zplayalm karda debelenelm deli deli ftgraflar cekelm vs istiyorum hayat dolu nese dolu bri istyrm ama o hc oyle degil yillarca gözü kapali bagnazlk derecesinde baglanmsm galiba ne yapacam ben Allah aşkına biri okuyup yardimci olsun lütfen :'(