Eriyorum ama hala açım

E

efetubi

Ziyaretçi
ben 24 yasındayım 78 kiloda ewlendim 71 kiloda bebegimi doğurdum bebeğim şimdi 2 .5 yasındawe ben 19 gün öncesine kadar 93 kiloydum her yerim wıcık wıcıktı=:-)oklava:aklınıza gelebilecek herseyi yiyorum ama uzmanların tersine bir beslenme biçimim war kahwaltı öğle yemeği yemem tam saat 20.00ye kadar o saatte bir baska oluyoorum resmen bir canawar ne warsa yiyorum doymak bilmiyorum:sm_confused:yatıyorum saat gece 2de kalkıp sabah ezanına kadar yemek yiyorum.:çok üzgünüm:yoksa uyuyamıyorum eşimin gazıyla diyet yappmaya karar werdikbu arada o da 117 kiloydu fx15 bide meksika biberiye hapı aldık 19 gün oldu şimdi delikafadulden tam 84 kiloyum ama 3 gündür aynı kilodayım we bu ilaçlar iştah kesmiyor yada bünyem alışmıs olabilirmi yada gece farketmeden yemekmi yiyorum cokacimcoook kısacası bu ilaçlar süper herkese tawsiye ederim

başka arkadaşlarım ne der bilemiyorum ama kendi fikrim yaptıklarınızı pek tasvip etmediğim. sabah kahvaltısı ve öğle yemeği yemeden günü geçirmek biraz hatta bayaa sağlıksızca. şu an kilo verdiğinizi zannediyorsunuz ama vücut kendini savunmaya geçince işler tersine dönüyor. zayıflama haplarını doktor kontrolünde kullanıyorsanız bir şey diyemem. ama doktor önermediyse, sakın kullanmayın derim ki zaten hiçbir doktor, sağlık problemi olmayan ,doğal yollarla zayıflayabilen insanlara bu hapları vermez.

efetubi, 20.00 e kadar ye, 20.00 den sonra acıkırsan sadece meyve ye yada 1 kase yoğurt ye, içine kepekli biskvi yada 1 dilim kepekli ekmek doğra, mideni tutar.. yasakkelime
ve en önemlisi de sanırım evine bir egzersiz aleti almanın vakti gelmiş , yerin varsa crosstrainer dedikleri eliptik bisiklet alabilrsinn...sabah aksam düzenli olarak yaparsan sonuc alırsın canımmm, allah yardımcın olsun yerimseniben

ben 24 yasındayım 78 kiloda ewlendim 71 kiloda bebegimi doğurdum bebeğim şimdi 2 .5 yasındawe ben 19 gün öncesine kadar 93 kiloydum her yerim wıcık wıcıktı=:-)oklava:aklınıza gelebilecek herseyi yiyorum ama uzmanların tersine bir beslenme biçimim war kahwaltı öğle yemeği yemem tam saat 20.00ye kadar o saatte bir baska oluyoorum resmen bir canawar ne warsa yiyorum doymak bilmiyorum:sm_confused:yatıyorum saat gece 2de kalkıp sabah ezanına kadar yemek yiyorum.:çok üzgünüm:yoksa uyuyamıyorum eşimin gazıyla diyet yappmaya karar werdikbu arada o da 117 kiloydu fx15 bide meksika biberiye hapı aldık 19 gün oldu şimdi delikafadulden tam 84 kiloyum ama 3 gündür aynı kilodayım we bu ilaçlar iştah kesmiyor yada bünyem alışmıs olabilirmi yada gece farketmeden yemekmi yiyorum cokacimcoook kısacası bu ilaçlar süper herkese tawsiye ederim
:1shok::1shok::1shok::uhm::sm_confused::sm_confused::sm_confused:
yaptıklarınız ve yazdıklarınız hiç mantıklı degil ...:uhm:
kolay gelsin ..:sm_confused:

ilaçlar faydasiz daha sonra kiloları mutlaka fazlasıyla geri alıyorsunuz...
kalbinizi ve karaciğerinizi hasya ediyor, metabolizmanızı bozuyorsunuz...
o ilaçların bitkisel olduğu palavra bu mantıkla meksika biberinin kendisini yeyin bakalım zayıfjlayabiliyormusunuz

nasıl o kadar yiyebiliyorsunuz yaa:S
cidden hayret bi olay
hiçmi acımıyosunuz vücudunuza:S

ben kendimi tutamiyorum,elimde degil ,gibi sozlere inanmiyorum,

bu kendinizi kandirmasktan baska bisey degil,iradeli olun biraz,yemiycem diyince yemez insan,,,

ayrica cok sagliksiz sizin yonteminiz,biraz bogaziniza hakim olsaniz,kilo verirsiniz zaten,ilaca ne gereka.s.

kızlarrrrr köstek yokk destek lütfenn..........

ne güsel işte vermeye başlamış kilo ve durduğunda bize ihtiyacı olmuş yardım edin diyo...
ne bu böyle tutun boğazınızı nasıl dayanamazsın falan
alışkanlıklardan biranda vazgeçmek hiçde kolay değil birde arkadaş gibi kilonuz 80-90 üzerinde ise
evet katılmıyo diilim sizlere ama biraz daha masum eleştirin lütfen....

doğru anladıysam akşam saat 8e kadar yemek yemiyorsunuz...
Sonra mı yemeklerle beraber hap alıyorsunuz?

Canım böyle yapacağına akşam 6'ya kadar sık sık ama az yiyerek çok daha sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsin.

uyku düzenide çok önemli sabaha kadar oturup öğlen mi uyanıyorsun yoksa sabah kalksan aç karnına akşam 20 ye kadar dayanman mümkün değil. kullandığın o haplar uykusuzlukta yapıyor sende aç olduğuna inanıp sabaha kadar yemek yiyorsun. kilon fazla olduğu için başlarda fazla kilo vermen normal. bilinçaltından kendini şu şekilde yönlendirsen mesela akşam yemekten sonra yiyeceğin herşey senin dişini acıtcak. onun için hiç birşey yememen lazım. kendini böyle inandırabilirmisin.
ben de senin gibi düzensiz beslendiğim ve düzensiz uyuduğum için benim enerjim hiç yok yani gün içinde kolumu kaldırmaya halim olmuyor. kızım uyursa uyuyorum pek hareket etmeye halim olmuyor.

Konu paylaşımınız diyet yöntemi değildir sağlıksız yapılan uygulamaları deneyimlerimiz altında tutamıyoruz malesef, kullandığınız ilaçların başlıklarından deneyimlerinize devam edebilirsiniz...

Linkleri verdim dilediğiniz linkten devam ediniz fakat burada sağlıksız bir biçimde kilo vermeye çalışmanız bilinçsiz, yaşı küçük kardeşlerimize kötü örnek olabilir aynı yöntemi uygulayıp kan değerlerinin ani değişmesine, sağlıklarının bozulmasına sebep olabiirler, örnek olmaması açısından lütfen bu konuda paylaşım yapmayınız şu anda bilgi amaçlı bırakıyorum bir kaç saat sonra gereken yere taşınacaktır konunuz..
http://www.kadinlarkulubu.com/zayif...rdegi-esansi-zayiflama-hapi-uzakdogu-377.html

http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-destegi-urunler/194376-fx15-zayiflama-kapsulu-177.html