Eritrosit yüksekliği hakkında fikri olan var mı acaba?

İdrar yolu iltihabınız olabilir. Ama tabi bi doktora danışın biz ne söylesek boş buradan.

İdrar yolu enfeksiyonu ve böbrekte taş olabilir ama kullanılan ilaçlara bağlı da görülür

Eritrosit yüksekliği enfeksiyonu işaret etmez. Yukarıda hanımların bahsettiği şey “ lökosit “ yüksekliği. Lökositler enfeksiyonda artar.

eritrosit yüksekliği derken hangi cinsiyet için hangi değerden bahsediyorsunuz?

Canım benım 4 5 gundur mıdem bulanıyor gece acıle gttım kan verdim eritrosit 12 cıkmıs, crp dıye bıse var oda yuksek.. Sonucu almaya gıtmedım daha e nabızdan baktım da.. Su an cok kotu mıdem bulanıyor

Canım benım 4 5 gundur mıdem bulanıyor gece acıle gttım kan verdim eritrosit 12 cıkmıs, crp dıye bıse var oda yuksek.. Sonucu almaya gıtmedım daha e nabızdan baktım da.. Su an cok kotu mıdem bulanıyor
Muhtemelen hemoglobin yazan yerden bahsediyorsunuz 12 diye. 12 de yüksek değil aksine kadınlarda alt sınır değeridir.

WBC de ne yazıyor? CRP enfeksiyonu gösterir, muhtemelen bir enfeksiyon geçiriyorsunuz..

İshal kusma oldu mu?

Tatlım eritrosit mıkroskobi yazıyor 12, ishal kusma iştahsızlık.. Bebegım var kucuk mahvolduk 1 haftadır

Adetli miydiniz kan verirken
Adetlıyken yuksek çıkar ıdrardakı kan miktarının gosteren bir değer

Eğer idrardaki eritrositten bahsediyorsanız ve adetli değilseniz taş, kum döküyor da olabilirsiniz ağrınız da varsa. İdrar yolu enfeksiyonu da olabilir. Zaten doktorunuz bilgilendirecektir. Bir an önce sonuçlarınız için gidip tedavinize başlayın

Ağrım yokda bulantı var kusma var ishal. Bunları da yaparmı ki idrar yolu enfeksiyonu.. Doktor idrar yolu enfeksiyonu var dedi ilac yazmıs bı tane toz, oda ta gece ıcılıyor ölü gibiyim şu an acile gıtsem serum takarlarmı 2 tane cocugum var rezil oldum

Eritrosit yüksekliği idrarda kan görüldüğü zaman yüksek çıkar. Enfeksiyon olduğu zamand,kum döktüğün zamand, taş olduğu zamanda eritrosit yüksek çıkar.adet döneminde verilen idrar tahlilindede yüksek çıkar. Ama eyer bunların hiçbiri yoksa ve eritrosit yüksek çıkıyorsa bunun altındaki hastalığın araştırılması gerekir. Bazen gerekirse böbrekten biyopsi bile yapılabilir.

İdrar yolu iltihabı dedi bı tane toz vermıs gece ıcıcem, ama asırı bulantım oldu 5 6 Gundur bu benı mahvetti, iltihap bulantı yapar mı

İdrar yolu iltihabı dedi bı tane toz vermıs gece ıcıcem, ama asırı bulantım oldu 5 6 Gundur bu benı mahvetti, iltihap bulantı yapar mı
Evet yapar. İçeceğiniz tozun gece içilmesinin sebebi tutabildiğiniz kadar vücudunuzda tutmanız. Yani tuvalete gitmemeye çalışın ne kadar durursa o kadar iyi. Etkili olacaktır yarına daha da azalır şikayetleriniz büyük ihtimal

Yapar canım. Özellikle antibiyotik temizlediğindede bulantı yapar. Limon ye bulantıya iyi gelir. Bol bol su iç.

Ay inşallah bal damlıyor ağzından zaten yarına azalmazsa baska ılacda yok napıcam bilmem

Tatlım eritrosit mıkroskobi yazıyor 12, ishal kusma iştahsızlık.. Bebegım var kucuk mahvolduk 1 haftadır
mikroskopi demek idrar tahlilinde eritrosit görüldü demek. söylesenize en başından idrar tetkikinden bahsediyorum diye. belirtmeyince doğal olarak kanda bakılmış gibi anlaşılıyor. :)

demişsiniz dediğim gibi.

idrar yolu enfeksiyonunuz var büyük ihtimalle,geçmiş olsun.

Tatlım onun kanda da cıktığını nerden bileyim evet doktor dedi enfeksiyon var diye umarım yarına iyileşmiş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…