• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eritrofobi?

ayydolunay

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2007
122
0
116
Ankara
arkadaşlar aranızda eritrofobisi olan varmı?nasıl başediyorsunuz?ayrıca ankarada olup çok iyi doktor ve ya psikolog öneren var mı ama lütfen gitmiş ve ya giden tanıdıkları olup memnun olanlar sölesin ve çok acil vede çok pahalı olmayacak bu konuda uzman :S

Merhaba ayydolunay,
eritrofobi bende de var(mış meğer!) tabii ben bunu yeni isimlendirdim! :) ne yapılacağı konusunda çok fikrim yok. ama Ank.da hipnoz tarzı terapiler yapan uzmanlar var ben araştırdım ama ne kadar etkili bilmiyorum. bilen ya da tedavi olan, faydasını gören tavsiye edecek arkadaşlar yazarsa ben de sevinirim

konu başlıkları altında hastalıkla ilgili bilgiler verilirse daha kalıcı olur. bi çok insan ( ben de dahil ) çoğu hastalığın ismini bilmiyor ve bu yüzden hastalıklarıyla baş etmeye çalışmıyor.

eritrofobi kızarma korkusu . yani kızaracakmıssın gibi hissedersin bu durumda seni sosyal çevreden uzaklaştırır. bende de var . evet var mı çözüm bulan???

Back