Eritretin

tstmydmbklyrm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2010
7
0
merhaba kızlar. ben 3-4 ay boyunca haftada 1 elma sirkesi + kil maskesi uyguladım.bundan sonuç alamayınca yaklaşık 3 aydır çok düzenli olmasada 2 günde bir geceleri Eritretin uygulamaya başladım. doktorum önermişti ve gündüzleri de güneşe çıkarken Sebamed güneş koruyucu krem kullanıyorum.fakat buna rağmen sivilce sonrası lekelerimden kurtulamadım. Eritretin kullanınca derimin soyulacağını söylemişti doktor ama ben bir soyulma da göremiyorum. lütfen bana bir çözüm söyleyin sivilce sonrası oluşan bu kahverengi lekelerden nasıl kurtulabilirim???

ayy banada vermişti bu ilacı doktor bi iki kere kullandım cildim pul pul oldu resmen tahriş etti bıraktım kullanmayı.

bende yaklaşık 2 ay eritretin kullandım.ama kalın sürüyormuşum bezelye kadar tüm yüze yetiyor ve iyice yedirmek gerekiyorsarı olan güneş lekelerim azaldı.ama güneş koruyucu sürmeden ve dışarıdaysam tazelemeden gezmiyorum...

gunaydın bende 1 aydur kullanıyorum erıtredın gunduzlerı nadıwa gecelerı erıtrdın kremlerı kullanmadan once yuzumu yuz kesesıyle ıyıce temızlıyorum bana ıyı geldı sivilce izlerimin rengını actı. 1 2 ay daha kullanırsam bu kremlerı iz problemınden kurtulacagıma ınanıyorum.sizlerde neden etkısını gostermedıkı

bende bir hafta önce kullanamaya başladım henuz soyulma olmadı ama sivilcelerin kuruduğunu hissesiyorum, kırmızılıklar hala duruyo kullamaya devam edicem umarım işe yarar. Bu arada sivilcelerin çıkmasının altında başla sebepler olabilir adet düzensizliğniz yada PCOS(Polikistik over sendromu) sorununuz varsa hormon testi yaptır. Onlardan kaynaklanıyosa ilk önce onları tedavi ettirmen lazım yoksa ne kullanırsan kullan geçmeyebilir.

yanlış anlaşılma var galiba izler için olanı TRETİN ONU SGK ÖDEMİYO sivilceler için olanı ETRETİN önce sivilceleri kurutup sonra izleriyle mücadele etmek için uygun bana da dr verdi zaten gündüz sürülemez jel kıvamında oldugu için ; üzerine başka krem vb sürünce topaklanıyo demek az kalır berbat bir hal alıyo kk iyi ki var yatarken kullanmak aklıma gelmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…