Lekeler, Çiller Eritretin ve sivex kullananlar varmı aranızda ?yüzüm acıyo :((

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

mistero35

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
616
28
arkadaşlar 15 gün oluyo cilt dr na gittim benim cildim çok kuru ama sivilce gibi kızarıklıklar çıkıodu göğsümde ve yüzümde bide yanağımda leke vardı dr yüzüm için akşamları eritretini yüzüme sivexi göğsüme boynuma verdi birde alköllü karışım bi su verdi ama o döküldü kullanmıyorum soyulmaya başladı ve acaip acıyo yüzüm bide sebamed 50 faktörlük güneş koruyucusu aldım ama nemlendirici vermedi bu acıma için ne yapabilirim birde soyulma ne zaman geçer lütfen yardımm edin bana kullanan varsa çok acıyo ve makyaj bile yapamıyorum mafoldumben

arkadaşım eğer yüzün tahriş olduysa eritretinin prospektüsünde de yazdığı gibi ara vereceksin bi kaç gün sonra tekrar süreceksin yani yüzün iyi durumdayken kullanacaksın yoksa daha kötü yaparsın cildini..

ya dr bana soyulucak ama korkup bırakma dedi şimdi bende kararsız kaldım yüzüm resmen kabuk kabuk soyuluo dokunamıyorum bile en iisi bırakmak bide nemlendirici ne sürebilirim :S expcipial hydro var onu sürsem olurmu yoksa daha yoğun bişylerimi :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…